Ga naar inhoud

Mumofthree84

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mumofthree84

  1. Hoi Linda,

     

    Ik zoek me suf om meer te weten te komen over Dr. A. Damen. Fijn om iets (positiefs) te lezen. Ik word maandag 13 november geopereerd via Diana Gabriels door hem. Althans ik denk dat het dezelfde is. Ze hebben vaak meerdere contracten afgesloten. 

    Eigenlijk zou ik nu al grotere borsten moeten hebben, maar de arts die mij zou opereren van de week had ineens spoeddienst in het ziekenhuis?! Ik baalde ontzettend en was enorm teleurgesteld. Ik heb nu A. Damen toegewezen gekregen. Ik ga eerst met hem in gesprek om het te bespreken en kijken wat zijn visie erop is en daarna zal ik geopereerd worden! Zo spannend.

    Jij bent tevreden over de operatie en je borsten?

    Zijn er nog meer meiden die door hem zijn geopereerd? 

     

    Groetjes mumofthree84

     

    Op 30-8-2017 om 18:42 zei Linda273:

    Mijn naam is Linda en ik lees al een paar weken en post af en toe ook een reactie. 

    Ik voel me goed en supertevreden. Het liefst loop ik de hele dag in blote boobies rond. Vrijdag terug voor controle. Ik vermoed dat alles wel goed is. Alleen nog.wat vocht.hier en daar en wat kleine blauw/paarse plekjes. Hechtingen zijn droog tepels weer gevoel in...dus tot nu toe helemaal blij

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.