Ga naar inhoud

Linda273

Leden
  • Aantal items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Linda273

  1. 51 minuten geleden zei Desert-Rose:

     

     

    Hoi hoi,

     

    Ik heb gelijk de titel aangepast en het topic verhuisd naar een andere categorie, hier in dit topic kun je nu verder alle updates en je verslag neerzetten zodat je alles netjes en overzichtelijk bij elkaar hebt staan.

     

    x

    Dankjewel. Alleen zie ik dat je zijn voornaam weg hebt gehaald. Ik had hem er eigenlijk bewust neergezet omdat er ook een andere dokter Damen is waar wel negatieve verhalen over zijn. Maar over deze arts niet. Dus wilde juist ervoor zorgen dat ze niet met elkaar verward worden want dat verdiend deze arts.niet

  2. Het ging 'smorgens echt supersnel ik was als eerste aan de beurt en van het moment dat zr me ophaalden tot aan de narcose duurde denk ik 20 minuten. Daarna goed wakker geworden en de eerste dag zo goed als geen pijn gehad. De tweede dag was een heel ander verhaal. Veel spierpijn. Maar dat was de derde dag al weer een stuk dragelijker en eigenlijk na 4 dagen al volledig zonder pijnstillers. 

  3. Mijn naam is Linda en ik lees al een paar weken en post af en toe ook een reactie. 

    Ik voel me goed en supertevreden. Het liefst loop ik de hele dag in blote boobies rond. Vrijdag terug voor controle. Ik vermoed dat alles wel goed is. Alleen nog.wat vocht.hier en daar en wat kleine blauw/paarse plekjes. Hechtingen zijn droog tepels weer gevoel in...dus tot nu toe helemaal blij

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.