Ga naar inhoud

Carmen

Leden
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Carmen

  1. Hey Roline,

    Ten eerste heel veel geluk in het nieuwjaar met je vast super mooie borsten die je gaat krijgen!

    Sorry voor de late reactie, ik ben 10 dagen op vakantie geweest en mijn vriend heeft me ondertussen ten huwelijk gevraagt :wub: dus het form is me even onschoten! Hoe waren jou feestdagen? Beetje leuk gehad?

    Nog maar ff he meid. Hoe is het met de zenuwen? Maak je niet te druk gaat je allemaal zo meevallen! En daarna ben je super blij me je nieuwe boobs! :1bouncingboobs:

    Met mij gaat het top. Vandaag voor het eerst gaan sporten ging allemaal goed. Ben nog niet opnieuw gaan beha shoppen dat ga ik volgende week doen!

    Van de narcose heb ik niet echt last van gehad, alleen paar dagen een vettige huid, maar niet dat ik meer moe was dan normaal.

    Liefs

  2. Hey Roline,

    Nou het beha passen gister was niet echt een succes. Zat allemaal toch niet zo hoe het hoorde. Heb voorla bij een borst dat het nog erg naar buiten zit dus ik wacht nog even een paar weken tot dat ik echt een nieuwe beha ga aanschaffen.

    Ja staat veel in die formulieren he. Vond wel even eng om te lezen wat er allemaal mis zou kunnen gaan. Maar dat is maar een hele kleine kans natuurlijk. En ze willen zich natuurlijk indekken tegen alles.

    Hoeveel cc ging jij nou krijgen, 350 of 375 cc? Weet het even niet meer :blush:

    Liefs Carmen

  3. Hoi Hope,

    Ja inderdaad was er even niet aan toegekomen om hier te bloggen, maar ben er weer ;) Ben tevreden hoor vooral mijn linkerborst begint echt mooi te worden, alleen de rechter ligt echt achter. Heb ik veel mee bolling aan de zijkant. Heb jij dat ook? En de bolling aan de binnenkant van mijn borsten gaat traag. Zou dit normaal zijn?? Denk dat ik geduld moet hebben. Maar voor de rest qua grote enz ben ik blij!

    Ik heb het nog niet geprobeerd zonder beha te slapen, voel me zo onveilig zonder beha. Op de zij slapen gaat wel goed, echt zo heerlijk. Wel vervelelend dat je zijkanten zo gevoelig zijn. Ik heb dat aan de rechterborst die is wel gevoelig aan de zijkant maar de linker totaal niet. Denk je dat dat bij jou echt door de naad van de beha komt?? Heb ik bij mezelf eigenlijk nog niet zo op gelet. Trouwens last net een topic van je. Wat een eng verhaal met dat vocht wat uit je litteken kwam. Hoe is het daar nou mee? Hoop goed.

    Heb wel een aantal solicitatie lopen maar nog niet echt iets op gehoord, dus ben benieuwt.

    Liefs Carmen

  4. Hoi Roline,

    Ik ben heel blij met resultaat hoor, word steeds mooier! Ik had een beugelbeha liggen en die heeft maat 85c en die paste goed. Heb vorige week een sportbeha gekocht en daar heb ik een 80e in haha. Moet ik wel zeggen dat deze beha klein valt, dat zei de verkoopster ook al. Was wel toelvallig want de verkoopster had 6 weken terug ook een borstvergroting laten doen dat was wel leuk. Maar ik schat zelf een grote c of d. Maar ga morgen even de stad in ga paar beha's passen.

    Dat is wel begrijpelijk dat je nu al zenuawachtig bent. Maar het is mij zo meegevallen, zou het zo weer overdoen. Achteraf denk ik waar heb je je zo druk over gemaakt!

    Dan zou ik haar inderdaad maar niet optillen. Zou vervelend zijn als je iets aan overhoud door te zwaar te tillen. Maar gelukkig heb je je genoeg hulp!

    Nou spijt is een groot woord. Ik ben er echt heel blij mee! Maar denk gewoon ach die 25 cc extra had ook wel gekunt. Maar valt absoluut niet tegen hoor!

    Heb je trouwens al je formulieren van de Bergman kliniek gekregen?? Hele lijst he?

