Ga naar inhoud

Evah

Leden
  • Aantal items

    316
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Evah

  1. 7 uur geleden zei Brabs:

    Hey,
    Ja een heel lastige keuze :( Ik ga de 9e nog eens langs om te passen. Voorlopig kwamen we op 235 of 255 cc motiva full. Mijn maximum heeft mij wel niet echt vermeld dus daar ga ik nu eens naar vragen. Ik denk wel dat ik nu iets groter ga mooi vinden, daarom dat eventueel naar corsé zal moeten denk ik, aangezien de implantaten rond de 10 à 10,5 cm zullen moeten blijven. Moeilijk moeilijk moeilijk :D Maar na het passen nog 13 daagjes op vakantie en dan nog een weekje thuis en dan staat de operatie al voor de deur! 

    PS: je borsten zien er al heel mooi uit! :D 

    Dankjewel! Ik moest idd ook naar corsé om groter te krijgen. Ben er achteraf wel blij mee, wel benieuwd hoe ver ze nog gaan zakken en of ze zachter gaan worden.

    Wel fijn dat je nog even weggaat, dan ben je lekker afgeleid ;-). Ik mocht 1 dag na mn vakantie onder het mes en dat vond ik echt top!

  2. @Ellen125 Is het geworden zoals je hoopte? Voor zover je dat nu kunt zeggen natuurlijk.

    Ik ben ook 1.68, 56 kg. Op zich zag de 315 er mooi uit, gewoon een nette maat. Maar ik twijfel of ik niet voor een maatje groter moet gaan.

    En, wat ook meespeelt, de chirurg (Fresow) heeft niet veel gezegd over de maat. Besproken, gemeten en gepast met de consulente. Dus ik weet ook niet zo goed wat mijn max zou zijn...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.