Ga naar inhoud

Annelies

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Annelies

  1. Hoi,

    Ik heb dit ook een keer gehad een paar jaar terug. Was heel eng, want ik zag ook dingen die er niet waren. Je lichaam gaat dan al in slaapstand terwijl je nog niet helemaal slaapt. Later heb ik er een stukje over gezien op tv, weet niet meer welke zender. Het is niets ernstigs, maar als je er vaak last van hebt, kun je misschien beter naar de huisarts inderdaad. Op wikipedia staat trouwens ook een heel verhaal over slaapverlamming.

    Groetjes

  2. Ik heb nog geen eindcontrole gepland. Ik ga over een paar weken bellen voor een afspraak. Ik denk aan de derde week van januari ofzoiets. En jij?

    Ik vind mijn borsten al best mooi wel. Ze zijn nog erg hard en ik heb ook wel bolling aan de zijkant, maar niet overdreven voor mijn gevoel. Nou heb ik ook nooit veel borst gehad, dus ik weet ook niet hoe het zou moeten voelen :6: .

    Oeps dat zal wel zeer hebben gedaan ja met die jas. Ik heb me laatst ook uitgerekt in m'n slaap :124: , daar werd ik wel even wakker van..

    Volgens mij hoef je na 6 weken de bh echt niet meer aan. Ook niet 's nachts. Al lijkt het me toch wel een beetje eng dan ineens.

    Gisteren ben ik even de stad ingeweest, en heb 2 nieuwe bh's gekocht. Ik kon het echt niet laten haha. Maar ik dacht dat ik een grote b zou hebben. Tenminste volgens de tabel wel. Ik heb me laten helpen door een medewerkster van Hunkemöller en toen kwam ik steeds uit op 70D!! Zo groot oogt het volgens mij niet, maar ik ben stiekem wel een beetje blij :68: .

    Douchen enzo gaat ook prima hier. Ik moet soms echt oppassen dat ik niet teveel doe. Als ik net wakker ben voel ik het het meest, maar verder weinig last meer. Hardlopen zou ik zeker nog niet doen, nee. Een kleine opoffering voor twee grote pleziertjes haha.

    Groetjes,

    Annelies (is wel een pseudoniem by the way :6: )

  3. Ja dan hebben we elkaar gezien daar! Wat grappig zeg.

    De soort protheses staan in je prothese paspoort. Ook staat daar de 'ref code' in. Die kun je dan nog eens opzoeken op de website van cereform. Ik denk dat jij in ieder geval ook de geruwde soort hebt, want daar werken ze wel het liefste mee. Door het ruwe oppervlak vergroeien ze beter met je eigen borsten. Dan heb je dus ook minder kans dat het gaat draaien enzo. Met ronde protheses is dat minder belangrijk, omdat het toch niet zo opvalt geloof ik, maar met anatomische zeker wel.

    Ik ben vandaag ook maar begonnen met de littekencrème en masseren. Ik heb 1 keer een kwartier gedaan en vanavond doe ik dat nog een keer. Een kwartier voelt best wel lang viel me op. En dat wordt dus aangeraden voor een half jaar! Ik ben benieuwd hoelang ik dat netjes vol ga houden haha.

    Ik heb nooit meer gehad dan een aa cupje. En volgens de officiële manier van meten kwam ik daar eigenlijk ook niet eens aan. Want aa is een verschil van 10 tot 12 centimeter, en ik had geloof ik 6 of 7 ofzoiets. Dus ik ben superblij nu :lol:. Ik kan echt niet wachten om bh's te gaan passen. Heb al zoveel leuke gezien op internet, maar ik wacht nog even af hoe het echt gaat worden. Het moet nog indalen en minder strak worden enzo. Staat het bij jou ook zo strak allemaal? Zelfs de huid tussen mijn borsten in staat echt megastrak. Ik ben benieuwd of dat na 6 weken ook weer normaal is.

    Wat ik nog wel vreemd vind is dat je na 6 weken alles weer mag, zelfs sporten en tot die tijd helemaal niks. Zou het echt zo slecht zijn om na bijvoorbeeld 5 weken al weer wat op je zij te gaan slapen? Want dat rugslapen... :83:. Ik hou me wel aan de regels, maar ik vind die grens zo streng bepaald. Volgens mij zijn ze bij accz ook wel een van de strengste klinieken haha.

  4. Ja, ik heb ook maandag de hechtingen eruit laten halen inderdaad!

    Ik was er om half 11. Er kwam iets later ook een stelletje binnen die ik geloof ik ook in Bocholt heb gezien. Misschien was jij dat dan wel.

    Mijn litteken voelt niet heel hard ofzo, nog wel dik. Maar ik heb nog niet gesmeerd. Bij mij vertelde ze dat ik dat na een week moest doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik denk dat die vrouw vrij nieuw was daar. Want toen 1 hechting er niet uit wilde, ging ze even aan iemand anders vragen wat ze moest doen. En toen ze terugkwam vertelde ze dat de hechtingen oplosbaar zijn en dat het dus kon blijven zitten. Aangezien ze dat niet eerder wist, was ze denk ik nieuw. Verder wel aardig enzo hoor. Ik heb ook wat papieren meegekregen over de de zalf en het masseren.

    Waar precies de bolling zit weet ik niet zo goed. Volgens mij wel waar het hoort. Ik ben er wel tevreden mee in ieder geval :). Het staat nog wel superstrak allemaal. Ik heb 335cc anatomisch dualplane gekregen. Moderate height, high profile en geruwd. Ik ben echt van een klein aatje naar (ik denk) een grote b gegaan. Misschien net een klein c-tje. Precies wat ik wilde.

    Ik weet nog dat ik wakker werd toen iemand zei: "wakker worden". Het eerste wat ik zei was dat ik gedroomd had. Omdat ik dat dacht en wist dat ik dat ging vergeten. Maar ik weet niet meer of daar iemand op gereageerd heeft, daar was ik dan weer te suf voor haha. Ik weet vooral nog dat trillen.. Dat heeft echt 20 minuten aangehouden! Vreselijk. Ik kreeg wel meteen wat in mn infuus wat zou helpen werd me verteld. Pijn heb ik niet veel gehad die dag. Maar goed een hoop pijnstilling gehad natuurlijk. De volgende dag kreeg ik wel de volle laag. Pas 5 dagen later had ik voor het eerst het gevoel dat het iets beter ging.

    Zo lekker lang verhaal :)

    Ik denk dat ik vooral die witte band flink ga mishandelen als die af mag :D

    Groetjes!

  5. Hallo Marisje,

    Ik ben nieuw hier en dit is mijn eerste post. Ik ben ook op 29 november door van Onselen geopereerd, direct na jou denk ik. Ik moest er om half tien zijn, maar ben uiteindelijk om half twaalf/ kwart voor echt de OK ingegaan.

    Ik lees al een tijdje mee op het forum, maar ik vond het zo leuk om te lezen dat wij op dezelfde dag aan de beurt zijn geweest. En jou verhalen zijn dan ook erg herkenbaar voor mij haha :7:

    Zelfs met de hechtingen eruit halen. Bij mij was er ook een draadje al vast gegroeid. De rest was geen probleem, maar eentje weigerde domweg los te komen :39: . Dus die mag nou vanzelf oplossen.

    Ik ben trouwens niet diegene die naast jou heeft gelegen, want ik kwam in een kamer met een vrouw die (denk ik) een facelift heeft gehad.

    Veel sterkte met herstellen!

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.