Ga naar inhoud

regina

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door regina

  1. Hoi Daffy, bedankt voor je antwoord. Ik heb al even bij Mii gespiekt. Het komt redelijk overeen, ik ben alleen nog iets meer tenger van bouw. Ik vind de resultaten van Mii echt super... alleen ik vind het vergeleken met 450cc op de spier een stuk kleiner lijken. Ook vind ik bij Mii het een heel mooi "natuurlijk" resultaat terwijl ik toch voor iets "ronder" zou willen gaan.

  2. Ik heb jullie hulp en advies nodig. Ik heb na lang twijfelen toch besloten voor een BV te gaan. Na veel lezen en zoeken op internet ben ik naar Dr. Plovier gegaan voor een consult.

    Ik heb hem foto's laten zien van welk resultaat ik wil. Ik ben zelf 1.67 en 57kg, dus vrij klein van postuur. Ik heb nu een kleine 70/75 a/b, de ene keer 70B de andere keer 75a. Ik ben niet al te groot en veel mensen vinden mijn borsten passen bij mijn postuur. Alleen ik hou zelf van grote borsten, daarbij vind ik "neppers" mooier dan de meer natuurlijke vorm. (niet iedereen is hier mee eens, maar over smaak valt niet te twisten ;)

    Nu heeft Dr. Plovier mij 450 tot 500cc geadviseerd, rond cohesief, High Profile. Daar kan ik me helemaal in vinden... ik had ook wel zo'n advies verwacht op basis van de voorbeeld foto's die ik hem heb laten zien. Ik hoop daarmee ongeveer uit te komen op 75DD/75E.

    Alleen nu komt het probleem, plaatsing achter de spier heeft Dr. Plovier mij geadviseerd. Alleen als ik foto's op internet bekijk vind ik vaak het effect van plaatsing op de spier mooier. De vorm is ronder en de borsten zijn groter. Nu vertelde Dr. Plovier dat als de vorm bij plaatsing achter de spier niet mooi is, de spier niet voldoende losgehaald is (het klinkt alleen al erg pijnlijk!). Hij is van mening dat er uiteindelijk nauwelijks verschil zichtbaar is bij plaatsing voor of achter de spier. Alleen dat bij plaatsing op de spier bij mij de randen van de prothese zichtbaar zouden worden. (ik weet nu niet meer of hij voelbaar of zichtbaar bedoelde)

    Nu twijfel ik enorm, als ik kijk vind ik de foto's van op de spier gewoon veel mooier. (misschien komt dat omdat meestal de foto's worden geplaatst tot max 3maanden PO en worden de borsten daarna nog mooiere met plaatsing achter de spier??) Nu heb ik ook op internet gelezen dat plaatsing achter de spier eigenlijk niet echt meer gebeurd, maar dat het eigenlijk altijd tussen de spier is... Is dat ook zo bij Dr. Plovier? Dat heb ik hem niet gevraagd omdat ik echt mijn zinnen had gezet voor op de spier.

    Is het ook echt zo dat een BV kleiner lijkt als de protheses achter de spier zijn geplaatst? Of is dat alleen mijn idee?? Zoals gezegd, ik hou wel een beetje van echt ronde borsten.... (sommige mensen vinden dit nep, maar ik vind het wel mooi)

    Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen. Ook ben ik benieuwd of er hier iemand is die 450cc of 500cc achter de spier heeft gekregen en echt mooie grote en ronde borsten heeft gekregen...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.