Ga naar inhoud

Moontje95

Silver Member
  • Aantal items

    81
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Moontje95

  1. 21 uur geleden, Ssb zei:

    Hai moon, vraagje ik ben 5 sept geweest en ben op een operatie datum aan het wachten. Ik wil tussen 9 en 13 dec onder het mes, maar hoor maar niks. Heb natuurlijk gebeld al een paar x maar ze bellen mij, als ze de OK dagen weten. 

     

    Heb jij al iets gehoord , of wil jij pas het nieuwe jaar? Pfff ik heb er zin in, maar die onzekerheid of het gaat lukken tussen die data is wel irritant. Ik wil gaan plannen?nog maar 2 mnd voor ik onder het mes zou willen. 

     

    Gr ssb 

    Hey Meis,

     

    Oehh spannend! Ik begrijp dat je niet kan wachten totdat je eindelijk een datum te horen krijgt. Dan is het gewoon echt officieel en gaat het echt gebeuren! Voor hoeveel cc ga je en wat heeft hij jou geadviseerd?

     

    Ik laat het voor wat het is, vd Pot zei ook dat het zonde zou zijn om voor een kleine correctie weer te moeten gaan wisselen en daar ben ik het ook wel mee eens. Ik vergelijk mijn borsten telkens met die van andere en merk dat ik er steeds ongelukkiger of verdrietiger van ga worden. Ik heb in principe mooie borsten, maar ben er niet blij mee, ze zijn niet hoe ik ze wilde, maar over 10 jaar of eerder zal ik toch weer moeten wisselen dus hoop dat ik dan in goede handen bij hem ben en dat het wel lukt?? Alhoewel ik er soms ook aan denk om ze gewoon er helemaal uit te halen, back to the basics...

     

    xxxx

  2. Hey Meis.

     

    Wat een verschil zeg, ik begrijp dat je onwijs blij bent met je borsten! Het is volgens mij echt een kundige arts. Ben je ook naar extra high profiel gegaan als ik vragen mag? dat het 625cc is zie je echt niet, het staat echt heel mooi bij je lichaam!?

     

    Ik heb vorig jaar een wissel gedaan, achteraf weer spijt dat ik niet bij vd Pot ben gegaan als ik dit zo zie. Mijn vertrouwen is goed beschadigd. Maar wie weet, 3 september mag ik ook op consult bij hem en ik hoop op het beste. ??

     

    Geniet van je mooie vriendinnen!!!

    liefss Moon

  3. Hi @best_boobie 

     

    Bedankt voor je reactie! Mijn protheses zijn inderdaad dual plane geplaatst. Ik kan op zich de pijn of dat rare gevoel wel verdragen maar ik voel gewoon dat de prothese op precies de zelfde plek is geplaatst als eerst. En daarom krijg ik het gevoel dat Hupkens het gewoon is vergeten omdat te corrigeren. Als ik mijn rechterborst aan de binnenkant voel ik, zit de prothese nog steeds 1 cm meer naar de buitenkant geplaatst, een loze ruimte. 

     

    Nou wil ik het liefst niet miepen over 1 cm, maar ik irriteer me er echt aan. Mn shirtjes gaan scheef zitten en je ziet dat de volume aan de binnenkant weg valt. Het ziet er uit alsof er een touwtje om mijn rechterborst gespannen is en dat daar aan getrokken word. Nou wil ik best weer over een half jaar naar Hupkens gaan, maar ik heb toch een beetje het gevoel dat ik niet serieus wordt genomen. Ik zie en voel toch duidelijk dat die borst niet goed is?

     

    Ik zit er nu aan te denken om en so te vragen bij Wouter van der Pot. Er moet toch iemand zijn die het erkent en hetzelfde ziet als dat ik zie? 

     

  4. Hi meiden,

     

    Ik ben al een tijdje niet meer online geweest doordat ik mij teveel bezig houd met mijn borsten te vergelijken met die van andere en continue bezig ben met het feit dat mijn rechter borst na de wissel nog steeds niet goed aanvoelt / gelukt is.

     

    Ik durf het eigenlijk tegen niemand meer te vertellen omdat ik dus vorig jaar al een wissel ben ondergaan en omdat ik me er voor schaam dat ik eigenlijk een 3e operatie wil om mijn rechterborst te corrigeren. 

