Ga naar inhoud

AmaliaLove

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door AmaliaLove

  1. Op 30-3-2009 om 19:40 zei B-Cupje:

    Reconstructieve/plastische chirurgie wordt uitgevoerd met als doel abnormale structuren van het lichaam ten gevolge van ontwikkelingsstoornissen, aangeboren defecten, traumata, infecties, tumoren of andere ziekteverschijnselen te corrigeren . Meestal wordt ze doorgevoerd om functies te verbeteren of om zo dicht mogelijk een normale verschijningsvorm te benaderen. Dit type van heelkundige ingrepen wordt financieel meestal gedekt door de mutualiteiten en de ziekteverzekeringen, hoewel dit niet steeds volledig maar gedeeltelijk en afhankelijk is van de aard van de ingreep.

    Esthetische/cosmetische chirurgie wordt uitgevoerd om normale structuren van het lichaam te hervormen om op die manier het lichamelijk voorkomen van de patiënt te optimaliseren en tevens zijn zelfbeeld te verbeteren. Aangezien esthetische chirurgie een electieve (niet medisch noodzakelijke) chirurgie is, wordt deze gewoonlijk niet gedekt door ziekteverzekeringen of mutualiteiten.

    .

  2. Op 14-12-2014 om 15:27 zei kim.12:

    ik vind het ook erg belangrijk om de betreffende arts/chirurg te hebben gezien en gesproken van te voren!

    ik heb jaren geleden in belgie meegemaakt dat dit anders was! (liposuctie rijbroek)

    het consult was in nederland en operatie in belgie heel vreemd allemaal..

    toen ik in de kliniek aan kwam spraken ze ook alleen maar Frans!!

    zou dit nu ook nooit meer zo doen!! ik was naïef en had me totaal niet verdiept

    .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.