Ga naar inhoud

chantalb

Leden
  • Aantal items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door chantalb

  1. @Timbolini Wat fijn om weer een positief bericht te lezen over dr van der weij. Ik mag a.s. wo op consult bij hem. Het gevoel wat jij had bij Faceland, had ik bij Diana Gabriels ook. Alhoewel daar wel mentor werd aanbevolen. Ik ben heel erg benieuwd wat mijn advies gaat worden. Net als jij vind ik de littekens bij een lift niet mooi. Ik ben alleen bang na 2 zwangerschappen en gewicht verlies dat ik nog wel eens eentje nodig zou kunnen hebben ;-( . 

  2. @nelleke1,

     

    Welkom....ik zit hier ook pas op het forum. Ik had 2 weken geleden een afspraak in Barendrecht bij Diana Gabriels. Ik kreeg te horen dat ik idd een lift nodig heb en eventueel max 375cc protheses er in mogen....ik twijfel nog enorm.... ga ik 4500 euro aan mezelf uitgeven? Wordt het er wel echt mooier op met anker litteken? Houd ik gevoel in de tepels? In ieder geval 14 aug een afspraak met dr Gabrietz en 7 september met dr Peters.... obv die consulten ga ik definitief beslissen...ik wil het al heel lang maar ben dus een beetje bang.... momenteel heb ik 2 theezakjes na -38kg en 2 zwangerschappen.  In maximizer lijkt t nog wat heb 85C (kleine), weeg 68 kg en ben 178cm....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.