Ga naar inhoud

Annette1975

Leden
  • Aantal items

    150
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Annette1975

  1. 33 minuten geleden zei Ellen125:

    Ja lijkt me verstandig. Ik moest 8 weken wachten en ben na 9 weer de sportschool in gedoken. Eerst eigen lichaamsgewicht. Dan machines en als dat goed gaat oas de losse gewichten. Nu bij 15weken po geen last alleen blijft bovenlichaam soms vreemd (op vakantie de schoolslag ook) maar doe dat minimaal. 

    Je moet gewoon goed luisteren naar je lichaam en niet ge snel te willen. 

    Je spieren onthouden gelukkig veel :) 

    Haha ja dat is wel fijn, wel jammer dat je toch weer een stuk terugvalt, maar goed, we hebben er iets moois voor terug!!

  2. 10 minuten geleden zei Ellen125:

    Oh nou was gewoon om uit te proberen omdat je vaak bij 3 maanden alles weer mag trainen. In train met hulp van een coach dus geen zorgen ;) 

     

    Ik draag niet zo zeer een compressievest tenminste ik zou de Carefix Anna zo niet noemen. Deze draag ik met slapen nog wel. Zonder vind ik niet fijn en heb nog geen alternatief. Geen overleg gehad maar mocht alles dragen behalve push update lijkt me geen probleem. 

    In mijn kaart staat ook dat je na 6 weken weer zwaar mag trainen. Denk sowieso dat je rustig aan begint altijd :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.