    Liefs Carmen

  5. Hallo Dames, sorry voor de late reactie maar ben er niet meer aan toe gekomen!!

    @ Ik heb inmiddels ook mijn hectingen laten verwijderen en heb gelukkig niks gevoeld! Zag er voor de rest goed uit allemaal gelukkig. Ik slaap nu ook sinds 4 dagen op mijn zij!!! Echt heerlijk!! Eerste nacht deed het wel een beetje zeer maar begint steeds meer te wennen. Ik hou wel mijn beha 's nachts aan, geeft me toch een veiliger gevoel! Slaap jij wel zonder beha?

    Kreeg erna ook geen pleisters meer op mijn littekenen, mocht meteen beginnen met smeren. Maar jezus die cream stinkt haha vind je niet?

    Voor de rest mag ook wel lekker zelf mijn haren wassen enz dus gaat echt steeds beter. Hoe is het nu met jou? Zal ook wel steeds beter gaan he??

    Wel jammer dat je maar 1,5 week heb vrijgekregen maar goed nu heb je wel lekker 6 weken voor jezelf! Ik heb mijn opleiding directie secretaresse paar maanden geleden afgerond maar nog geen succes gehad met het vinden van een baan. Maar geduld en het kwam nu eigenlijk wel goed uit.

    @Roline

    Ik kon inderdaad lekker snel terecht naar mijn consult, was ik ook erg blij mee! Maar nog maar ff en dan ben jij aan de beurt! Heb je al een beetje zenuwen?? Super lief van je dat je vriend 2 weken vrij heeft genomen. Lijkt me ook erg handig vooral met een kleintje van 7,5 maand. Mijn vriend zijn verlofdagen waren helaas allemaal op omdat we een maand een rondreis hebben gemaakt in september, maar gelukkig hebben mijn ouders en zus erg geholpen met alles! Maar zo te zien heb je genoeg hulp! Hoeveel weegt je dochtertje want ik dacht dat je voorzichtig tot 10 kilo mag tillen.

    @Taillies

    Je bent inmiddels al geholpen dus GEFELICITEERD MET JE NIEUWE BOOBS! Hoe is het gegaan?? Hoop dat je niet te veel pijn hebt? Met mijn bv is alles heel erg goed gegaan is inderdaad 375 cc geworden. Ben erg blij en ze worden met de dag mooier. Ookal moet zeggen heb toch een beetje spijt dat ik geen 400 cc erin heb laten zetten. Vind de maat wel goed hoor en ben erg tevreden maar went zo snel haha. Succes met je herstel, laat je maar lekker verwennen!

    Liefs

  6. Hoi Roline,

    Ja dat kan ik me heel goed voorstellen. Ik had naar mijn consult bij Laban 2 weken erna al een afspraak maar toch duurde die 2 weken al lang. Dus 6 weken zal wel een eeuwigheid voor je duren. Ik zag trouwens in je eigen topic dat je een kindje hebt. Heb je hulp geregelt voor de dagen erna? Of heeft je vriend ook vrij?

    Ik heb tot nu toe nog niet in mijn slaap op mijn zij gedraait gelukkig. Maar kijk er wel naar uit dat ik dat weer mag en kan!

    Het gaat inmiddels weer een stuk beter. Maar was gister wel even beroerd. Het overgeven gaf gelukkig wel geen extra pijn aan mijn borsten.

    Ik ga denk ik vandaag wel foto's even over zetten van mijn boobs. Heb wel niet veel van voor en van na maar eentje, maar goed heb me voorgenomen vanaf nu elke dag een te maken. Mocht je ze willen zien laat het me dan maar weten stuur ik ze in een pb, wil ze toch niet in de gallery zetten.

    Liefs Carmen

  7. Hoi Roline,

    Die 6 weken zijn vast zo voorbij. Geniet in iedergeval van het beddraaien want dat mis ik toch wel heel erg! Op mijn zij durf ik nog niet te liggen, dus nog steeds op de rug!

    Hey Hope,

    Hoe is het gegaan met je hectingen?? Doet dat eigenlijk pijn en waren je borsten verder in orde? Wel fijn dat je onsteking weg is. Niet leuk omdat er ook nog bij te hebben!

    Met mijn boobs gaat het goed. Ben van de pijnstilling af. Heb alleen gister buikgriep gehad dus dat kan 2 kanten eruit :S Heel verveldend maar het is vandaag weer een stuk beter. Was gister trouwens wel heel blij met mijn beha haha. Geeft toch wel heel veel steun als je moet overgeven!

    En wat je zegt is inderdaad nu wel fijn om lekker binnen te zitten. Kijk wel regelmatig in de tuin naar de sneeuw vind het toch wel mooi!

