Ga naar inhoud

Emotion

Leden
  • Aantal items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Emotion

  1. Hoi Evi .. Mijn littekens waren nogal gezwollen hard en dik toen de draadjes eruit gingen . Dit te gevolge van zwelling onder mijn borsten na de operatie .

    Ik was bang dat het wel eens hypertrofische littekens zouden zijn . Ik masseer dagelijks de zwelling en littekens met natuurlijke huidolie en gebruik op aanraden van de apotheker Dermatix ciliconengel.

    Betaalde 40 euro voor een tube van 15 ml .. is duur , maar je moet er enkel een heel dun laagje opsmeren 2x per dag . Mijn littekens zijn al een stuk beter ..

    Je kan zelfs na het opbrengen van de gel camouflage make up gebruiken ..

    http://www.dermatix.nl/content/hoe-gebruik-je-dermatix-siliconengel

    Op de foto zie je goed de zwelling onder mijn rechterborst en litteken

  2. Hey Marisje ..

    hoe gaat het ondertussen met je ?

    Worden je borsten al wat mooier ondertussen ? De zwelling onder mijn borsten is nu al een stuk beter .. maar nog niet helemaal weg .

    Door die zwelling waren mijn littekens ook nog eens erg hard en gezwollen . Ik heb echt zitten janken hoor . Begon al te denken dat mijn bv gewoon was mislukt .

    Je moet maar eens bij complicaties kijken topic ' verdikte harde gezwollen littekens ' Heb foto's geplaatst . Mijn pc zei dat ik het herstel 3 maand tijd moet geven .

    Onder mijn borsten was alles flink gezwollen . Als ik vooral mijn rechterborst in profiel bekijk , is het net een dubbele kin effect .

    Helemaal niet mooi , het is nu wel verberterd . Ik masseer iedere dag mijn borsten vooral de onderkant als de littekens en dat helpt wel ..

    Groetjes

  3. Hey Marisje .. leuke tip van jou ! Ben ook eens gaan kijken naar de foto's van Arna en ja .. ook wel wat gelijkend met mijn resultaat de eerste dagen en daarna .

    Ik begon al te denken dat mijn bv mislukt was . Vooral omdat onder mijn borsten en littekens nogal gezwollen waren en het leek wel daardoor alsof ik een dubbele kin effect had .

    Ook ik was bang voor hypertrofische littekens .. die waren echt wel lelijk hoor . De afgelopen 2 dagen heb ik echt wel het gevoel dat alles toch beteren gaat en de zwellingen toch aan het afnemen zijn ..

    Wat een opluchting !!

    Nog wat geduld Marisje .. het komt wel goed .. alleen hebben we wat meer tijd nodig en ieder herstel is anders en individueel , en als je dan leest hier dat er ook nog po's zijn met dezelfde probleempjes en je herkent jezelf hierbij .. kan het een opluchting betekenen als je dan merkt dat je niet alleen bent met herstel kwaaltjes of uitblijvende resultaten .

    groetjes

  4. Hallo dames,

    Ik hoop dan maar dat het antwoord van de pc ook voor mij van toepassing is. De bolling aan de zijkant van mijn borsten is best groot. Daardoor zit mijn tepel dus niet in het midden. Aan de bovenkant is de zwelling aardig weg maar aan de zijkant is het nog best heftig.

    Maar ben ook pas 3 weken po dus hoop dat wanneer ik geduld heb het vanzelf zie veranderen. Aan de onderkant van mijn borsten voel ik mijn eigen oude lege borst, terwijl de rest echt goed gevuld ( of opgezet is)

    Als ik het antwoord van de pc lees maak ik me toch ook wel een beetje zorgen als de prothese idd niet gaat " indalen"

    Groetjes,

    Marisje

    Hey Marisje .. Ik vind het ook raar dat een pc beweert dat een borstprothese niet indaalt , terwijl internet er vol van staat .

    Ik ben ook 3 weken po en sinds dit weekend merk ik dat de zwellingen onder mijn borsten begint af te nemen en de vorm hierdoor mooier wordt.

    Ook mijn littekens zijn beter en niet meer rood en erg gezwollen . Ik werd bijna gek van de eerste resultaten . Het duurt blijkbaar een paar weken , zelfs maanden

    voordat het vocht volledig weg is . Ik had ook dat gevoel alsof de onderkant mijn oude borsten waren .. Maar daar komt nu stilletjes verandering in .

    Zelf heb ik soms weinig geduld .. en wil meestal direct al resultaat zien . Maar dan loop ik meestal uit op een ontgoocheling .

    Ik masseer mijn borsten en littekens wel dagelijks met neutrale ongeparfumeerde olie .. Alhoewel sommigen beweren dat het niet mag .

    Stel ik wel vast dat het bijdraagt aan het afvoeren van vocht in je borsten alsook je littekens stukken soepeler maakt (met geduld)

  5. als je ze dual plane of achter de spier hebt scheelt dat enorm,duurt het dalen soms langer,heb het zelf ook gehad met me dual plane ervaring,heb 5weken moeten wachten erop,en toen kwam alles goed.

    weet niet hoe je ze geplaatst hebt?