     

    Links voelt (net als mijn eerste protheses aan) als één geheel en hoort gewoon bij mijn lichaam. Rechts heeft vanaf het begin al klote gezeten, bij de eerste prothese voelde deze hard aan en kwam er rimpelvorming en was hij teveel naar buiten geplaatst. De arts beloofde mij bij mijn wissel dit op te lossen door een zachtere prothese te plaatsen en meer ruimte naar binnen te creëeren en aan de buitenkant de pocket te verkleinen.  Ik heb dit nog extra gevraagd toen hij mij aftekende, om er zeker van te zijn dat dit probleem opgelost zou worden.

     

    De zachtere prothese heeft mij zeker geholpen voor pijnvermindering, mooiere volume en geen rimpelvorming. Maar de rechter prothese is niet verplaatst en zit nog steeds precies op dezelfde plek, waardoor ik in vergelijking met links, (door grotere prothese) veel volume aan de binnenkant van mijn rechterborst verlies. Ook heb ik soms het gevoel dat mijn prothese soms aan de zijkant ruimte zoekt om zich eruit te duwen ... ik heb echt verschil mijn borsten en ik weet dat geen enkele borst gelijk is, maar naar mijn gevoel had dit echt gecorrigeerd kunnen worden!

     

    Ik ben al bij de arts langs gegaan en legde dus wat ik boven net allemaal genoemd heb uit en hij antwoordde daarop dat wanneer hij iets beloofd dat hij dat ook waarmaakt en dat ik mooie volle borsten heb en dat het zonde is om voor enkel paar cm dit te corrigeren, “het gevoel zal minder worden in de loop van de jaren”.  Mocht je er na een halfjaar nog steeds last van hebben, laat het me weten.

     

    Ik werd er gewoon een beetje stil van, ik ben toch niet gek!? Ik voel het toch dat het niet goed zit en ik zie het toch?! Ik weet oprecht niet meer wat ik moet doen.  Ik ga dan gewoon aan mezelf twijfelen en probeer echt van gedachte te veranderen. Maar elke dag sta ik ermee op en ga ik ermee slapen en kan ik het niet loslaten. Ik begrijp gewoon niet waarom het niet gelijk goed is gegaan en ben zo bang dat als ik dalijk voor een 3e operatie ga ik weer voor een grote teleurstelling sta. Het vreet me langzamerhand gewoon op... 

     

    Wat zouden jullie mij adviseren?

     

    Liefs Moon

  5. Op 28-5-2019 om 16:36, Boobie4u zei:

     Hoi moon! 

     

    Jij hebt nu 560 extra high profile van nagor, wat is jou borstbreedte? Omdat je eerst 325 had lijkt het me niet dat je heel breed bent. Ik ben namelijk ook niet breed.. 

    Xx

     

    Hi!

     

    Bij mij zit er nu het maximale in, mijn borst breedte was 13cm en dat zit er nu ook in. Daardoor heb ik wel sideboobs gekregen, dat vind ik niet zo mooi. Ik zou dus eigenlijk weer kleiner willen, maar zo blijf je aan de gang haha.

     

    xx

  6. Hi Mirjam,

     

    Wat goed dat je zo’n fijn consult met Hupkens hebt gehad. Hij is echt een kundige arts! 

     

    Ik begrijp je angst echt heel goed met de grootte. Maar ik denk echt dat je er goed aan doet. Ik zelf heb 325cc high profile van mentor gehad en toen ik voor second opinion ging voor een wissel, vroegen 3 artsen: “goh, welk profiel heb jij? Is dat toevallig medium”? Bij mij viel het volume aan de bovenkant en binnenkant helemaal weg. 

     

    Hupkens heeft mij toen 560cc ultra high profile geadviseerd. Ik schrok van de grootte maar heb nu enorm mooie volle borsten! Had misschien nog wel groter gewild! 

     

    En wat je misschien ook vaker zal lezen hier, is dat meerdere meiden spijt krijgen dat ze niet voor groter zijn gegaan en vergeet niet dat Hupkens ervan houd om volle borsten te maken dus ik denk dat je niet aan zijn advies hoeft te twijfelen en dat je in goede handen bent!

     

    x Moon

  7. Hey meid,

     

    Ik ben van mentor 325cc HP naar nagor 560cc EHP gegaan. Ik ben dus in hoogte enorm stuk vooruit gegaan en in de breedte ongeveer 1,5 cm. Hierdoor heb ik meer volume gekregen waardoor het echt lijkt alsof ze dichter bij elkaar staan.

     

    Ben bijna 5 weken po en kan niet wachten om bhs te kopen. Ik pas gelukkig mijn oude bhs nog en toen ik deze paste zag ik een onwijs mooie decollete verschijnen, EINDELIJK!  :43:

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.