Ga naar inhoud

Ine1

Silver Member
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ine1

  1. Op 30-11-2017 om 19:07 zei Ellen125:

    Nou... 4 uur in de auto als ik over 1,5u thuis ben en maar 15min Verdonck gezien <_<

     

    Mooi groot nieuw gebouw waar hij nu zijn praktijk heeft trouwens in Diest :o Snap nu ook wel dat hij thuis geen afspraken meer doet.

     

    Stephanie heeft eerst foto’s gemaakt net zoals dat voor de operatie gedaan is, zodat je goed het resultaat kunt zien en hoe de borst beweegt. Daarna kwam Verdonck.

    Hij heeft gekeken en zag inderdaad nog steeds verschil. Ook gevoeld en rechts is gewoon niet fijn en voelt ook anders. Dat implantaat voel je gewoon duidelijk zitten onder de spier en links niet. 

    Zijn oordeel: er zijn 2 opties/oorzaken. Het kan zijn dat mijn borstspier rechts dikker is en gewoon veek langer erover doet om te ontspannen omdat ik rechtshandig ben. Die spier moet groeien noemde hij het en de spier voelde dikker dan de andere?! 

    Het zou ook kunnen zijn dat ik klein laagje kapselvorming heb en dan gaat dat implantaat nooit zakken.

     

    Verdonck stelde voor om tot de lente te wachten en dan even te bellen en foto’s te sturen. Mocht er dan nog steeds weinig tot niets zijn veranderd dan is het aan mij wat ik er mee wil. Heb al aangegeven dat ik mij er aan stoor en dat snapte hij wel. Ingreep stelt niet veel

    voor en het herstel zou niks vergeleken met de eerste keer. 

     

    Al met al jammer dat er nu niks aan gedaan wordt maar hij gaf aan dat nu alweer snijden in dat litteken niet goed zou zijn voor de genezing. Huid is nog dun en gevoelig. 

    Wel heel fijn dat Verdonck mij begrijpt en toch wel de tijd neemt en je serieus wordt genomen. Kan niks anders zeggen dat ik nog steeds wel blij ben dat ik naar Verdonck ben gegaan. 

     

    Hij vroeg ook op welke bh maat ik nu zat (70E maar soms 70D als deze kleiner uitvalt) en of ik tevreden ben met de maat. Zei dat ze groter hadden gemogen en wel spijt heb dat ik niet groter heb gekozen (hij zei al dat hij die vraag eigenlijk niet moet stellen want iedereen zegt hetzelfde). Toch vond hij het heel mooi in verhouding en was links prachtig :D Hihi. Rechts ging ook nog zo worden met of zonder hulp :) 

     

    Oeps nu is het een heel verhaal geworden. Maar wel duidelijk hoop ik? Morgen zal ik nieuwe foto’s maken en in mijn album zetten. 

     

    Xx

    Hallo Ellen, 

     

    Heeft hij toevallig iets gezegd van de kostprijs die eraan verbonden is, betreffende de hersteloperatie?

    En hoelang zou je dan out liggen?

     

    Groetjes Ine

  2. 5 uur geleden zei Ellen125:

    Hey,

     

    Verdonck werkt alleen met ronde implanaten. Bij de meesten merken gebruiken ze low, medium, high en extra/ultra high profile. Bij Motiva gebruiken ze mini, demi, full, corsé. Full betekent gewoon high profile ;) 

     

    Ik zal je toevoegen aan mijn album. Ik heb Motiva.

     

    Als je nog andere vragen hebt dan roep maar :P 

     

    xx

    Ben je hier zeker van? Ik dacht echt nochtans dat hij tegen mij zei dat druppelvormig het mooiste resultaat gaf (bij mij), dus anatomisch. K ga weldra op tweede consult.

    ps bedankt voor me toe te voegen.

  3. Op 25-4-2017 om 22:03 zei Ellen125:

    Jeej de twijfelkont die ik ben is eruit :)

    Bijna thuis van mijn 2e consult bij Verdonck. Ik blijf dat zo'n fijne man vinden! Zo geduldig en vertrouwd! 

    Het wordt denk ik Motiva 275cc maar ik moet nog laten weten of het Mentor 275cc / Motiva 275cc / Motiva 295cc wordt. Zit weinig verschil volgens Verdonck tussen de 2. Zelfde resultaat alleen zou Motiva net ietsje natuurlijker zijn en smaller. Verder evenveel kans op rimpels. Kapsel wel minder. Mentor 3-4% en motiva 0,5%. En Motiva heeft een slimme gel waar Mentor iets stugger zou zijn. Dus litteken is mij Motiva iets kleiner. 

     

    Nu nog echo laten maken en geld overmaken. Maar mijn naam

    staat al op de datum :D 

     

    @best_boobie of @Desert-Rose zou een van jullie mijn topic alvast willen verplaatsen? Datum is 2 juni 2017 bij Verdonck in BBC :D 

    Hey Ellen en anderen :-)


    Vraagje of 3...:D
    Ik lees hier vaak ???Cc Full, betekent Full eigenlijk ronde implantaten? Heb je uiteindelijk voor anatomische gekozen of ronde? 
    Weet je toevallig of Verdonck ook ronde implantaten plaatst?

    Dacht gelezen te hebben dat je nog andre foto's had ook, zou ik ze aub mogen bekijken?
    Ik ga ook bij Verdonck.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.