Ga naar inhoud

Sansonnet

Leden
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sansonnet

  1. We zijn afgelopen vrijdag weer naar Belgie afgereisd naar haar pc Ivar van Heijningen in zijn Duinbergen Clinic. Alles zag er goed uit, ze mag al lekker gaan smeren. En zoals er de tijd voor je wordt genomen, daar kunnen wij in Nederland nog iets van leren, oke niet allemaal over 1kam scheren. Heerlijk ontspannen gevoel geeft je dat. Alleen jammer dat het voor ons 3 uur en 20 minuten rijden is, en weer terug. Maar dat hebben wij er voor over gehad. Deze arts geeft mij zo'n goed gevoel, dat dit de zoektocht waard is geweest. En gewoon goede nazorg, als er wat geweest was stonden ze gewoon 24/7 klaar. Over een kleine 5 weken laatste controle. Jammer want ik heb weer vele lekkere delicatessen ontdekt in het mooie Belgische land>>>witte Galak chocolade met speculoos van binnen etc etc.En chocolade jenever mmmmmm.

    Op dag 5!!!!!! na de operatie ging ze mee naar het winkelcentrum, want haar jas was ineens veels te groot, en ze liep daar toch een partij te stralen.Gisteren hebben we samen lekker gefietst>>>8 minuutjes naar het winkelcentrum, en vise versa. En lekker 20 minuten in het bos gewandeld met de honden.

  2. dag,

    ik ben ook heel blij dat het zo goed gaat met je dochter.

    Toch wel een groot verschil tussen beide methodes blijkbaar. Mij hebben ze nooit het verschil uitgelegd, met z'n voor -en nadelen. Maar blijkbaar is een sneller herstel al een heel groot voordeel.

    Waarom doen ze deze methode nog niet bij iedereen?

    Hebben ze voldoende kunnen wegnemen?

    groetjes,

    Kandy.

    Aan beide methodes zitten voor en nadelen.Eigenlijk is juist deze methode (sleutelgat) flink zwaarder,je hebt van binnen veel langer een wond, de meesten zijn nog nergens hoor in deze fase. En het echte uiteindelijke resultaat zie je pas na een half jaar. Maar ze zijn nu al prachtig. Maar goed ze is sportief jong gezond en denk aan het psychische aspect: jezelf niet meer schamen, eindelijk is je lichaam je grote vriend en alles is in proportie. Ik denk dat dit laatste bij haar de genezing veel sneller in gang heeft gebracht. Denk maar aan het aspect als je net verliefd op iemand bent>>>je kunt de hele wereld aan, je straalt, dan gaat alles toch veel makkelijker. Gisteren hebben we alweer samen een stuk gefietst. En ik ben altijd met natuurlijke geneeskunde bezig, en dit heeft ze al weken voor de operatie moeten innemen, en nu neemt ze daarvoor nog steeds dit in maar van een andere samenstelling. Hierin zitten verdunningen van kruiden die zorgen dat de narcose sneller uit je lijf afgevoerd gaat worden, geen blauwe plekken, voor mooie littekengenezing, dat je gewoon sneller hersteld eigenlijk.

  3. Het gaat nog steeds heel erg goed, het begint nu van binnen te werken, dus af en toe toch een beetje pijn. Maar het is te verwaarlozen. Als ik dan lees van het andere meisje, naam even vergeten die dezelfde dag 2 november ook is geopereerd aan een bvk, dan mag onze dochter in dr handen knijpen. Ze wou gisteren alweer fietsen...............ik zeg ho ho dat mag je sowieso de eerste 4 weken nog niet gaan doen :excl: Dus die bruist van de energie.

  4. Ja we dammen haar wel in hoor, maar ze voelt zich supergoed, en ziet er goed uit. Ook de wonden zijn eigenlijk al mooi dicht. Het sleutelgat ziet er al als een dun lijntje uit, echt zo snel als dit gaat. Ik heb wel speciale natuurlijke druppels voor haar laten samenstellen, zodat de wond mooier geneest minder blauwe plekken goede littekengenezing en dat ze sneller hersteld van de operatie. Daar was ze al een paar weken voor de operatie mee begonnen, en na de operatie een flesje met een iets andere samenstelling. Gisteren is ze 3 kwartier bij haar sport te kijken geweest en haar teammaten aangemoedigd.Alsof er nooit iets is gebeurd. Iedereen was verbaasd dat ze er was, en iedereen was super enthousiast hoe anders haar verhoudingen waren/zijn!!!

  5. Hoi Moon. Ja al haar bovenkleding is veels te groot, dus dat wordt binnenkort een geheel nieuwe garderobe. Nee foto's doen we niet. Ook omdat ze niet weet dat ik hier op het borstenforum zit. Maar ik kan je verzekeren dat het er supermooi uitziet, en al zo snel fit. Deze arts van Heijningen en zijn team verdient een zeer grote pluim. Ook omdat ze in Nederland geen sleutelgatmethode wilden/konden doen. En deze arts niet anders doet dan dat.

  6. 1 november naar Belgie (Knokke)gereisd.2 november is ze dus geopereerd>>bvk. En ze is weer als nieuw hoor..............Wat ziet het er nu al prachtig uit. Geen hechting te zien. Wat een vakman die pc van Heijningen. En het rare is, ze heeft sleutelgatmethode gehad, maar het is alsof er niks gebeurd is.En je ziet alleen maar wat ministreepjes, dus dat gaat straks helemaal goed komen.En 1 kilo lichter aan de borstpartij. Van een cup F naar een mooie C-D cup. Zo fit als een hoentje. En mooi, echt het ziet er nu al zo prachtig uit. En iedereen was zo lief voor haar en ons. Ik heb Belgie voor altijd in mijn hart gesloten.4 november alweer thuis, wat heerlijk.En ze is zo blij ermee, en gisteren al veel mooie reacties mogen ontvangen, iedereen was zo verbaasd hoe mooi het was geworden, en dat ze hierdoor zo slank lijkt.Tsja als je 1.54 cm klein bent en een cup F dan neemt dat het grootste deel van je voorkant van je lichaam in.

