Ga naar inhoud

spillepootje

Leden
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door spillepootje

  1. Maar wat gebeurt er als dit dus scheurt in je lichaam :o dan komt het in je lichaam terecht... wat zijn de gevolgen? is het kankerverwekkend? Ik kan me herinneren dat vloeibare gel kankerverwekkend was, dat was toch de oorzak dat Sylvie Millekamp borstkanker had gekregen, een lekkende silicoon. Als dit gewoon vloeibaar wordt in je lichaam door de temperatuur, heeft dat dan niet het zlefde effect als die oude siliconen?. Sorry.. ben echt beetje gestresst. Ik ben al helemaal voorbereid voor morgen maar dit filmpje komt niet echt op het goede moment .

  2. Ik moet gewoon de hele tijd aan dat filmpje denken ik krijg dezelfde prothesen! Morgen! Ik weet dat complicaties kunnen optreden en dat sommige vrouwen er ziek van kunnen worden, maar dat de prothese zacht en vloeibaar wordt in je lichaam :D dat is echt super eng... stel dat dat zich verspreidt... Ik word er bijna misselijk van en ik ben nu nog zenuwachtiger voor morgen. Ik dacht zelfs heel even zal ik het morgen afzeggen :S Ik ben nu kerngezond, wie weet wat er gebeurt indien de prothese er zo uitkomt :S zijn er hier vrouwen die zoiets hebben ervaren bij een wissel (voorzover zij dit weten natuurlijk?) met een hoog cohesieve prothese?

    ps. die :) moet natuurlijk :( zijn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.