Ga naar inhoud

Kim_r

Leden
  • Aantal items

    117
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kim_r

  1. Ben momenteel heel weinig online... weer aan het werk he!

    Hier gaat het goed! Ben super tevreden! Nog even en ik mag gaan shoppen! Ik kan niet wachten! Ik heb totaal geen last meer, geen pijn, geen trekkerig gevoel, helemaal niets! Het is al ver 'eigen' geworden!

    Heb het dr damen verhaal van me af gezet... bij mij zit het goed, het ziet er goed uit en ik ben tevreden.. dus waarom zouik me zorgen maken?

    Ik moet echt foto's maken, en deze plaatsen.. maar.. ben de oplader van mijn fototoestel kwijt.... Erg frustrerend!!!!

  2. Nou, ben afgelopen vrijdag naar een andere pc geweest... En hij vond het niet slim dat ik naar de WK was gegaan, omdat hij er veel slechte dingen over hoort..

    Het geval van mij, is totaal ongevaarlijk.. Ik voel mijn prothese's inderdaad zo goed omdat ik waarschijnlijk zelf heel weinig borstweefsel had/heb. Hij zei ook dat het onder mijn borst een soort van vouwtje was in de prothese. Het kan geen kwaad. Ik moet alleen in de gaten houden of het niet gaat iriteren door het bewegen ervan. Verder vond hij het netjes gedaan. En de holte doe ik voelde in mijn linkerborst, is weg.. Was dus te snel met zorgen maken!

    Ik ben zeer opgelucht!

  3. Emonion: Ik geloof je best dat jij een negatieve ervaring had woensdag .. Misschien kwam je onbewust ook wat stresserend over of straalde jij dit onbewust een beetje uit .

    Het enige wat ik uitstraalde was onbenulligheid, ik had een vraag, het gaat over mijn lichaam, maak me zorgen, en hij, HIJ die mij opereerde, zal mij gerust moeten stellen en mijn vraag serieus nemen. Dat hij misschein wel honderde borsten per week door zijn handen laat gaan, wil niet zeggen dat hij zich geen zorgen moet maken over die van mij. Voor hem zijn het 2 borsten, voor mij zijn het MIJN borsten.

    Opzich herstel ik heel goed, ik heb geen pijn en de littekens zien er heel netjes uit. Maar ik ga mijn prothese's steeds beter voelen, als ik plat lig dan voel je zo overduidelijk in alletwee de borsten vouwen zitten, helemaal rondom.. Vind mijn vriend denk ik ook niet echt aantrekkelijk..

    Dat ik dokter damen nu dit weekend in het nieuws zie gaf me kippenvel, en ik denk ook wel dat hier een staartje aan zit, dat misschien meerdere vrouwen gaan praten over hun ervaringen, al kan ik er op internet al genoeg vinden. Uit heel europa komen slechte ervaringen over de Wellness kliniek..

    Ik vind het dood eng, aan het einde van de week heb ik een afspraak met een pc hier in het ziekenhuis in de buurt, hij doet enkel reconstructie's maar heb via een kennis een afsrpaak met hem kunnen maken zodat hij eens kan voelen..

    Voor ieder die toch gaat, geen probleem..

    Maar vraag aub als je op de OK ligt of je de prothese's even mag zien.... want ik kreeg ze niet te zien..

    Ik zal straks wat foto's maken van als ik op mijn zij lig.. die zet ik er wel op. Hoop dat ik het duidelijk op foto krijg..

    Bedankt voor jullie reacties... Heb er veel aan!

  4. Gefeliciteerd! Ik herinner me ook nog dat de radio aan stond ja! Fijn dat je toch op je gemak was, ik zou echt nie zo lang in die koude kamer hebben kunnen wachten!

    Wat jij zegt over die roes, ik was in een blauw met rode omgeving! Kan me ook nog een beetje herinneren, dat ze het verband om deden! En het dronken wakker worden! Was wel grappig! Nou, de pijn, ik kan je bijna wel beloven dat je over 2 dagen heel ander erbij zit! Gaat heel snel meid. Ik hoop dat je voorspoedig hersteld!

