Ga naar inhoud

Marloesb31

Leden
  • Aantal items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marloesb31

  1. 1 uur geleden zei Rosanna123:

    Hey Melanie, goed dat je je hierin verdiept. Ik heb zelf ronde protheses van Natrelle, 345cc tussen de spier geplaatst. Mijn borsten bewegen een klein beetje mee als ik loop (niet zoals echte borsten), maar als ik bijvoorbeeld ren of spring dan vind ik ze bijna bewegen als een natuurlijke borst. Ze gaan dan alle kanten op.

    Mijn borsten vind ik in staande houding mooi en natuurlijk. Je ziet dan niet dat er iets aan gedaan is. In liggende houding kan je dat wel zien. Niet dat ze kaarsrecht overeind blijven staan, maar ze vallen zeker niet opzij zoals natuurlijke borsten dat doen. 

    Bij mij voelen mijn borsten soepel, maar zeker niet alsof er niets in zit. Aan de onderkant kan je duidelijke de prothese voelen en opzij voel ik kleine ribbeltjes. Je ziet die ribbeltjes overigens niet. Als ik sta voelt mijn borst zacht aan, maar in liggende houding voelt de onderkant hard. Ik ben hier na 12 jaar nog steeds niet aan gewend en vind het ook echt niet fijn als iemand me daar aanraakt. 

    Het schijnt dat ik bijzonder weinig kapselvorming heb, waardoor mijn borsten bovengemiddeld soepel zijn (dit heb ik van 3 verschillende artsen gehoord), maar helaas zelfs met nauwelijks kapselvorming voelt het niet 100% natuurlijk. Ik ben zo iemand die niets van de bv wil zien of voelen (behalve de grotere maat), maar dat is niet realistisch als je van nature een kleine cupmaat hebt.

    Hopelijk heb je hier iets aan. Succes met je keuze!

    Ik heb eigenlijk precies hetzelfde als Rosanna met Motiva round 335 cc. 

  2. 33 minuten geleden zei jillayden:

    Hoi dames.. 

    Ik wil eigenlijk hier mijn verhaal doen en jullie vragen om advies. 

     

    Ik ben in april dit jaar op consult geweest bij dr Hupkens via Diana Gabriels. Vroeger had ik een volle E-cup maar na veel te zijn afgevallen en een zwangerschap, was er een slappe C cup van overgebleven. Ik wilde weer mooie, grote, ronde borsten. Ik wilde bolling bovenop. Ik hou van nep en dat mocht je wat mij betreft ook wel zien.

     

    De consulente raadde mij 450 cc aan. Tijdens het consult bij dr. Hupkens bleek dat de afstand tussen mijn sleutelbeen en tepel 19 cm was. Ik geloof dat vanaf een afstand van 20 cm sowieso een borstlift wordt gedaan. Ik zat dus op de grens van wel of geen lift. Ik wilde liever geen lift i.v.m. de littekens, wilde het eerst zonder doen. Dr. Hupkens zei dat hij met 500 cc de leegte mooi zou moeten kunnen opvullen. 

     

    Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben op 22 september 2017 geopereerd. Ik heb 500 cc high profile van Mentor gekregen, dual plane geplaatst. Ik heb cohesive 2 omdat dr. Hupkens alleen daarmee werkt. Ik ben geopereerd in de MFIV kliniek in Vlaardingen. Echt super tevreden over die kliniek en praktijk Gabriels. Héél veel pijn gehad, heb echt afgezien! Maar in het begin was ik super blij met mijn nieuwe boobs. Ze waren wel vanaf het begin af aan erg ongelijk in grootte en in hoogte. Hier ben ik na 5 weken voor teruggeweest en dr. Hupkens heeft toen letterlijk gezegd dat ik niet zo moest piepen na 5 weken. Daar had hij eigenlijk wel gelijk in. Het kon nog alle kanten op. Ik kon er weer een beetje in berusten. 