    Onder de borstspier .. Maar als ik hier de foto's bekijk is er duidelijk wel heel wat verschil met 3 weken po .De meeste po's staan de borsten al een stuk mooier en strakker dan mijn borsten . Ik vermoed ook dat het door nog vocht onder de borst komt . Maar dat is toch al goed aan het afnemen , het herstel van m'n littekens wordt hierdoor ook beïnvloedt

    Komt misschien ook doordat m'n spieren door te fitnessen wat strakker staan

    Ik vind m'n borsten niet mooi momenteel .. en hoop door indaling dat dit een stuk beter zal lijken ..

    dus ik wacht en wacht ........................ en wacht maar

    :44:

    Deze informatie vond ik op een borstenforum

    Dr. R.I. van Heijningen

    Onderwerp: Geplaatst: 11 mei 2002 - 17:58

    Plastisch Chirurg

    Geregistreerd op: 01-mei-2002

    Berichten: 616

    Woonplaats: Knokke

    Beste Moon,

    Kapsel samentrekking is een complicatie die met name in het eerste jaar kan optreden. Als het dan goed is blijft het meestal jaren zo. Na ongeveer 10 jaar is er weer enige toename van kapselvorming.

    Kanttekening hierbij is dat deze gegevens gebaseerd zijn op onderzoeken over protheses die nu niet meer gebruikt worden de laatste generatie protheses zijn er nog geen 10 jaar dus de late complicaties kennen we nog niet, laten we hopen dat ze er niet zijn.....

    Jullie gepraat over indalende borstprotheses begrijp ik helemaal niet, zover ik weet leg je een prothese op een bepaalde plek onder de borst, het lichaam maakt daar een kapsel om en hij blijft verder op zijn plek zitten. Dat kapsel vormt zich in ongeveer 6 weken, daarom laat ik mijn patienten 6 weken dag en nacht een sport beha dragen.

    Het enige wat dan nog verandert is de zwelling van de borst, dit zgn oedeem is bij de ene patiente erger dan bij de ander en kan tot max 4-6 maanden aanwezig zijn. Maar meestal is dat na ongeveer 2 maanden verdwenen.

    Het enige wat gebeurt dat je mischien indalen kunt noemen, is dat de huid soepeler wordt, maar zover ik weet verplaatst de prothese zich normaal gesproken niet.

    groetjes,

    _________________

    Dr R. Ivar van Heijningen

    Plastisch Chirurg

    Duinbergen Clinic, www.duinbergen-clinic.be

    +32 50 530 640

    member of Esthetiek Groep, www.esthetiek-knokke.com

    info@duinbergen-clinic.be

  6. ohh nou ik heb wel een verhaal!

    bij me ma!

    1 onder de spier en 1 boven de spier! :wacko:

    1 platte pannekoek en verschuift alle kanten op! kan haar eigen borst aan de onderkant vast pakken hangt gewoon los!

    en 1 ronde vorm! en zit mooi en beweegt niet mee! het is geen gezicht!

    absoluut niet!

    terug gegaan na de kliniek en zeiden dat ze het maar dacht , en dat alles goed was!

    maar na meerdere malen gezegd te hebben dat het niet klopte, gaven ze eindelijk toe en kwam de aap pas uit de mouw!!!!

    tja het is maar een voorbeeld!

    dr damen!

    hey MissyX .. had graag geweten hoe dit verder is verlopen . Is je moeder dan toch geholpen ?

  7. Ik doe dan niet aan sport en heb dus geen ontwikkelde (borst)spieren maar ik was best sterk en ik merk wel dat ik echt totaal geen kracht meer heb. Ik kan nog geen pot jam openen en ik wilde van de week een fisherprice garage in elkaar zetten van mn zoontje en daarbij moest ik delen in elkaar klikken maar dat ging echt voor geen meter. Komt dat vanzelf goed of moet ik nou ook gaan sporten om weer kracht in mn spieren te krijgen? Dit schiet nl echt niet op, ik lijk wel een kind!!!

    Hey Daffy .. als jij al je kracht kwijt bent na je BV .. Denk ik dat jij misschien beter je spieren terug moet gaan oefenen om die krachtiger te maken .

    Misschien in overleg met een sportarts

  8. Maandag zijn de draadjes verwijderd , ben nu 13 dagen po . Er zit nog steeds vocht onder m'n borst en oksel vooral rechterkant . Waardoor m'n rechter litteken iets dikker staat ,

    maar niets ziet of voelt onstoken .Ik heb sinds de draadjes eruit zijn ook meer steken rond de tepel en af en toe pijnlijke scheuten , meer dan de eerste week

    Nu.. ik wil vooral niet paniekeren , omdat niks ontstoken is . Vraag me af of er nog meiden zijn die nog een tijdje last hadden van vocht onder de borst en rond het littekenweefsel .

    Hoelang duurde het bij jullie voor het vocht onder en langs de oksel helemaal is verdwenen ?

  9. Zijn er dames die na hun BV terug zijn gaan joggen en fitnessen ?

    Na hoeveel weken en hoe verliep deze nieuwe start ?

    Ik ben nu 13 dagen po en ben nu al ongeduldig om zo vlug mogelijk terug te starten .

    Natuurlijk besef ik dat eerst alles goed moet laten genezen en pas na enkele weken terug aan de slag kan .

    Heeft fitness o.a. van de armen schouders en borstspieren een andere invloed na je BV .

    Ik kreeg 300cc onder de borstspieren . Hoe was je ervaring toen je terug ging joggen ?

  10. Je ongerustheid is dan ook terecht , ik zou hier ook wel van wakker liggen .

    Contact opnemen met je PC vind ik het beste enof even bij de huisarts langsgaan .

    Blijkbaar gaat het om vocht die misschien wel het litteken doet onsteken .

    Denk een onstekingsremmende zalf en het wondje dagelijks ontsmetten en schoonmaken

    Denk dat een medische controle hierwel noodzakelijk is .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.