Ga naar inhoud

Nicole90

Leden
  • Aantal items

    99
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nicole90

  1. Je moet inderdaad proberen als je pijnstilling slikt, om het op standaard tijdstippen te doen. Zo houd je de concentratie in je bloed constant en het is tevens om te zorgen dat iemand niet teveel pijnstillers gaat nemen en er (eventueel) verslaafd aan raakt. Aangezien niet iedereen het geduld heeft om te wachten tot de pijnstilling werkt. En als er al een kleine hoeveelheid aanwezig is, kost het inderdaad minder tijd om weer op de juiste concentratie te komen. Samenvattend: gewoon doen! Ik heb direct na de OK en de eerste nacht zelfs een morfine spuitje gehad! niet omdat ik zoveel pijn had, maar wilde zeker weten dat ik goed kon slapen zonder pijn! en dat was prima! Daarna paracetamol en eventueel diclofenac indien nodig en dat ging heel goed!

    Oew nog even!!!!!!!!

    niet nerveus worden, nergens voor nodig! Denk maar: als ik straks wakker word heb ik borsten! haha:D na het prikken van mijn infuus dacht ik: het volgende wat mogelijk pijn doet zijn mijn borsten. En hey, liever zo'n pijn dan een andere reden:)

  2. Nee ik denk ook dat het niet erg is..

    Die regels zijn algemene richtlijnen om te zorgen dat iedereen een goed herstel doormaakt..

    Pijn is een indicatie dat het niet goed is wat je doet.. Je lichaam geeft dan ook het beste aan wat niet kan!

    Als iets geen pijn doet, kan het echt geen kwaad als je het per ongeluk een keer doet!

    Ik heb al weet ik hoe vaak mijn armen gestrekt boven mijn hoofd tijdens het uitrekken, wat ook niet mocht!

    Maar zolang jij geen aanhoudende pijn hebt, komt het allemaal goed!

  3. Nou D is echt niet zo groot.. Voor de operatie dacht ik neee geen D! Want ik dacht dat het gigantisch zou zijn, en dat mensen direct zouden zien dat iets niet helemaal klopt! Maar het valt ontzettend mee! Ik heb vandaag nieuwe foto's met BH, het valt echt ontzettend mee :)

    Twijfels heeft iedereen denk ik! Het is niet niks, ook al praten we er allemaal heel makkelijk over..

    Ja het herstel, bij mij viel het ontzettend mee, andere hebben veel pijn. Maar één ding: Ga niet onnodig pijn hebben. Als je meer pijnstilling kunt krijgen: doen! als je pijn hebt ga je toch anders bewegen en evt. bepaalde bewegingen vermijden. Mij hebben ze gezegd dat je, dat wat je mag doen, ook echt moet doen zodat de spieren toch nog bewogen worden! En de pijnstilling helpt dan prima:)

    succes!!

  4. Hey Sterre! Ik zie nu jou reactie pas!!

    Nou ik slaap half op de rug haha.. Ik neem een hele rare houding aan zodat ik niet altijd op de rug lig, maar zodat ik ook niet op de zijkant van mijn borst lig ;).. dus dat gaat prima!

    Ik heb 'm bij Wehkamp besteld! Bij fila. Met voorsluiting.. Ze zijn heel fijn!

    http://www.wehkamp.nl/Zoeken/ArtikelDetail.aspx?SC=L0A&ArtikelNummer=415050&Nty=1&Ntk=ART&Ntt=sportbh&Nao=3&Ns=&N=186&Ztb=False&cm_pi=Home%20Page&cmid=WEH

    Ik kreeg er wel eentje voor de operatie. Maar dat is me niet verteld!! Ik ga even je forum inlezen ;).. Had tentamen dus ben de hele week in de bieb geweest zonder sociaal leven!;)

  5. Welkom op het forum!

    Ja hoor dat is heel normaal:)..

    Ik kreeg de avond ervoor een soort van twijfels! Van ooooh wat ga ik nu weer doen! Iedereen heeft zijn eigen reactie voor de operatie;).. Maar dat komt helemaal goed!!

    Heel veel succes en maak je niet al te gek!

    Ik had zelf ook 75A en nu met 375 CC anatomisch onder de spier ben ik uitgekomen op een 75D! Hoewel ik een volle C wilde, is dit een prima maat en ik ben er ontzettend blij mee! Ik had het zo weer gedaan;)!

  6. Nja dit is wat mijn PC zei, dus ik vertrouw erop dat het goed gaat! Heb nu overdag een stevige BH aan en 's nachts een topje. Gaat echt prima. Mijn huisarts is verder weg dan dat ziekenhuis haha. Aangezien ik mijn huisarts in Nijmegen heb en nu bij mijn ouders ben. Heb een BH gepast bij Hunkemoller! 75D :D! Mijn vriend is eindelijk thuis en hij vindt het heel mooi en fascinerend haha!

  7. Nja dit is wat mijn PC zei, dus ik vertrouw erop dat het goed gaat! Heb nu overdag een stevige BH aan en 's nachts een topje. Gaat echt prima. Mijn huisarts is verder weg dan dat ziekenhuis haha. Aangezien ik mijn huisarts in Nijmegen heb en nu bij mijn ouders ben. Heb een BH gepast bij Hunkemoller! 75D :D! Mijn vriend is eindelijk thuis en hij vindt het heel mooi en fascinerend haha!

  8. Hey!

    Ik hoefde de eerste week helemaal geen BH om, alleen een topje. Omdat ik een anatomische prothese had en onder de spier waren ze al redelijk goed ingedaald. Dus het was of een BH met band, of alleen een topje. En vanaf deze week mag ik de BH overdag om als ik dat wil, 's avonds slapen met een topje! Nee heb nog geen nieuwe BH's gehaald.. Maar dat kriebelt wel om dat te kunnen doen binnenkort! Haha:D.. Ja voor de hechtingen weer naar sittard :)!

  9. ik hoop dat je weer snel de oude bent, Nicole!

    maar heb je ze nu achter de spier gekregen?en heb je drains gehad?

    en ja , je darmen, ik zou veel water drinken en veel vezels naar binnen werken,

    ze zijn natuurlijk ook ff vd wap geweest met de narcose!! :wacko:

    Ik heb ze achter de spier! En had ook drains erin! Die gingen de dag erna meteen eruit! Nja ik heb vandaag even met de poli gebeld. Er heerst een soort van lichte buikgriep! Heb lichte verhoging en buikkrampen maar dat komt wel goed. Heb woensdag een controle gesprek! Mijn borsten zijn onder de tepel een deel gevoelloos, weet niet of dit nog terugkomt. Neem aan van wel:) verder gaat alles prima!

  10. Hallo!

    Bij mij gaat het prima. De borsten zijn wel gezwollen en het vel staat strak, maar echt pijnlijk is het niet. Eerder vervelend! Gisteren ontzettend last van obstipatie. Door narcose en stil liggen worden de darmen rustig. Dat is nu weer beter, maar ik voel me wel nog raar. Verder niet veel bijzonders:) Maar ben wel blij als ik weer enigszins de oude ben:D..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.