Ga naar inhoud

apollo

Leden
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door apollo

  1. Hey, welkom!

    Succes 6 juli! Spannend zeg :7:

    Ik heb mijn BV laten doen door dr. Van Onselen, en ken dr. Kruppa niet, maar heb ook goede verhalen gelezen door vrouwen die door hem zijn geopereerd.

    Na de operatie krijg je een nacontrole en daarin vragen ze of je een reactie wil geven op die site (kliniekoverzicht oid). Tegen mij zeiden ze dat ze elk kwartaal iemand eruit pikken die zijn/haar operatie geld terug krijgt. Dus dat was voor mij iig een reden om ook naar de site te gaan (Beetje jammer dat mijn hotmail adres niet geaccepteerd werd, dus het staat er niet op). Maar denk dat er daarom veel reacties staan. (Positief als negatief, niet alleen vragen ze om positief te reageren hoor haha).

    Iig, succes met je consult :1:

    Liefs

    Excella

    :116:

    ik ben jolanda en ben geopereerd doorr dokter kruppa,in het olvg op 36 augustus,de mijne zijn verpest,ik heb vandaag om 11.55 een gesprek met kruppa,en nog 2 chirurgen om te praten wat er gaat gebeuren,ik heb ook een klacht ingedient,mijn foto,s heb ik geplaatst.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.