Ga naar inhoud

Boobies4Jackie

Leden
  • Aantal items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Boobies4Jackie

  1. 2 uur geleden zei CatvonDee:

    Hey dames! Hier even een klein verslagje. Gister moest ik om 10.15 aanwezig zijn en werd ik 11.15 geopereerd. We hebben er 2 uur en 3 kwartier over gereden ivm file dus we waren net op tijd. Ik wou net gaan zitten in de wachtkamer toen mocht ik al meekomenmet stephanie. Er werden foto's gemaakt en een infuus geprikt en verdonck kwam even aftekenen en toen mocht ik al mee. Toen ik op de operatie tafel lag zei de anesthesist nog dat ik ee n beetje duizelig zou worden net of ik dronken wasa en toen was ik al vertrokken. Van daarna kan ik me niks meer herinneren totdat ik wakker werd op de verkoeverkamer. Mijn bloeddruk was erg laag en ik was draaierig en een beetje misselijk. Dus hier wat voor gekregen en daarna voelde ik me weer goed genoeg om aan te kleden en weer naar huis te gaan. Vanacht wel een paar keer wakker geweest. Ik slaap half zittend dus dat is niet ideaal voor je rug. Maar de pijn valt nog steeds mee. Vooral het druk verband is vervelend en de onderkant van mijn ribben voelen beurs maar echt pijn heb ik niet. 

     

    @CatvonDee gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Heerlijk gevoel he? Ik heb ze morgen alweer een week, gaat zo snel :D succes met het herstel!

     

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.