Ga naar inhoud

LaLexSu1981

Leden
  • Aantal items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LaLexSu1981

  1. Op 23 november 2017 om 00:42 zei Sun04:

    @Timsy Hoi! Ik word pas begin februari geopereerd omdat ik in januari nog op wintersport ga (voor ik een tijdje niet meer mag sporten) ;). Bij jou is het aftellen dan! Spannend :)!

    Zag jij een echt verschil tussen de 235cc en 250cc? Ik heb dat trucje met de zakjes rijst geprobeerd en vond 275cc wel mooi, maar dat scheelt dan wel van de 230cc die Verdonck aanraadde... Alles hangt af van je beginsituatie zeker... Morgen zie ik hem voor een 2de consult, duimen dat er meer bij kan ;).

    Voor mijn doel hebben we het enkel over de motiva's gehad en dan meer bepaald de ronde, full profile dual plane omdat ik bovenaan mijn borsten echt niets heb. Hij zei dat dual plane ervoor zorgt dat de bolling bovenaan je borst er natuurlijker uitziet zeker als je daar weinig vet hebt (want: implantaat wordt wat "platgedrukt" achter de spier) dus ik denk dat de full je niet moet afschrikken:) tenzij je echt eerder een anatomische vorm wilt en niet te veel projectie dan lijkt midi wel wat? Kan je best aan hem navragen, maar ik vind ook geen foto's van midi profiles...

    Beste, ik heb motiva midi implantaten. Ik ben 1m64 en 51 kg. Je mag mij gerust een privébericht sturen om foto's te zien. Heel tevreden en natuurlijk resultaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.