Ga naar inhoud

debke

Leden
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door debke

  1. Hey Petra,

    Bij mijn passessie heeft mijn PC 295cc anatomisch achter de spier aangeraden, ik wou uitkomen op een kleine C-cup. Ik ben zelf ook 1m76 en weeg 62kg en had een kleine (slappe) A-cup. Ben zelfs nog een tweede keer voor een passessie geweest omdat ik toch twijfelde of het niet te groot ging zijn. Had hier op het forum ook al gelezen dat zo een passessie ietwat een vertekend beeld gaf en het in t "echt" kleiner zou uitvallen, dus heb het er op gewaagd en 295cc zou het worden. Tot mijn PC na de operatie kwam zeggen dat hij toch 335cc had genomen, een prothese die iets hoger kwam omdat ik zelf een grote ben, dat zou mooier worden. Heb toch effe moeten slikken en de eerste dagen na de operatie vond ik het allemaal erg groot, maar ik kwam dan ook van een slappe A en het was nog gezwollen. Nu (6 weken PO trouwens) ben ik er volledig aan gewend, de zwelling is weg en mijn boobies hadden dus zeker niet kleiner moeten zijn. Ben blij dat mijn PC er toch ietske meer in heeft gedaan, zoals je veel leest op t forum: je raakt er ontzettend snel aan gewend!!! Ik ben wel nog niet gaan shoppen voor nieuwe beha's, maar ik denk dat ik uitkom op een grote C, kleine D.

    Ik zou op je PC vertrouwen, hij heeft er toch ervaring mee. En als je echt nog twijfelt zou ik hem zeker nog een keertje bellen en eventueel nog eens langsgaan om het te bespreken.

    Liefs

    Debke

  2. Hallo,

    Hier ben ik weer eens eventjes. Heb nieuwe foto's in mijn album gezet. Wat een verschil met een paar dagen na de operatie!!! Het gaat de goede kant uit. Ik had trouwens voor de operatie een beha gekocht maat 75C (om eens te experimenteren met rijstzakjes voor de maat), heb die vanmorgen gepast. Mooi mooi, nu heb ik tenminste geen beha's meer nodig met die dikke vullingen :43: .

    Voor de rest gaat alles prima. Draadjes zijn eruit sinds maandag. Ik kan weer terug alleen terug uit bed!!! Alleen kan ik nog niet op mijn zij slapen, nog altijd op mijn rug en dat begint nu wel vervelend te worden, heb 's morgens pijn in mijn rug. Maar alles gaat iedere dag beter en beter, dus dat zal binnenkort ook wel komen zeker.

    @Marie: ik denk dat niemand op het trouwfeest iets gemerkt heeft. Had een truitje aangedaan dat niet heel strak zit en heb mijn sjaaltje aangehouden en dat kwam een beetje voor mijn borsten, dus is niet opgevallen. Ben ook wel blij dat ik mijn BV gedaan heb in deze periode, door de dikkere truitjes en de winterjas valt het niet zo op, zo kan ik er zelf ook aan wennen, zonder dat het te veel opvalt. Tegen de lente/zomer is de zwelling helemaal weg en hebben ze dan ook hun uiteindelijke, natuurlijke vorm. Kijk er al naar uit!!!

    Liefs

    Debke

  3. Hey meiden,

    Hier ben ik nog eens. Alles gaat prima, alleen de eerste 3 dagen was afzien, daarna werd het steeds beter. Ben nu 10 dagen PO en het enige probleem dat ik heb is 's morgens opstaan. Dat is dus nog steeds met de hulp van mijn man. Voor de rest is het alles rustig aan doen, want als ik te veel doe, merk ik dat achteraf wel. Maandag gaan de hechtingen er uit, joepiee want die tape die er nu opzit begint mij echt wel te vervelen. Dat jeukt zo erg :wacko: . Ben ook benieuwd wat mijn PC gaat zeggen, of het goed zit allemaal.