     

    Maar na een paar weken viel mij op dat ze ineens super ver begonnen te zakken. De bolling bovenop was helemaal weg en voor mijn idee hingen ze nog meer dan voorheen.  Om die reden heb ik een officiële klacht ingediend, foto's opgestuurd en omschreven wat mijn klacht is. Het ging dus voornamelijk om het hangen en het feit dat mijn protheses in mijn oksels vallen als ik plat op mijn rug lig, dit voelt echt super oncomfortabel en om die reden slaap ik na 3 maanden nog steeds met sportbh aan. Dat verschil in grootte vond ik nog niet eens het ergste.

     

    Ik geloof dat ik die klacht op donderdag heb ingediend en op zaterdag mocht ik al langskomen bij dr. Hupkens. Hij was verbaasd over mijn officiële klacht en ik kon merken dat hij ook licht geïrriteerd was. Hij vroeg of ik het wel netjes vond om dat op die manier te doen omdat hij mij gezegd heeft dat een lift mooier was geweest. Heb hem ook uitgelegd dat mijn klacht niet gaat over de kliniek, de praktijk of zijn kundigheid maar enkel over het resultaat. Hij heeft gekeken en kwam tot de conclusie dat de afstand tussen mijn sleutelbeen en tepel 21 cm was. Dit is inmiddels een maand geleden trouwens, en ik heb het idee dat ze nog verder gezakt zijn. Ze hingen toen dus 2 cm lager dan voorheen. Hij heeft nogmaals opgemeten en zei dat hij een lift met een ankerlitteken zou kunnen doen en ik zou dan 620 CC van Nagor krijgen. Wel nog steeds dual plane en high profile. Over de prijs werd niets gezegd, daar moest ik het met Joanna maar over hebben. Het ging dus enkel over het hangen, over het in mijn oksel zakken heeft hij niets gezegd. 

     

    Zo gezegd, zo gedaan. Volgens mij gingen ze er gelijk automatisch vanuit dat ik het toch wel zou doen want ik moest weer gelijk alle papieren invullen. Heb ik wel gedaan. Daarna nam Joanna me even apart en zei dat ik sowieso niet voor Nagor moet gaan omdat Nagor niet het FDA keurmerk heeft en nog wat andere redenen. Ik vroeg haar of ze even tijd had om echt te gaan zitten want om zo bij de trap te gaan staan praten over wat het me nu ging kosten leek me niet echt wenselijk. 

     

    Ik heb ze aan haar laten zien en zij vond dat ik er niets meer aan moest doen. Maar het probleem is dat ik ermee moet lopen en dat ik er ontevreden mee ben. Het is niet waar ik €2960,00 voor heb betaald. Ik wilde nep, groot, rond, en nu lijkt het net alsof ik druppelvormige implantaten heb. Ook mooi, maar niet bij mij en het was ook zeker niet wat ik wilde. 

     

    Ik wil sowieso geen Nagor implantaten. Ik kan er weinig over vinden en uit mijn eerdere research kwam steeds Mentor. Dat zou me €500,00 schelen. De totale operatie zou namelijk op €2500,00 komen omdat volgens hen de informatievoorziening vooraf duidelijk was. Was voor mij wel even een klap in mijn gezicht, ik weet echt wel dat een lift en vergroting normaal veel duurder is. Maar dr Hupkens heeft mij beloofd dat het met 500 cc mooi zou worden. Ik vind het niet mooi. Ik was tijdens dat gesprek een beetje flabbergasted en heb toen gezegd erover na te denken. Op de weg naar huis dacht ik: ik vraag haar nogmaals om na te denken over de prijs. Op maandag kreeg ik een mail terug dat ze bij hun aanbod bleven. Toen dacht ik: fuck it, ik doe het en heb haar om de factuur gevraagd. Die heb ik een maand later trouwens nog steeds niet.