  7. We zijn van de week naar Knokke in Belgie afgereist.............een afspraak bij pc van Heijningen. We werden in zijn kliniek Duinbergen Clinic ontvangen, het was alsof er een warme deken op ons neer daalde. Echt ik krijg er nog een brok van in mijn keel. Alles zo goed en duidelijk uitgelegd. Zeer vriendelijk relaxed personeel. En ze krijgt de sleutelgatmethode ipv de anker die ze in Holystaete zouden gaan doen, dus een geluk bij een ongeluk. Ze wou ook erg graag sleutelgat, en deze arts werkt alleen maar met sleutelgat.Dus ze was superblij. 2 november wordt ze geopereerd in het ziekenhuis te Knokke. Dus we gaan aftellen. Dus gaat het toch nog sneller dan wij hadden gedacht>>>ook mede dankzij onze goede zorgverzekeraar Zilveren Kruis, die met ons meegedacht heeft.

  8. Wauw niet te bevatten, maar alles gaat in een sneltreinvaart nu. Zorgbemiddeling van onze verzekering heeft vanmiddag toegezegd dat het goed is om de operatie van de bvk in Belgie te laten doen, want ik was zelf aan het shoppen geweest qua welke pc. Het was geen probleem. Alles is al goedgekeurd. Traantje weggepinkt, straks het :35: goede nieuws vertellen.In principe zou ze over 2 a 3 weken al geopereerd kunnen worden pffffffffffff.

  9. Ik had gisteren al een topic geplaatst, en heb natuurlijk hier van alles doorspit. Onze dochter 17 jaar bijna 18, 155 cm klein 60 kg en cup F niet symetrisch en tepels die verkleind en gecorrigeerd zouden gaan worden, zou geopereerd worden in door dr Smith op 18 oktober in Holystaete. Een zeer kundig arts, met supermooie borstverkleiningen. Deze man zorgt er gewoon voor dat je borsten niet alleen verkleind worden, maar zorgt er ook voor dat ze er prachtig uitzien. Dat mag toch ook? kijk een borstverkleining kan overal, maar mag het net al bij een bv ook nog echt mooi en aantoonbaar zijn. Helaas werd er zeer vaag gedaan 2 weken terug omtrent de arts en operatiedatum, en vorige week kregen we te horen dat deze kundige man dit jaar en waarschijnlijk (ik weet het zeker)ook nog volgend jaar niet al opereren. En de reden moest ik helaas vernemen via een stukje op internet, een stuk uit de Telegraaf. Heel jammer voor onze dochter, en dan laten ze je nog op consult komen terwijl ze toen al wisten dat hij toch niet meer zou operen. Maar ja en nu???? Ik en mijn lieverd zijn nu op zoek naar een ander arts die een mooie borstverkleining en tepelcorrectie aankan. Morgen gesprek mer Zilveren Kruis voor nieuwe opties.

  10. Wij wonen in de kop van Noord Holland, maar we hebben er veel voor over om een eind te rijden om haar het gewenste resultaat te kunnen geven.Ja ik had toevallig contact opgenomen vrijdag met Zilveren Kruis, en die gaan inprincipe zorgbemiddeling doen voor haar, en ja we hadden al begrepen dat we opnieuw het traject ingaan. Op zich niet echt een probleem, maar van deze arts wist ik dat hij ontzettende mooie borstverkleiningen deed. En hij gaf mijn dochter zo'n goed gevoel en ons ook. Maar ja..............Dinsdag horen we sowieso meer van Zilveren Kruis.

  11. Ik ben al dagen aan het zoeken en zoeken, maar het wordt een beetje verwarrend allemaal. Alles (o.a operatiedatum)kwam goed uit met opleiding en haar stage en werk, kappersopleiding. Als ze nu opnieuw in het traject gaat, dan kan het wat haar betreft pas in maart. Op zich kunnen we dan wel alle mogelijkheden op een rijtje zetten, dat is weer een voordeel. Maar het is voor mijn dochter intens verdrietig, ze heeft nl zoveel klachten: stel je voor 1.55cm klein en cup F en 59 kilo. De verhoudingen zijn zoek bij onze schat.En drs. Smith is zo'n goede beeldhouwer, het gesprek was zo goed, en hij gaf ons een super gevoel. Maar ja die komt voorlopig niet meer aan het werk helaas.We hadden Laban benaderd afgelopen vrijdag, maar die schijnt alleen nog maar sleutelgat te doen ipv anker. Tsja zij heeft de anker nodig.

  12. We zijn diep terleurgesteld, dochter bijna 18 jr dus nu nog 17 jr 1.55cm klein cup F zou geopereerd op medische gronden gaan worden door dr. Smith in Holystaete.Goedkeuring van Zilveren Kruis datum operatie 18 oktober. Alles is vaag helaas, er is iets gaande geweest daar. Daar is mijn dochter de dupe van, ze is zeer verdrietig. We zijn erg zoekende welke goede beeldhouwer we nu moeten zoeken. Belgie? Miscchien, ze akn alleen via ankermethode geopereerd worden.

    Alle tips artsen zijn welkom HEPLP!!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.