Ga naar inhoud

Njoseph

Leden
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Njoseph

  1. Hey ja! Ik weet nog niet zo goed hoe ik fotos op mijn account moet zetten :) ga da zeker is uitpluizen. Ik kom dus van een E. Maar ben inmiddels een beetje vermagerd en ook aan mijn borsten. Dus ik kon wel soms ook in een grote D cup. Toen colpaert mij had opgemeten zei hij ook dat hij er een b/c van ging maken. En mijn mama en ik schokken een beetje want ja dat klinkt zo absurd iemand die heel haar leve me grote borsten rondloopt krijgt ineens zo kleine borstjes. Ik heb zeker alles opgezocht wat er ma optezoeken valt. Youtube filmpjes, fotos van b cups, ervaringen op internet. Ik heb ook 2 vriendinnen die het gedaan hebben en nog was ik zoo aan het twijfelen ik dacht das te klein voor mijn lichaam. Maar heb dan is een goei gesprek gehad met iemand. En die zei, die zullen in het begin klein zijn en da zal even schrikken zijn ma hoe blij zal je zijn als die niet meer hangen, da je is een normaal tshirtje kan aandoen, der zijn zoveel meer voordelen voor ons als wij ons niet meer onzeker moeten voelen door die enorme borsten. En ik zeg niet da ik grote borsten lelijk zijn maar ik had veel rugklachten en die hongen enorm hard. Er is bij 1, 400 gram en de andere 470 gram afgegaan. Ik heb ze gezien toen ze de dag erna de plakker eraf deden en ik was ook even zovan wow die hangen niet meer. Yes. En nu zitten ze nog met zon dik verband erop dus ik kan het eig niet zien. Maar ik heb is gepiept stiekem en ik vind ze denkik heel goed van cup ! Ik ga zeker heel blij zijn daar ben ik zeker van. Het is zooo normaal dat je twijfelt en schrik hebt. Ik besefte pas daarna eig wat een grote beslissing ik heb gepakt. Ik heb het toch gedaan omdat ik al 7 jaar die operatie wil. En dat is volledig voor mezelf en niet door anderen :) als je nog vragen hebt, ik zou ook heel graag jou fotos eens zien :) ik ga vandaag is onderzoeken hoe ik zo fotos hierop zet want heb er echg 100 genomen van ervoor haha! 

     

    Ahja en haha! Moest dat ook nog zeggen. Ik werk wakker in de slaapzaal en ik moest super veel hoesten van de narcose. Dat is zon vies smaakje jakkes. Da blijft nog wel even zitten. Ik werd blijkbaar vrij snel wakker dus werd terug na mijn kamer gebracht. Daar heb ik nog een tijdje geslapen en wakker geworden. De eerste nacht was hel haha ik zeg het je nu al. Je word wakker, je ligt niet goed. Dat was toch bij mij. Zoveel mensen op forums vonden de pijn meevalle, volgens mij kregen die hogere dosis pijnstillers maar ik vond dat toch een stevige pijn, miss ben ik wel een kleinzerig kindje (ben 23 btw :D) ik kreeg wat bezoek, en ze zeiden dat ik er zo geel uitzag haha! Maar idd ik trok een foto van mezelf en kleur was niet te vinden.  Dat kwam er terug bij de volgende dag! ;) voor ik in de avond ging slapen vroeg ik of ik naar het toilet mocht en de verpleegster moest me half dragen, ze zei dat ik wa wazig nog zijn van de narcose, maar... ik kwam van toilet terug wil de deur opendoen en ineens kreeg ik het gloeiend warm.. ik begon zwart te zien en ik lag op de grond ( was flauwgevallen voor de eerste keer ooit. Wat was da voor iet grellig. Was aan het zweten van de stress. Kwil je niet bang maken maar ik zou als ik jou was ni te snel gaan stappen :D ik moest die nacht op een bedpan haha super vreemd ! Ze komen je wel geregeld testen voor bloeddruk en hartslag. Mijne was constant 105 (ik heb wel een heel snelle hartslag in rust) de volgene dag mocht in na huis. Heel rustig stappen en dan na huis in bedje of zetel. Ik heb nu nog steeds wel een klein beetje pijn maar het gaat elke dag beter. Ik kan niet wachte tot de 7e na het ziekehuis dan mag dat verband eraf. Yes!! En ik was ook voor alles ZO HARD aan het stressen. Ik kon 3 dage voor de operatie niet slape!! 

     

    • Like 1
  2. Hey, ik ben woensdag 29 nov door colpaert geopereerd geweest, ook een borstverkleining !! :)) alles was heel goed meegevallen. Ik had super veel zenuwen echt niet normaal. Maar alles is goedgekomen. Sinds gisteren neem in geen pijnstillers meer maar zit nog tot donderdag te rusten! 7 dec moet in terug voor een checkup. Super benieuwd naar mijn nieuwe cup. Heel veel succes!! 

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.