    Dat is wel super, was dat geen probleem om 6 weken vrij te krijgen? Ik ben net klaar met mijn opleiding en druk opzoek naar een baan. Maar het is erg moeilijk omdat ik nog geen ervaring heb. Maar goed blijven proberen!

    Liefs Carmen

  8. Hey Anias,

    Ja he echt vervelend die rugpijn! Ik weet niet welke maat ik nu heb hoor. Ik ga eigenlijk gewoon op de pc af. Die zei dat ik naar de borstvergroting ene grote c of een d zou krijgen. Wat het nou precies is weet ik niet en veranderd zowiezo nog. Ik zou je maar niet te druk maken hoor. Heb je foto bekeken maar volgens mij zijn je borsten nog wat gezwollen denk dat ze echt wel kleiner gaan worden. Maar ik ben natuurlijk geen pc dus maar eens kijken wat je arts zegt. Komt goed hoor die van mij vind ik nu echt ook niet helemaal goed. En ik vind die van jou zeker niet te groot hoor! Ik had voorheen trouwen 80A. Niet veel dus haha.

    Wel goed idee van die handoekjes haha.

    Wat vind je man ervan?

    Slaaplekker!!

    Liefs Carmen

  9. Hey Roline,

    Ik ben wel tevreden met de grote van mijn borsten, vind ze absoluut niet te groot. Dokter Laban gaf mij destijds 3 keuze 350 cc, 375 cc of 400 cc. Ik heb toen voor de middenweg gekozen. Alleen heb ik nu zoiets 400 cc had ook wel gekunt. Maar goed is ben heel erg tevreden hoor! En wat de dr Laban je aanraad past waarschijnelijk ook bij je hij kijkt naar je lichaams bouw en dan geeft hij je een advies. Ik vind het nog altijd een goede keuze qua grote. Ik kom nu ook op een grote c of d uit. Dat is nog even afwachten.

    De pijn valt echt reuze mee. Heb de eerste 2 a 3 dagen last gehad van erge spierpijn maar dat is niet echt pijn vind ik. Nu bijna nergens last van voelt alleen wat strak. Het is natuulijk bij iedereen anders maar mij is het 100% meegevallen!

    Nou laat maar horen wanneer de grote dag is! En voor dat je het weet heb je die mooie beha aan ;)

    Liefs Carmen

  10. Hoi Hope,

    Leuk ik zal de foto's ook proberen deze week over te zetten!

    Een onsteking. wat vervelend zeg. Doet het veel pijn? Wat je allemaal niet krijgt van die beha haha!

    Wat rot van dat opvangen. Maar ik denk niet dat dat heel veel kwaad kan. Is toch maar een keer gebeurd dus denk dat je je er niet te druk over moet maken. Misschien kan je de kliniek even bellen als morgen dat strakke gevoel niet weg is?

    Weet jij trouwens vanaf wanneer je weer op je zij mag gaan liggen? Ik ben dat vergeten te vragen. Alles gaat heel goed alleen dat op mijn rug liggen gaat me niet zo goed af. Wanneer ga jij eigenlijk weer werken??

    Hou je op de hoogte over de foto's!

    Liefs Carmen

  11. @Hope, Mijn moeder heeft de beha vanmorgen gewassen, en tja het ruikt wel beter maar nog steeds een beetje raar haha. Volgens mij krijg je die geur er gewoon niet meer uit. Mijn moeder heeft erna wel een half uur de beha staan fohnen voor hem droog te krijgen haha.

    Ik hoop dat bij mij ook bijtrekt maar daar heb ik vertrouwen is! Ben net gaan douche en vond ze nu al weer wat mooier. Denk dat ik nog ff gedult moeten hebben. Ben er trouwens wel blij meer hoor! Ik zal je de foto's sturen als ik ze op de pc hebt. Zou ik die van jou ook mogen zien?? Voel je wel niet verplicht he, alleen als je dat zelf wilt!

