Ga naar inhoud

Sofieke

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sofieke

  1. hallo allemaal, ik ben niet geschrokken hoor was gewoon druk in de weer de laatste dagen met vanalles en nog wat :). Nu heb ik even tijd. Ik zal proberen te antwoorden, maar eerst en vooral bedankt voor de toch ook leuke berichten hier en per privé bericht of hoe noemen jullie dat hier.

    Ik denk inderdaad ook dat ze niet echt meer gaan veranderen (al zou ik ze graag nog wat natuurlijker zien komen) maar zoals ik vaak hoorde bijna een jaar na de operatie is die kans niet echt groot blijkbaar. Het klopt dat ik inderdaad vrij groot gegaan ben, maar de grootte vind ik super dus daar heb ik helemaal geen last van! Ik hoopte op iets minder nep resultaat maar je kan niet alles hebben he.

    Ik heb 450CC en inderdaad rond en high profile omwille van slanke lichaamsbouw was dat beste keuze volgens chirurg. Zijn ook geplaatst voor de spier omwille van de grootte en dat erachter moeilijk zou gaan al ben ik daarin wel de mening chirurg gevolgd tenslotte is die toch de expert.

    groetjes allemaal en een fijn eindejaar en ik kan tegen een stootje hoor dus eerlijke reacties moeten kunnen.

    groeten Sofie

  2. Hoi allemaal,

    Ik ben Sofie ben 20 jaar en heb bijna een jaar geleden mijn borstvergroting gehad. Ik ben tevreden over het resultaat qua grootte, maar niet tevreden qua "look" als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik vind dat mijn borsten na al die maanden nog steeds een opgespannen uitzicht hebben en er nog erg nep uitzien. Ik hoor wel dat je geduld moet hebben met nieuwe borsten en dat alles na verloop van tijd wel wat natuurlijker gaat ogen, maar is het normaal dat ik dat gevoel na bijna een jaar nog steeds niet heb? Hangt dit af van persoon tot persoon of is er een periode waarna je min of meer toch het definitieve resultaat ziet?

    http://www.mijnalbum.nl/Album=374T44NV

    Groetjes

    Sofie

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.