     

    Maar nu heb ik het er met mensen over gehad en ik heb er eigenlijk nog eens heel goed over nagedacht maar ik vind het eigenlijk van de zotte... Tuurlijk heeft hij van tevoren gezegd dat ik op de grens zat van wel of geen lift, maar hij heeft WEL gezegd dat ik met 500 cc ook zou moeten komen waar ik wil zijn! Maar ik ben daar niet.  Ik ben er eigenlijk best wel onzeker over en zeker in kleding valt het resultaat me echt zo zwaar tegen dat ik er af en toe gewoon echt verdrietig van word. Ik heb niet het effect wat ik wilde. 

     

    Sorry het is echt een super lang verhaal geworden. :) Maar eigenlijk wil ik jullie dus vragen om advies... Wat moet ik doen en wat kan ik doen? 

    Wat verschrikkelijk naar voor je zeg! Tuurlijk vertrouw je op de kundigheid van je pc en ga je er vanuit dat zijn advies een mooi resultaat geeft en niet juist andersom! Ik zelf vind het lastig om advies te geven omdat ik weinig ervaring heb en al helemaal niet bij DG, maar wellicht kan @best_boobie wel advies geven en heeft zij wellicht al soortgelijke verhalen hier voorbij zien komen. In ieder geval heel veel sterkte en succes hiermee! Liefs Loes

    • Like 2
  3. 4 uur geleden zei KoalaKoekje:

    Hey @Marloesb31Marloes! Ik zit een beetje in dezelfde situatie als jij eerst, lege cupmaat en krijg deze maand een borstvergroting met 350 cc. Zou ik misschien in je album mogen kijken? :blush:^_^ Ben heel benieuwd naar hoe het er bij jou inmiddels uit ziet! 

     

    Oh oeps ik kan het al zien geloof ik! 

    Haha, Ik maak even een nieuwe foto en zet m er zo op!

  4. 25 minuten geleden zei Sarah2801:

    dus ik kan gewoon op jouw profiel foto's bekijken? of dien jij me toe te voegen?

    lijkt in ieder geval wat op mijn maat dan. en welke maat heb je nu?

    Ja, je kan gewoon kijken naar wat ik allemaal gepost heb, iedereen kan het zien. Ik weet nog niet welke maat ik heb want ik moet nog een week mijn sportbh aan en dat vind ik eerlijk gezegd ook nog wel lekker :) Ik ben wel wat langer; 1.73 m en ik weeg ongeveer 56/57 kilo

  5. 1 uur geleden zei Ellen125:

    Ja houd mij er maar aan vast dat Verdonck rechts net zo mooi gaat maken als links. Geloof namelijk niet meer dat het goed kom. BB zei ook al dat wanneer een prothese niet op z’n plek zit er vaak extra kapsel komt waardoor die helemaal niet meer op de juiste plek komt te zitten. Tenminste dat hebben ze tegen haar gezegd en klinkt wel logisch denk ik? 

     

    Hahaha dan ben jij een van de uitzonderingen :P Vind je ze echt te groot dan? Ik vond de zwelling heel mooi en daarna dacht ik Hmm is dit het nu? Het volume is bij mij daarna hetzelfde gebleven. 

     

    Xx 

    Ik zou als ik jou was van een herstellingreep uitgaan zodat het alleen maar mee kan vallen mocht dat uiteindelijk toch niet nodig zijn. Wel goed van je dat je er zo rustig onder blijft (tenminste, zo lijkt het) ;) Ja, ik vind ze nu echt te groot. Ik heb 40 cc meer gedaan dan ik in eerste instantie wilde en twijfel nu of ik niet gewoon voor die 295 cc had moeten gaan. Maar... nogmaals; ik ben pas 5 wkn PO, dus hoop dat ze alsnog iets kleiner worden doordat de zwelling verdwijnt en dat ik er eventueel meer aan gewend raak :)  Xxx

  6. Wat fijn Ellen dat het uiteindelijk sowieso goed komt! Hoewel ik wel snap dat je NU eigenlijk verandering wil. Enne... nog even over dat iedereen zegt dat ze groter hadden gemogen; hier iemand die vindt dat ze iets kleiner mogen worden haha. Maar ben vandaag pas 5 weken PO, dus ook ik moet nog geduldig afwachten en duimen dat ze iets afnemen. X

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.