Ga naar inhoud

petra

Leden
  • Aantal items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door petra

  1. Hoi Maxime,

    Ergens op dit forum, ik weet niet meer waar, las ik iets over de mogelijkheid om je lidteken weg te laten laseren voor 65 euro. Mijn lidteken zit ook niet in de plooi maar ongeveer 1 cm hoger. Ik kan nog niets zeggen over het wegtrekken van het lidteken ben 17 december pas geholpen. Maar kan me goed voorstellen dat je hier van baalt. Ik ga nog even voor je zoeken.

    Liefs Petra :105:

  2. Ik snap wat je bedoelt moontje. :blush:

    Alles groter dan mijn AA cup is voor mij huge. Zal ook een kwestie van wennen zijn. Maar inderdaad wat is groot? Een belangrijke graadmeter voor mij is de mogelijkheid om te blijven sporten zonder dat mijn borsten me in de weg zitten. Ook dit zal een kwestie van wennen zijn. Voorlopig kies ik voor de 350 cc, heb nog 2 weken bedenktijd, komt dus wel goed. hi hi hi. Is er voor de operatie nog gelegenheid om hier bij stil te staan of is het dan toch zinvol om voor die tijd contact met mijn pc p te nemen? :3:

  3. Hallo Ladies,

    Heerlijk om op deze manier bevestiging te krijgen. En inderdaad het is beter om me niets van anderen aan te trekken maar soms is dit toch lastiger en helemaal over dit onderwerp waar ik me niet erg zeker over voel. Ik wist trouwens niet dat de pas prothese kleiner uitviel. Dit stelt me echt gerust.

    nogmaals bedankt fijn z'on forum.

    Petra. :101:

  4. Hallo, :101:

    Ik heb de laatste weken niet getwijfeld over het voorstel van de pc 400 anatomisch achter de spier. Maar tja of het nu te maken heeft met mijn naderde operatie of met de reacties van de mensen uit mijn omgeving de twijfel slaat in ieder geval toe. Ik ben vrij tenger en 1.76 lang en heb nu een 75 AA. Alles lijkt naast mijn AA erg groot hi hi hi : ) Tijdens mijn intake bij mijn pc heb ik foto's gemaakt van het mogelijke eindresultaat met de protheses in mijn bh. De ene dag als ik de foto's zie denk ik wow erg mooi en de ander dag vindt ik het echt over de top. Zijn de twijfels herkenbaar en hoe overtuigd was jij over je aantal cc? :141:

  5. Lastig lastig lastig hoor.

    Mijn kinderen zijn 9 jongen en 12 meisje. Het lijkt me onmogelijk om dit voor beiden te verzwijgen.

    Mijn dochter was erg boos, vond het maar niets. Mijn zoon vond het wel lachen. Gekscherend heb ik dit 4 maanden geleden geopperd. (meer impulsief dan wel doordacht) Vandaag kreeg ik de vraag van mijn dochter hoe het nu met die operatie zat. Mijn dochter wil ik wel meer vertellen maar ik denk dat mijn zoon aan de haal gaat met mijn verhaal. http://www.borstenforum.com/public/style_emoticons/default/blink.gifIk zit hier echt niet op te wachten. Gelukkig reageren anderen in de omgeving positief. Raar he, maar ik was bang voor reacties. Ik weet ook nog niet precies hoe ik het op mijn werk ga aanpakken en bij het sporten. Maar goed ik heb nog een paar weken bedenk tijd. 16 december is D-day.

    Wie oh wie heeft een tip of ervaring met kinderen in deze situatie?http://www.borstenforum.com/public/style_emoticons/default/56.gif

  6. Hallo Daffy,

    Ben vanavond online en heb me net geregistreerd. 16 december word ik door pc Nio geholpen. Ik zie dat jij ook door hem geholpen bent. Ik ben erg benieuwd naar je foto's, ik heb nog geen resultaten van hem bekeken.

    Hoe is het met je na pijn, want achter de spier heb ik me laten vertellen is pijnlijker dan ervoor?

    Bij mij wordt het ook achter de spier geplaats, zie wel een beetje tegen de pijn op. Maar ben blij voor je dat je zo trots bent. Ik hoop dat ik straks het zelfde kan zeggen.

    Ik hou je topic in de gaten.

    groetjes Petra

  7. Hoi Daffy ,

    Ja poolse taal is helemaal anders dan nederlandse taal hehe.

    Het was niet makkelij om nederlandse taal te leren hehe maar als

    je iets heel erg wilt kan je het bereiken , zo denk ik nu. En mijn boorsten

    zeg , ik dacht dat die zou ik nooit kunnen hebben en nu heb ik ze

    en nog zo mooi , mooier dan ik het verwachte , echt. Helaast kan ik niet rustig doe.

    Heb geen famielie hier , mijn maan kan vrij niet krijgen dus huishouding

    ,koken,zoon naar school brengen doe ik al vanaf eerste dag na operatie.

    En ik werk ook maar alleen twee dagen in de week , paar uurtjes.

    Gelukkig is het leuke werk waar ik alleen praten moet en koffie

    drienken hehe.

    Ik ga zo met een jou topic lezen dan weet ik meer over dat

    waanneer je groote dag woordt.

    En ik ben heel erg blij met mij besslising en ik voel al dat

    die boorsten helemaal mijn zijn !

    Groetjes,Ul26

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.