Ga naar inhoud

Timsy

Leden
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Timsy

  1. Op 25-8-2017 om 22:05 zei Anastasia:

    @Debsje @Anouk12, ik heb 440cc motiva corsé, op de spier. Ben ongeveer 1.63 m en weeg rond de 52 kilo, zal jullie toevoegen aan mijn album. Ben bijna 3 weken PO en super tevreden met het resultaat!!

     

    succes met het maken van jullie keuze!!

    Zou ik ook eens mogen kijken bij jou? Ik twijfel zelfs over die midi omdat ik daar ook erg mooie resultaten van zag, maar helaas maar twee. Wilde wel eens graag de verschillen zien? Ik word volgende maand geopereerd.

  2. Ik had onlangs ook een bezoekje bij dr. Verdonck. Ik ben zelf 1m 68cm groot en weeg 51 kg. Momenteel heb ik ook een cupmaat A en zou zelf ook graag uitkomen op een gemiddelde C. ik vermoed dat het aantal cc bij ons wat gelijkend zal zijn. Bij de mentor raadde hij mij de 235cc aan, maar 250cc vond hij ook nog wel kunnen. Nu ik toch voor de motiva zou willen gaan twijfel ik wel wat tussen de full en de midi. Maar van die midi vind ik nergens voorbeelden terug. Wel wat moeilijk inschatten vind ik. Volgende week heb ik mijn tweede passessie. De operatie staat gepland voor december. Wanneer de jouwe?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.