Ga naar inhoud

Anouk12

Leden
  • Aantal items

    302
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Anouk12

  1. 7 uur geleden zei CatvonDee:

    Ah nog even geduld en dan lukt autorijden de hond uitlaten ook vast wel weer.... ik ben ook erg benieuwd naar mijn littekens, ik ga gewoon even hier naar de huisarts. 4 uur in de auto voor 5 minuten werk vind ik iets te ver :o. Maar jij hebt ook de carefix anna toch? Welke maat heb jij? 

    Ah ja 4 uur rijden is dan inderdaad wat veel. Zelf vond ik 't de rit wel waard en ben ik blij dat ik niet naar de huisarts ben gegaan maar mijn reistijd is daarentegen ook wat korter (1 uur enkele reis). 

    Ik heb de Anna en de Bella, beide in maat L, maar draag voornamelijk de Bella. 

  2. 2 uur geleden zei CatvonDee:

    Hey! Ja alles gaat goed! Morgen worden de hechting knoopjes eraf geknipt bij de huisarts, ben blij als die pleisters eraf zijn en ik weer normaal kan douchen.. het normale leventje is ook weer begonnen en het meeste lukt me allemaal wel alleen, ik til alleen de kids nog niet, ik ben voorzichtig met mijn armen boven mijn schouders te houden en stofzuigen enzo doe ik ook niet. En met jou? Ik voeg je toe!

    Oh wat fijn zeg!! Haha ja die eerste keer weer écht douchen is goddelijk! :lol: Dus neem lekker je tijd ervoor zou ik zeggen. ;)

    Met mij gaat het ook goed. Ik herstel goed en van mijn littekens is amper nog iets te zien. Kan alleen nog niet zelf mijn hond uitlaten en autorijden lukt me om de een of andere reden ook nog niet en daar baal ik wel van. Verder til ik nog niet en de zwaardere huishoudelijke dingen laat ik doen.  

    Foto net bekeken en wauw! Ziet er al heel mooi uit! 

     

    Succes morgen bij Verdonck! 

  3. Veel water, brandnetelthee en groene thee drinken dat helpt ook tegen de zwelling... Misschien zit het verband dan ook iets beter. 

    Haha ja ben buiten geweest maar godsamme waar is mijn energie?! Ben iedere keer binnen no time weer thuis.:12: Gistermiddag had ik cursus maar na een uur hield ik het al voor gezien... Hield het ook echt niet meer uit op die krakkemikkige stoel haha. Lijk wel een omaatje... Een omaatje met mooie strakke boobs welteverstaan. :P

  4. 3 uur geleden zei sabinax:

    Hoi Anouk ,

     

    Ik word ook op 22 september geopereerd door Dr.Verdonck!

    Spannend he !

     

    Welke maat/merk heb jij gekozen ?

     

    Groetjes .

    S

    Hey! 

     

    Oh leuk!! Ik ga je volgen. Jaaaa ontzettend spannend haha. 

     

    Ik heb gekozen voor Motiva maar ga 7 september nog een keer passen want ik twijfel nog steeds over de maat. Het zal gaan tussen full 295 of 315 of corsé 300 of 325. Lekker duidelijk dus haha. Ben gewoon bang dat ik ze te klein ga vinden. :D

     

    Waar heb jij voor gekozen? 

     

    X

     

  5. Hallo dames, 

     

    Ik ben op zoek naar resultaten van borstvergrotingen met Motiva Corsé. Zit namelijk enorm te twijfelen over de maat maar dus ook over full of corsé. Maar ik kan maar zo weinig resultaten vinden van corsé, dat ik het via deze weg probeer, want ik zou graag wat ervaringen en foto's willen zien/lezen. 

     

    22 september gaat het in ieder geval gebeuren! :43:

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.