    Ik heb wel bijna niet geslapen, pff die rug wordt er gek van. Ben jij in een andere houding gaan liggen omdat je er nu geen last van hebt? Heb je types laat ze me zeker horen :D

    @Roline, Klinkt goed meid. Lijkt me een mooie maat wat je krijgt. Ik heb ik allebei de borsten 375cc gekregen via dualplane. Weet jij al wat je krijgt? Dual-plane of op de spier of helemaal achter de spier?? Heel slim van je om 2 beha te nemen! Ik heb echt spijt dat ik dat niet heb gedaan! Over mijn borsten ben ik tot nu toe te vreden maar gaat nog zo veranderen ook qua vorm. Nu zit nog heel veel volume aan de zijkanten omdat dat nog moet gaan zitten, dus ik denk dat ze nog groter gaan uitzien blijft even afwachten, maar zo heeft dr Laban mij dat verteld. Ben benieuwt was je preciese datum gaat worden! :1bouncingboobs:

    @Anias, goed om te horen dat de pijn bij jou ook meevalt en dat je niet meer wazig ben van de narcose! Kan me voorstellen dat je schrikt als je op je buik wakker word. Voelde je op dat moment geen pijn? Zal je zeker de foto doorsturen als ik ze online heb! Laat even weten hoe je gesprek woensdag gaat! Jij ook sterkte he, maar komt vast goed!

    @Me123, Thanks ik heb gelukkig bijna geen pijn meer. En ik laar me zeker in de watten leggen :blush:

    Liefs Carmen

  12. Thanks allemaal!

    @ Roline, Goed hoor dat je voor een consult gaat. Mij is dr Laban heel goed bevallen ben benieuwt hoe jij hem ervaart. Laat je weten hoe het is gegaan. En trouwens ik was ook heel zenuwachtig voor mijn consult haha.

    @ Anias, Ik heb algehele narcose gekregen maar gelukkig geen last van de narcose gehad. Ben je er nu nog steeds misselijk ervan? Hoelang ben je geopereerd?? Ik maar 3 kwatier toen was ik al klaar. Ze zijn wel opgezwolllen en zitten een beetje naar buiten omdat ik dual plane heb maar dat gaat nog veranderen. Ben je al een beetje blij me het resultaat? Ik heb om 8 december een afspraak voor de hectingen. Wat gaan ze woensdag doen bij je controle dan toch niet nu al de hectingen eruit halen he??

    @Hope, Wel goed dat dr Laban er voor gekozen heeft om onder de operatie in een borst meer te doen. Als ze nu gelijker zijn lijkt me dat inderdaad mooier. Hoelang heeft hij op jou geopereerd? Ik verveel me nu ook al en heb last van mijn rug van het zitten en liggen.

    Ik heb precies hetzelfde haha. Dat ding stinkt en onder mijn armen dat wil je echt niet ruiken. Kan er inderdaad lekker broeien. Ben vandaag pas voor eerst gaan douche, want ik durfde gister niet zo goed maar dat vond ik wel erg lekker. Beha zou mijn moeder maandag gaan uitwassen dus ben benieuwt of ie dan ook zo blijft ruiken zoals bij jou haha maar zal het je laten weten ;)

    Voor de rest gaat heel goed heb echt bijna niks van pijn. Heb meer last van mijn rug. Voor de rest vind ik ze nog niet zo mooi maar dat komt omdat ze nog zo naar buiten staan maar dat komt allemaal wel. Ik ga wel foto's maken maar denk niet dat ik ze in de gallery ga zetten. Misschien dat ik ze wel aan meisjes hier die ze willen zien in een pb zet. Heb jij wel voor jezelf foto's gemaakt??

    Liefs Carmen

  13. Hey lieve meiden,

    Hierbij het verslagje van mijn boobjob!

