Ga naar inhoud

SandyOsVe

Leden
  • Aantal items

    423
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SandyOsVe

  1. 31 minuten geleden zei Rosanna123:

    Inderdaad een groot verschil in prijs, maar ik heb geen kapselvorming en er hoeft verder bij mij niets te gebeuren dan een wissel. Misschien dat dit het verschil in prijs verklaart? Locatie speelt wellicht ook nog mee. Jij bent in het OLVG geopereerd als ik me niet vergis? Bij mij kan dat niet omdat het geen verzekerde zorg is.

     

    Ik heb ook voorgesteld het te proberen bij de verzekering, maar ik heb juist uitzonderlijk weinig kapselvorming en de prothese is volledig in tact blijkt uit de echo. Het had volgens Selms dan ook geen zin om het te proberen. Wel fijn hoor, dat jij het grotendeels vergoed hebt gekregen. Scheelt toch behoorlijk in kosten! En ook een voordeel dat je bij verzekerde zorg in het ziekenhuis geopereerd mag worden. Dat vind ik zelf een wat veiliger idee..

    J dan klopt de prijs wel, mijn prothese was gelukkig niet stuk maar dat heeft hij er niet bij vermeld, alleen dat ik hele erge kapsel had en dat ze er echt uit moesten. Fijne man:D

  2. 18 minuten geleden zei Rosanna123:

    Vandaag heb ik mijn tweede consult gehad, deze keer bij Wouter van der Pot in kliniek Bloemingdael. Het advies van Selms was 400cc Motiva Full (breedte 12 cm, projectie 4,9 cm). Het advies van Wouter was Motiva Demi 425cc (13cm; 4,3cm) of 380cc (12,5 cm; 4,1cm). 

     

    De afstand tussen mijn borsten is nu wat groot en ik zou ze graag dichterbij elkaar willen. Volgens Selms niet mogelijk, maar Wouter dacht daar anders over. Hij zou door een bredere prothese te plaatsen de ruimte tussen mijn borsten kunnen verkleinen. Zijn voorkeur ging uit naar de 425cc demi omdat dit de breedste mogelijkheid is.

     

    Ik vond het verhaal wel wat eng, omdat de prothese dan over de grenzen van mijn eigen borst heen gaat. Selms vond dit geen optie en ik zou hiermee volgens hem het risico lopen op rimpeling tussen mijn borsten in. Wouter gaf aan dit veel vaker gedaan te hebben en liet me ook hele mooie resultaten zien van dit werk. 

     

    Lastig hoor... Het lijken me allebei hele kundige artsen, maar ik weet even niet op wie ik moet vertrouwen omdat ze in hun advies tegenover elkaar staan. Ik ben best dun en ook mijn huid is dun, dus het verhaal van Selms vind ik aannemelijk. Aan de andere kant liegen de foto's van Wouter ook niet... Is er iemand die ervaring heeft met een wissel of eventueel bv waarbij de ruimte tussen de borsten in is verkleind?

     

    Ik moet wel zeggen dat 380cc demi voor mij al beter voelt dan de 400cc full. De demi is toch wat platter waardoor het niet zo snel onnatuurlijk gaat ogen. Ik vind het niet erg om projectie te verliezen. Ze zijn nu toch wat aan de grote kant voor mijn lichaam. 

     

    Nog een verschil is de prijs. Bij Bloemingdael word je in het ziekenhuis geopereerd en blijf je een nacht ter observatie. 1 op de 100 vrouwen krijgt een nabloeding en bij een wissel schijnt die kans nog iets groter te zijn, vanwege het verwijderen van kapsel. Ik vind die overnachting een veilig idee, maar daar betaal je ook voor. 4830 euro! Dat is meer dan duizend euro meer dan wat ik bij Selms zou betalen.

     

    Nu ben ik (door de slechte ervaring bij mijn eerste bv) de laatste persoon die op een operatie zou besparen, maar dit verschil vind ik wel erg groot. Zeker gezien ik er nog niet uit ben welke van de twee artsen mij nu de borsten gaat geven waar ik op hoop. Dinsdag ga ik weer terug naar Selms. Voel me best wel bezwaard dat ik zoveel consulten neem en lang over mijn keuze doe. Aan de andere kant is dit nu mijn derde bv en wil ik niet het risico lopen dat ik overhaast de verkeerde beslissing maak. Nog even afwachten dus!

