Ga naar inhoud

Snoetje

Leden
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Snoetje

  1. Waar ik bang voor ben met high profile is het effect van 2 halve sinaasappels op de borst.... Volgens mijn arts gebeurt dit niet bij mij omdat ik genoeg bedekking heb en mijn borst heel lichtjes hangt. Ik krijg ze overigens voor de spier. Ik hou wel van bolling maar wel op een natuurlijke manier, niet dat je van 100 meter al ziet dat ze 'nep' zijn...

    De protheses die ik krijg zijn trouwens ronde Eurosilicone, High profile, Soft cohesive.

  2. Hoi Eefje, zou je jouw wachtwoord willen sturen ik zou je foto's graag willen bekijken.

    Ja soms heb ik het idee dat ik helemaal niet zo smal ben. 72 onderwijdte is niet heel smal, misschien wel voor 1.74 lengte? Het zou natuurlijk ook kunnen dat ik weer meer cm in de 'diepte' heb dan in de breedte dan iemand die ook 72 meet.... Hoeveel cm meet jij van de aanzet van je borsten, aan de zijkanten? Over de voorkant gemeten?

    Nu heb ik eindelijk de keuze gemaakt welke pc en het uberhaupt echt te gaan doen, krijg ik weer een nieuw dilemma.....

    Groetjes Snoetje

  3. Hallo allemaal,

    Ik heb bij mijn pc aangegeven een grote C cup te willen, ik heb nu een lege B/C na de zwangerschappen en borstvoeding. Ik ben 1.74 lang en weeg ongeveer 60 kg, onderwijdte 72. Mijn pc gaf aan een high profile prothese te willen gebruiken tussen de 200 en 240cc. Nu vraag ik me alleen heel de tijd af, geeft dit niet een minder natuurlijk effect. Ik wil graag natuurlijk ogende borsten, volgens de chirurg kan dat ook want hij vertelde dat ik genoeg bedekking heb etc. Toch twijfel ik. Wat zijn jullie ervaringen?

    Groetjes Snoetje

  4. oja vergeet ik nog. Afgelopen zomer was ik bij de lingeriewinkel en daar stond een heel bijdehante, maar heel hulpvaardige meid. Beha zat niet goed en zij kwam met een D cup aan, die zat wel goed. Bij het afrekenen zei ik dat ik toch wel weer wat bijgetrokken moest zijn sinds ik volledig gestopt was met borstvoeding. Ja zei ze je zou van mij toch ook niet denken dat ik een E heb. Ik dacht nee, inderdaad niet, verre van...... Niet gezegd natuurlijk maar anyway het was ''spaghettihemdjes-weer' en ik denk niet dat die nep waren...

    Wat ik zeggen wil is zet maar eens 10 dames met een echte 75C naast elkaar, die zijn ook allemaal verschillend. Ik denk ook dat wij veel meer met onze borsten bezig zijn en misschien zo kritich kijken en twijfelen of ze wel groot genoeg zijn geworden dat dit ook meeweegt.

    En....... ik vind protheseborsten vaak veel mooier van vorm! Dat hebben we (ik nog niet maar vanaf 8 april) dan weer heel erg mee!

  5. maar de bovenkant zit toch ook nooit in je beha?

    Ja ik weet het niet hoor, ik denk echt dat het per vrouw verschillend is. misschien dat hangende borsten groter zouden kunnen lijken. Siliconen hangen (gelukkig) over het algemeen wat minder. En in een low profile zou je meer breedte nodig kunnen hebben en daardoor snel een grotere cupmaat nodig hebben maar aan de andere kant low medium of high wordt mede bepaald diir je borstkas. Maar een vriendin van mij heeft 75E siliconenborsten en ze lijken bloot en aangekleed echt huge!! Zou dr serieus op een G schatten. Mijn natuurlijke 75C, soms 70D lijkt bloot en aangekleed slechts een klein B'tje (na zwangerschappen). Ik krijg een high profile prothese van ongeveer 240 cc die de boel weer als voorheen op een grote, natuurlijk ogende C moet brengen.