    Om half 2 werd ik verwacht in de kliniek en de operatie zou om half 3 plaats vinden. Aangezien in 2,5 uur moet rijden naar Bilthoven toch maar vroeg vertrokken, je weet maar nooit. Natuurlijk veel te vroeg daar al om half 1. Daar nog wat gaan drinken, ahum mijn ouders tenminste ik zat met mijn preop drankje. Toen rond kwart na 1 toch maar naar de kliniek gegaan en daar kwamen ze me iets voor half 2 al halen om me naar mijn kamer te brengen. Daar kwam een hele lieve verpleegster me alles uitleggen en heb ik ook 2 paracetamols ingenomen en mijn tabletten tegen misselijkheid. Even later kwam ook de anesthesist met haar laaste vraagjes, ik moet wel zeggen wat was ze bot. Maar daar kom ik later op terug. Me charmante pakje aan getrokken en toen kwam dokter Laban. Wat een lieve man! Naar even met hem gepraat te hebben heb ik uiteindelijk toch voor de 375 cc gekozen. Hij heeft me afgetekend en nog een paar foto's gemaakt. Daarna afscheid genomen en naar de operatie kamer gelopen. Toen kwamen de zenuewen toch wel heel erg. Ik moest op een bed klimmen en kreeg een warmtedeken op me omdat echt steenkoud daar was. Daar zat de anestesist die een half uur van te voren zo bot deed was nu heel erg aardig! Gelukkig maar haha. Ze legde me uit wat ze ging doen en begon met het prikken voor de infuus. Eerste keer mislukte helaas maar de 2 keer zat die gelukig goed. Eerst kreeg in Antibiotica en daarna het slaapmiddel. De verpleegster zette me een masker op voor zuurstof en zei dat ik een leuke droom moest uitzoeken. Tot slot zei ze tot straks en ik zei tot straks terug en toen was ik weg. Voor dat ik wist werd ik weer wakker. Dokter Laban in toen nog 2 keer bij me geweest om me gerust te stellen en hij zei dat 375 cc echt perfect voor me was! De verpleegster heeft me toen nog wat pijnstillers gegeven in mijn infuus omdat de wonden zeurde. Daarna mocht ik vrij snel terug naar mijn kamer. Daar zat mijn moeder al te wachten. Daar boterham met kaas gegeten water gedronken en wat boullion. Heb gelukkig geen last gehad van misselijkheid. Naar een uur of 3 heeft de verpleegster mij mijn charmante beha aangedaan haha. Moet zeggen dat gaf wel even een rare pijn. Had me daar ook beetje druk om gemaakt en was daarna ook helemaal bezweet. Daarna gaan plassen aangekleed en ik mocht weg. Mijn ouder hadden een hotel in de buurt genomen voor de nacht. Dat was wel fijn daar lekker gaan liggen roomservice laten komen. De pijngaat opzicht. Het is hoe iedereen zegt flinke spierpijn en vervelend dat je je armen niet mag gebruiken. Ook rederlijk geslapen. 1 Keer wakker geworden om half 4 uur door de rugpijn en dat ik moest plassen. Daarna weer in slaapgevallen rond kwart voor 5 tot half 9. Daarna lekker uitgebreid gaan ontbijten buffet! Ging goed en toen naar huis. Heb nu pas 2 paracetamol op en gaat goed.

    Dat was hem.

    Liefs Carmen

  14. @Anias, nog maar een nachtje slapen en dan is het zover voor ons!!! :1bouncingboobs: Had je ook al een berichtje op je post geplaats, weet niet of je dat al gezien had. Oke dus maar niet masseren, zal mijn vriend jammer vinden haha. Maar zal ook nog even goed navragen morgen bij dr Laban. Hoe is het met de zenuwen?

    @Me123 en Eefje, Heel erg bedankt ik hou jullie op de hoogte!

    @Taillie, Bedankt! Ik zie dat het voor jou 9 december al zo ver is. Dat is ook niet meer zolang he! Ik zie dat je ook naar de Bergman kliniek gaat leuk! Ik krijg dual plane en ben nu nog steeds aan twijfelen over de cc. Heb mijn dokter email gestuurd om het er morgen nog even over te hebben. Maar ik ben er toch wel over uit ik ga toch voor 375 cc. Ik zie dat jij 400 cc krijgt welke maat heb je nu??

    Liefs Carmen

  15. Hi Carmen,

    nee, ik woon momenteel in Australie, dus krijg hier mijn bv :)

    Ja, ik heb er veel zin in, maar ben ook bang, vooral voor de periode na de bv, dat ik minder kan en wel veel wil doen. Heb 2 kleine kidjes, dus zal ook beetje lastig zijn om me helemaal te onttrekken aan dingen met hen doen. Hopelijk hebben we een voorspoedige bv en een super herstel met mooie :1big_boobs: als resultaat!

    Succes met aftellen.

    Liefs Anais

    Hey Anais,

    Nou meid ik wens jou ook een goede operatie en een mooi resultaat! Hoeveel cc krijg je?

    xx Carmen

  16. Hey Fleur,

    Ik vond dokter Laban ook echt een rust gevende man! Dus jij heb 325 cc gekregen mag ik vragen welke cup je eerst had en nu hebt gekregen?? Wel fijn dat je zo weinig pijn hebt gehad! Wel knap van je dat je 11 dagen erna al naar het museamplein bent gegaaan, zou ik denk ik niet durven met al die mensen. Heb je trouwens foto's in de gallery van je borsten staan???

    Thanks voor je succes wensen!

    Liefs Carmen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.