    Die prijs is wel laag bij selms, zijn ze ingekapseld? Ik moest 5500 betalen maar selms heeft met de verzekering geregeld dat zij 4000 vergoeden, het eruithalen, schoonmaken en overtollig vel weghalen en ik moest zelf de protese betalen 1500 euro dus mss kun jij ook een deel vergoed krijgen?

    wel gek dat ik 5500 moest betalen dan maar goed ik heb uiteindelijk maar 1500 betaald door zijn aanvraag dus ik klaag niet

  3. 5 minuten geleden zei Rosanna123:

     

    Hoi sanv,

     

    Je hebt helemaal gelijk. Ergonomix wordt alleen met ultima gemaakt, daar kwam ik vandaag achter. Als ik jou zo hoor, voelen ze zacht als ze in je borst zitten, en vallen ze licht naar buiten als je ligt. Blijft dat zachte gevoel ook in liggende houding? Bij mijn huidige borsten zit er namelijk een groot verschil in hoe ze aanvoelen tussen staand (redelijk zacht) en liggend (als een blok rubber). Voor anderen is dat misschien een detail, maar mij maakt het echt onzeker. Het is toch de houding waarin mijn vriend me meestal aanraakt en ik ben me er nu continu bewust van.

     

    Zien jouw borsten er eigenlijk heel rond uit? Of zakt de gel wel naar beneden waardoor je uiteindelijk toch een wat meer anatomische vorm krijgt? 

     

    Verder zit ik nog met een raadsel. Ben benieuwd of iemand dit kan oplossen. Dr Selms zegt dat ik nu de Natrelle TRF 345cc heb, die heeft een diameter van 12 cm en is 4,9 cm hoog. De full motiva 400cc heeft precies dezelfde afmetingen: 12 cm diameter en 4,9 cm hoog. Hoe kan dit in godsnaam? Exact dezelfde afmetingen, maar toch heeft motiva meer cc. Het zit niet in de hoogte en niet in de breedte. Waar in hemelsnaam zitten dan die CC? 

    In de diepte dan?

  4. Op ‎12‎-‎1‎-‎2018 om 10:15, Rosanna123 zei:

    Hoi Sandy, de operatie  in februari heb ik afgezegd. Wel jammer hoor, want hoe eerder het achter de rug is hoe beter. Toch heb ik besloten pas een datum te gaan plannen als ik zeker ben van wat het gaat worden. 2 februari ga ik nog naar Wouter van der Pot voor een second opinion en daarna nog terug naar dr Selms. 

     

    Heb jij trouwens een keuze gekregen tussen de verschillende soorten gel van motiva? Bij mij heeft hij dat helemaal niet genoemd. Zag dat hierin wel verschil zit in hoe de prothese uiteindelijk valt en aanvoelt (zie afbeelding). Zag dat jij plus hebt, dus de middelste.

     

    En dan nog het type prothese. Eigenlijk had hij de full voor me in gedachten. Die heeft dezelfde projectie en breedte als ik nu heb, maar zou dan wel 400cc nodig hebben (te groot vind ik). Als ik de demi zou nemen zou ik 1cm project minder hebben dan ik nu heb. Dat is ook wel jammer, maar dan zou ik wel 340cc kunnen nemen. 

     

    Ik heb ook een foto toegevoegd van zoals het nu is. Ik denk echt dat ze niet smaller mogen zijn gezien de ruimte tussen mijn borsten. Maar groter wordt wel erg groot voor mijn lichaam. Nog erg aan het twijfelen dus!

