Ga naar inhoud

Anissa

Leden
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Anissa

  1. Om eerlijk te zijn heeft ze mij nergens op gewezen. Ze was nogal kortaf en ik wilde graag door haar geopereerd worden. Dit vanwege de positieve verhalen op het internet en omdat dr. Visser alleen monobloc plaatst.  Maar ongeacht het medium profile of high profile is, qua vormgeving zou dat toch niks mogen uitmaken? 

  2. Hoi allemaal,

    Op 17/5 ben ik in de wellness kliniek geopereerd door dr. Visser en is er 320cc monobloc hydrogel high profile geplaatst. 

     

    Tijdens het consult gaf ik al aan dat ik tubulaire borsten heb maar de. Visser vond dat wel meevallen en zei dat het wel goed zou komen. 

     

    Als ik de foto's hier op de forum bekijk en naar mijn borsten kijk, klopt het gewoon niet. Er is nu al duidelijk een verschil qua vorm tov de rechterborst. Ik heb pas over 3 maanden een vervolgafspraak bij dr. Visser. 

     

    Hopelijk overschat ik de situatie, maar ben bang dat ze nooit mooi rond zullen worden, en zo lelijk qua vorm blijven als voorheen. 

     

    Ik durf geen foto's te plaatsen omdat het zo lelijk is! :-( Op verzoek durf ik het wel toe te sturen als dat middels PB kan.

     

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen..

     

    Liefs Anissa (die het echt even niet meer ziet zitten..)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.