    Nouja ik zie het wel, alles beter dan nu in elk geval!

  6. Geef gewoon bij je pc aan wat je wilt en ga af op zijn advies.

    Dat echte borsten groter lijken vind ik pure onzin. Het heeft er eerder mee te maken dat de meeste vrouwen een verkeerde beha maat dragen, een 80B wanneer ze bijv. een 70D zouden moeten dragen. D is gewoon helemaal niet zo groot. In de media wordt D ook altijd als groot aangeduid terwijl terwijl Tatiana een F schijnt te hebben. Ik heb ook 70 D en 75 C beha's maar wil toch een vergroting want zowel bloot als aangekleed zou ik het op een B'tje schatten.

  7. Ik geloof heus wel dat je dat hebt gehad hoor.

    Het klonk alleen niet heel logisch dat je verkouden wordt van een beha hihi. Maar als je niet goed kunt uitademen kan zo'n virus zich waarschijnlijk inderdaad makkelijker nestelen. Een volwassenen heeft gemiddeld 3 keer per jaar een luchtweginfectie (want dat is echt hetzelfde als verkoudheid) dus die virussen liggen natuurlijk altijd op de loer, lijkt me inderdaad niet fijn om in de hamd te werken tijdens je herstel

    Ik ga er zeker op letten zelf hoor straks dat hij niet te strak zit, lijkt me sowieso geen pretje trouwens!!

  8. Snoetje,luchtwegeninfectie kan je zeker krijgen van een te strakke bh,lees te strak...

    je admend niet goed in en uit dan,en dan kan je wel raden wat dit als gevolg kan geven,luchtwegeninfectie ja,heb patienten gesproken zelfs met deze klachten,na het dragen van te strakke bh en band,dus het zal geen fabeltje zijn van een arts he

    Luchtweginfectie = verkoudheid, een infectie aan de bovenste luchtwegen, bij een infectie aan de onderste luchtwegen is het bronchitis of longontsteking. En je beha moet dan wel echt heeeel strak zitten hoor zodat je ongeveer helemaal niet meer kunt ademen, mijn vader is huisarts dus ik nam het maar van hem aan. Maargoed hij heeft ook nog nooit een dergelijk geval op spreekuur gehad dus misschien kan het toch! Goed uitkijken in dat geval dan.

  9. Rochella jij bent toch ook in het Bronovo zh geholpen? Is de beha die zo strak zat de beha die je van het ziekenhuis hebt gekregen? Ik wordt binnenkort ook geholpen in het Bronovo en mijn pc zei dat de beha die ik van hen zou krijgen een compressie beha zou zijn en dat deze vrij strak zou zitten en dat dit ook nodig zou zijn. Watvoor beha is dit dan?

    Een ander woord voor luchtweginfectie is verkoudheid lijkt me vreemd dat je dit van een strakke beha zou kunnen krijgen, pijn in je ribben misschien wel en echt heel strak lijkt me voor de borsten ook niet echt goed.

  10. wat zeggen jullie pc's over het volgende:

    'Een nadeel van hoog profiel is dat ze een grotere continue druk op het eigen weefsel uitoefenen waardoor dit in de loop der jaren dunner zal worden.' Uitspraak van een plastisch chirurg die uitlegde waarop hij laag of hoogstens medium profiel gebruikt.

    Voor degenen die nog op consult gaan, misschien kunnen jullie het vragen. Ik ga het ook nog vragen aan mijn pc maar ben naar meerdere meningen benieuwd!

  11. Vloeibare protheses bestaan niet meer hoor, elke prothese is in minder of meerdere mate cohesief. Je hebt zegmaar substantie kauwgom tot winegum. Uiteraard is het wel zo dat hoe steviger hoe minder kans op rimpels en nog belangrijker, stevigere zijn altijd 100% afgevuld. Maar het allergrootste verschil in wel of geen rimpeling is je eigen basis. Welke cupmaat had je voorheen en ben je erg tenger? Tis trouwens vaker enkel voelbaar en niet zichtbaar ddat is misschien een troost.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.