     

    silicone-gel-properties-02.png

    wkp-img-2.jpg

     

    Hi ja ik heb de full, die in het groene rijtje, ik heb niet gevraagd naar alle soorten en vormen, ik heb gemeld dat ik mooie natuurlijke borsten wilde hij heeft deze geadviseerd, ik vind het moeilijk om te zien als het zo in de hand ligt dus ik ga af op zijn kundig advies.en ze voelde echt super glad en zacht.

    er moest natuurlijk ook een en ander verbouwd worden bij mij dus vond het gewoon lastig om te beslissen

     

    hoeveel cc heb jij er nu inzitten? ik vind ze nu ook al prachtig om te zien

    ik denk dat die 400 echt wel mooi staat bij jou en selms staat erom bekend niet van die hele grote te maken dus als het zijn advies is denk ik dat het wel mooi word.

    ben wel heel benieuwd naar je second opinion in februari... dat is al snel.. wel goed dat je dat doet hoor.

    ik weet niet hoe groot en zwaar je bent maar ik denk niet dat wij heel veel verschillen, ik ben 1.68 en weeg 57 kilo

  5. Op 4-1-2018 om 14:33 zei Rosanna123:

    Hoi Sandy, heel veel succes vandaag! Hoe is de operatie gegaan? Je bent bij dr. Selms in ieder geval in goede handen.


    Hoewel ik echt vertrouwen in Selms heb, ga ik begin februari nog langs bij Wouter van der Pot van kliniek Bloemendael. Ik vind mijn borsten nu wel mooi, maar vrij ver uit elkaar staan. Volgens Selms is daar niets aan te doen omdat hij mijn natuurlijke bouw niet kan veranderen. Toch zie ik bij patiënten van Wouter van der Pot gevallen die mijn voorsituatie hadden en waarbij het hem wel degelijk is gelukt om de afstand tussen de borsten te verkleinen door een bredere prothese te plaatsen. Wel jammer dat ik bijna een maand moet wachten op een consult (tja, als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb dan wil ik het liefst morgen) maar beter vooraf goed geïnformeerd dan later spijt.

    Ben je er al uit of je in feb bij de selms gaat? En welke prothese je gaat nemen? Of toch in februari nog naar wouter van der pot?

  6. Op 2-1-2018 om 14:09 zei Rosanna123:

    Hallo allemaal!

     

    Ik ben Rosanna, 30 jaar en heb inmiddels 11 jaar geleden Mghan TRF protheses (345 cc) laten plaatsen door Dr. Selms. Ondanks dat mijn protheses nog in tact zijn (blijkt uit de echo), zei Dr. Selms dat het wel echt verstandig is om niet te lang te wachten met vervangen. Na 10 jaar blijkt er een steeds grotere kans te zijn op het kapot gaan van de protheses. Toen ik me liet opereren is mij dit (bij mijn weten) niet verteld, dus ik vind het best schrikken! Het is toch weer een operatie met risico's en daar sta ik nu veel meer bij stil dan toen ik 19 was. 

     

    Volgende week dinsdag heb ik een afspraak bij Dr. Selms om het soort prothese te bespreken. De Mghan protheses die ik nu heb, zien er super natuurlijk uit maar het gevoel vind ik wel wat minder. Mijn pc zegt dat ik nauwelijks kapselvorming heb en dat ze heel zacht zijn, maar ik vind ze zelf veel te stevig aanvoelen. 

     

    Ik ben erg benieuwd naar hoe de Motiva protheses aanvoelen in de borst. Is er iemand die hier ervaring mee heeft en mij daarover meer kan vertellen? Voelen deze natuurlijk aan? En hoe is het gevoel als je op je rug ligt?

     

    Wat mij ook niet duidelijk is, is of de Motiva nu ook na 10 tot 15 jaar weer vervangen moeten worden. Dr. Sems zei van wel, maar bij andere klinieken lees ik dat deze een leven lang meegaan. Ik heb Motiva nu zelf gemaild, want ik weet niet goed meer wie ik moet geloven.

     

    Een andere optie zou de monobloc hydrogel zijn. Die schijnen nog zachter en beweeglijker te zijn, maar wel meer kans op plooien te geven.

     

    Ik ben erg benieuwd wat Dr. Selms me gaat adviseren volgende week! 

    Hi ik heb ook de mghan en ga morgen voor de operatie voor de motiva bij dr selms! Vervangen is alleen nodig bij problemen, gr sandy

    Op 2-1-2018 om 14:09 zei Rosanna123:

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.