Ga naar inhoud

Sue1981

Leden
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sue1981

  1. Hoi eefje

    Dank je voor de verwelkoming, ik heb hier al veel nuttige informatie teruggevonden..ik las dat je best 6 maanden PO bent alvorens zwanger te geraken, dit zal zeker wel het geval zijn aangezien er nog helemaal geen concrete plannen zijn, zal sowieso nog een tijdje duren.... ik had graag gehoord of er bij jullie nog vrouwen zijn die na een BV zwanger geraakt zijn en hoe hun ervaring hieromtrent geweest is.

    Liefs

  2. Hallo dames ik ben nieuw hier en stel me even voor,

    ik ben een 29 jarige vrouw en ben op 6 jaar tijd bijna 30 kilo afgevallen. Van een grote 85 DD of E ben ik naar een grote 75 C of kleine 75 D gegaan. Als ik een push up bh aan heb is het nog te doen qua volume maar ik mis dat "volle gevulde" gevoel wel met een normale bh of zonder bh. Ik heb geen echte hangborsten, het is eerder zo dat ik volume mis... Omdat ik al zulke lange weg heb afgelegd zou ik mezelf graag een borstvergroting cadeau doen... ik heb mijn eerste consult op 23-12 bij Dr. Vanstraelen in Overpelt, en op 14 januari bij Dr. Vermeylen in Turnhout. Een vriendin van me heeft een Bv ondergaan bij Dr. Damen in de Wellneskliniek en is hiervan ook zeer tevreden, resultaat is ook super mooi... aangezien het qua prijs toch een pak goedkoper is dan eender waar ga ik daar ook eens een kijkje nemen.

    Het is wel zo dat ik nog geen kindjes heb gehad en ik deze binnen een jaartje ofzo graag zou willen zwanger zijn (bv stop pil einde zomer).. vinden jullie dit dan wel een goed id? in hoeverre veranderen je borsten na een BV als je een bevalling hebt gehad? graag jullie info en tips!

    groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.