Ga naar inhoud

puck77

Leden
  • Aantal items

    150
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door puck77

  1. Hoi

    Ik heb het wel aan een aantal mensen verteld en die reageerden eigenlijk allemaal positief. Het is ook niet echt meer iets raars ofzo. Ook kwam ik erachter dat er veel vrouwen zijn die het willen of ook al hebben laten doen :-)

    Vandaag voor het eerst gewerkt waar maar 2 collegae het weten en volgens mij is het niet opgevallen. Vooral als je altijd al bh's met vulling draagt!

    Ik werk met kinderen van 12 jaar en die hadden volgens mij ook niks door (daar was ik bang voor).

    Succes met aftellen en maak je niet te druk!

  2. Ben blij om te lezen dat je in ieder geval na twee weken weer een beetje kunt gaan fietsen en lopen. Op dit moment is dat nog het meeste waar ik me druk om maak: het niet kunnen sporten.

    Ik boks ook drie keer in de week, maar dat moet ik gaan opgeven... niet handig om daar een klap op te krijgen ook ivm kapselvorming.

    Hoe zit het met boksen op de zak (kickfun) iemand daar ervaring mee? En kitesurfen? Kan dat gewoon weer na een paar maanden?

    Het stelt me gerust als ik hoor dat je in ieder geval na een week of vier wel weer kunt hard lopen ;-)

  3. Handschoenen omdoen 's nachts met tape of verband om de pols zodat de handschoen/ wantjes niet uit kan/ kunnen. Klinkt heel zielig maar werkt echt... op een handschoen duimen is niet echt lekker namelijk. Ze zeggen dat er een week voor staat om kinderen dat soort dingen af te leren. Dus een week volhouden anders werkt het niet.

    Vind het wel hard klinken als ik het zo lees, maar op zich zal het haar wel helpen denk ik.....

    Sterkte!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.