Ga naar inhoud

jen1811

Leden
  • Aantal items

    125
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door jen1811

  1. 2 minuten geleden zei Kelly_E:

    @jen1811 heeft jou PC hier iets van gezegd, of je het beter wel of niet doet? Kan me voorstellen dat ik ook wel uit gewoonte in mijn slaap op mijn buik zal gaan draaien maar denk ook wel dat ik dat kan afleren als het echt niet zo goed is.

    Nee nooit niets van gezegd, hij zei jij mag alles doen wat jij voorheen ook deed. Denk dat jou lichaam het ook zelf aangeeft. Zoals bij mij dat ik ervan wakker wordt en het gevoelig is dus een teken om een andere slaappositie in te nemen. 

  2. 10 uur geleden zei jayke:

    Ochnee.. dat vind ik dan toch wel erg jammer. Ik slaap ook zo graag op mijn buik. Nu slaap ik al meer dan 4 weken half zittend in bed met een borstvoedings kussen achter me. Erg vervelend om steeds in dezelfde houding te liggen. Ik word er ook vaak wakker door. Ook vervelend dat ik al al die tijd niet echt meer met mn partner kan knuffelen. 

    Kan je eigenlijk na een borstvergroting nooit meer op je gemak zijn? De kans op complicaties blijven eigenlijk altijd dan?

    Ik had eigenlijk verwacht dat je na 8 weken weer alles mag en kan en dit zonder pijn of risico's. Ok, buikslapen wist ik wel dat dit de eerste maanden wrs niet zou kunnen. Het voelt ook niet alsof ik dat binnenkort al zou willen/durven proberen..

    Ik verlang toch tot het echt mijn borsten zijn, die gewoon bij mij horen. Die bezorgdheid is vooral zo vervelend..

    Ik ben ook een buikslaper ik ben nu bijna 5mnd po en ik wordt weleens wakker op mijn buik maar het blijft een beetje gevoelig, het voelt ook best raar om op je buik te liggen. Maar ja snachts doe je dat toch vanzelf. Dus ja het kan wel maar het blijft raar. Knuffelen komt weer vanzelf, maar de typische dingen moeten toch wennen, als je bv een dagje thuis doorbrengt zonder bh en je huishouden doet, dat is een nieuwe ervaring ook het zwemmen was voor mij de eerste keer wennen. En zo went alles wel weer. Dan zijn je borsten je borsten weer :D maar het heeft tijd nodig. 

  3. Op 13-4-2017 om 19:58 zei best_boobie:

     

    De spier (of huid, afhankelijk van voorsituatie ) drukt eerst nog op de prothese, omdat die spier moet wennen aan het nieuwe volume.

    Na een week of 8-10 gaat deze spier wat losser worden en dus kan de prothese zijn 'ware grootte' behalen. Dus de eerste weken trekt het vocht weg, maar doordat de spier losser wordt en de prothese de kans krijgt om op zn plek te zakken en meer ruimte krijgt, lijkt hij voller. De cupmaat verandert vaak ook nog in deze periode, vandaar vaak het advies, niet te vroeg, niet te veel, en niet te dure bhs te kopen na 6 weken :)

     

    Xx BB 

     

    Woow echt blij met deze uitleg, ik ben nu 9wk po en vondt het al raar dat mijn Borsten "breder" worden, maar ik nu ook een soort van rimpeling voel aan de zijkant. Kan dat ook nog over gaan??? 

    ik ben van een kleine A nu op volle C met 260cc achter de spier. 

     

    ik voel het idd ook in mijn oksels ook als ik mijn armen naar boven strek lijkt het alsof de prothese ergens daar hangt. Waar ik me meer zorgen over maak dat ze breder worden en de rimpels. 

     

    Wil nog even kwijt dat ik echt zoooo blij ben met dit forum en al een hoop antwoorden op mijn vragen heb gekregen. Bedankt, super fijn!!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.