Ga naar inhoud

Gootje78

Leden
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gootje78

  1. Hej girls,

    Bedankt voor jullie reacties! Ik heb ook een oproep geplaatst op een kickboxforum en kreeg daar de tip om voor de protectie te gaan met 2 cups. Dit ivm het bewegen van je bovenlichaam met het vechten.

    Tja dr. Tits zei dat ik na 6 weken weer rustig kan gaan sporten. Uiteraard luister ik goed naar mijn lichaam. Ik ben benieuwd wanneer heb goed voelt om de ring in te gaan! Maar zeker niet binnen 2 maanden!!!!

    Enne, nog 18 dagen!!!!! juuuuuhhhhh!!

    Liefs, Margot

  2. Hello dames,

    12 januari 2011 is de dag van mijn operatie, bij de Velthuiskliniek. Ik ga van een 75A naar een C-cup met anatomische protheses van 295 cc. Maar daar gaat mijn vraag niet over.

    Heeft iemand ervaring met borstprotectie ivm (thai)boksen? Nu draai ik geregeld wedstrijden en ja dan krijg je knieen/trappen/stoten tegen je borsten. De dokter zegt dat de protheses er tegen zouden kunnen maar ik wil graag na de op een borstprotectie dragen.

    Er bestaan 2 soorten protectie, of een protectie over de gehele borsten, of 2 cups die in een topje zitten. Heeft iemand hier advies over of ervaringen???

    Bij voorbaat dank!!

    Margot

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.