    Greetz!

  5. Heb met man en macht geprobeerd om duidelijke foto's te maken, maar het is echter niet te zien op foto.

    Heb me voorgenomen er me voorlopig nog niet druk om te maken.. Ik ben vanmiddag bij mijn huisarts geweest, en die heeft mij verteld dat wat ik heb, waarschijnlijk komt doordat ik gewoon te weinig eigen borstweefsel heb. Daarom voel ik het zo goed. De 'vouwen' die ik voel, kunnen volgens hem nog wel weg trekken als ze eenmaal echt op hun plek vast zitten. Dus ik ga maar van het best uit.

    Ik vind ze er nog steeds prachtig uit zien, en ben ook echt heel tevreden met het resultaat, omdat het allemaal ook niet te zien is, alleen te voelen. Ik hoop gewoon dat het allemaal nog wegtrekt.

    Ik zal straks wel wat nieuwe foto's plaatsen. Ik ga zo lekker douchen en dan maak ik foto's. De littekens zien er volgens mij wel heel erg goed uit!

  6. Ik heb het zojuist geprobeerd op foto te krijgen. Maar heb maar 2 handen haha! Dus dat lukt niet, zal vanavond mijn vriend vragen voor hulp als hij thuis is.

    Ik heb gemaild naar de kliniek, dus ik hoop op snel antwoord.. In de tussentijd ben ik op internet aan het zoeken geslagen.... En kom helaas veel negativiteit tegen over de welleness kliniek.. en dokter damen.. De man blijkt in nederland niet meer te mogen opereren na een hoop fouten in de reinaartskliniek in limburg... Begin me duidelijk zorgen te maken...

  7. Hey daf,

    Ik weet ook wel dat er nog veel gaat veranderen, en ik heb ergens inderdaad toch de hoop dat het allemaal bij trekt. Het is ook niet zo dat je de vouw in mijn linker borst ziet, maar voelen doe ik overduidelijk. En ik hoop daarbij echt dat over 6 weken het allemaal wat goed is gaan zitten. Alleen dat bij mijn litteken, voelt zo ongelofelijk raar. Wederom is het niet goed te zien, en niet te zien als je het niet weet. Maar het zit er wel. Ik hoop dat ik me druk maak om niets.

    Het geen wat me nu dan gewoon zo een raar gevoel geeft, is DR damen... Geen hand bij binnekomst, geen geintjes die ik gewend was. Alleen maar een snauw en een blaf.. Alsof ik iets verkeerd deed. Kreeg gewoon een vreselijk gevoel toen ik bij hem in de kamer zat.

    Misschien heb ik hem op een verkeerde dag getroffen, iedereen heeft namelijk wel eens een baal dag. Maar het heeft me wel aangegrepen..

    Gister toen ik thuis kwam en bij mijn vriend op de bank ging zitten, barste ik dan ook in tranen uit.. Zat zo vol spanning, en zo vol vragen waar ik nog geen antwoord op had/heb.

    En dat ik bij mezelf ga twijfelen of ik niet heb aangedrongen op het aantal cc's. Maar weet echt zeker dat het niet zo is. Ik kon nog groter! Maar wilde dat niet! Het lijkt me meer dan normaal dat een dokter tijdens de operatie kijkt of alles past..?

    Vond het na de operatie ook al zo raar dat ik 2 uur op de dokter moest wachten, en uiteindelijk door de assistente werd geinformeerd dat ik maar moest gaan omdat de dokter te druk was...

    Misschien zie ik alles nu van de negatieve kant, en ik wil dan ook niemand afschrikken over DR damen.. Dat is totaal niet mijn bedoeling. Ik kan op het forum ook niets anders dan goede dingen over hem vinden. Dus misschien trof ik hem gewoon op het verkeerde moment..

    Ik laat het even bezinken, en doe vandaag lekker rustig aan.. Zal morgen wel eens rond gaan bellen waar ik naar toe kan om het even te laten bekijken...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.