Ga naar inhoud

bvinspe

Leden
  • Aantal items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bvinspe

  1. 3 uur geleden zei Nic1978:

    Oh ook de 24e dus? Haha ja tis lastig he om nu al enthousiast te zijn..dat geduld hebben vind ik nog het lastigst van alles..:-S

    Ja het is vrij teleurstellend dat ze niet meteen gelijk zijn. En zo schrik dat het niet goedkomt ofzo maar met 'geduld' zullen we het rap genoeg zien of het goedkomt of niet. Hopelijk wel want het is toch een hele hap uit u budget en dan nog een keer hallow haha xD

  2. Ik draag momenteel gewoon string en joggingbroeken omdat mijn jeans'en te strak zijn voor aan te krijgen. (dikke kont) 

    En ik draag geen tshirten, gewoon over m'n borstverband meteen een vestje met rits. Zo kan ik meerdere keren per dag stiekem beetje naar beneden ritsen en m'n borsten betasten. (Zien of ze al eindelijk gelijk aanvoelen. Antwoord is dan nee, nog steeds niet xD)

    Ik zou toch geen te strakke jeans'en aan doen waar je kracht op moet zetten, aangezien je die niet een keer maar moet aandoen maar ook telkens als je naar de wc gaat. En t-shirts leek me ook niet handig met dat je uw armen dan zo bij je hoofd moet doen voor aan te trekken.

    Maar echt fashionable is het niet bepaald. :-D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.