    Straks naar een trouwreceptie, dat wil zeggen voor de eerste keer terug onder de mensen. Ben in de week wel al eens naar de winkel geweest en ook sinterklaasinkopen gaan doen, maar dat is anders hé. Die mensen ken je niet en daar had ik een dikke jas aan dus valt het niet op. Maar nu moet ik weer iets anders aantrekken dan een joggingbroek of jeans met een vestje. Ben benieuwd of iemand iets gaat zien en/of zeggen.

    Ga mij nu dus stilaan klaarmaken en eens in mijn kleerkast duiken om te zien wat er leuk uitziet, maar niet te opvallend ;) .

    Liefs

    Debke

  4. Hey Karen,

    Wat je daar schrijft, klinkt me allemaal bekend. Ik heb vandaag nog geen pijnstiller genomen en ga straks ook proberen zonder pijnstiller te slapen. En dat opstaan, dat is bij mij ook nog steeds een ramp, mijn man helpt mij telkens recht, anders doet het allemaal zo zeer. Vandaag de eerste dag dat de pijn met rechtkomen redelijk meeviel, de andere dagen moest ik mijn borsten ondersteunen bij het rechtkomen en dan langzaam loslaten. Ook die verkrampingen komen me bekend voor. Ik lig nog de hele nacht in dezelfde positie en dan het minste beetje wat ik me 's morgens omdraai of beweeg trekt er zo een kramp door mijn lichaam en meestal door mijn linkerborst :23: .

    Bij mij gaan de hechtingen er as maandag ook uit!! Ben benieuwd wat mijn PC dan zegt over mijn boobs, zelf vind ik dat ze nog hoog zitten of heb ik misschien geen geduld?

    Ben ook wel benieuwd naar je foto's!!!

    Liefs

    Debke

  5. Heb juist mijn sportbeha es effe uitgedaan, dat spant zo dat ik soms moeilijk kan ademen, dus eventjes uitdoen is een hele opluchting. En ondertussen fotootjes gemaakt!! De foto's staan trouwens in de gallerij voor de geïnteresseerden.

    Nu ik ze zo zonder beha gezien heb lijken ze wel GROOT. Schrok toch eventjes, en mijn man ook. Ook heb ik vanboven precies zo een bolleke waar de prothese begint. Is dat nog door zwelling en gaat dit nog weg??? Mijn PC heeft juist de prothese gebruikt die iets hoger (full height ipv medium height zoals hij eerst had gezegd) komt omdat ik zo groot ben, maar ik hoop toch dat dit nadien niet meer zichtbaar is???

    Liefs

    Debke

  6. Hey Karen,

    Heb juist je foto's gezien, goed hé!! Ik heb daarnet ook foto's van mijn :1boobs: gemaakt, en ja die buik steekt bij mij ook goed vooruit. Mijn man zei nog dat ik mijn buik zo vooruit stak, maar ik kon er niets aan doen, intrekken hielp niet echt en ik voelde me ook niet zo erg op mijn gemak zonder die sportbeha dus durfde ik niet veel te bewegen. Heb zo een opgeblazen gevoel.

    Liefs

    Debke

  7. Hey iedereen,

    Yep 335cc, maar ziet er niet overdreven uit. Ben wel blij dat hij er wat meer in heeft gedaan, ben benieuwd naar t uiteindelijke resultaat. Nu staat alles nog strak en gespannen. Geduld, heel veel geduld...

    Qua pijn valt het goed mee. Alleen de dag na de operatie heb ik wel pijn gehad, maar met pijnstillers gaat het dan weer. Ben wel heel misselijk geweest van die pijnstillers. Neem die wat de PC heeft voorgeschreven dan ook alleen nog maar 's nachts, overdag lukt het met dafalgan.

    Maar wat ik wel vreselijk pijnlijk vind is 's morgens, na een ganse nacht plat gelegen te hebben, dan rechtkomen. Zat vanmorgen met de tranen in mijn ogen, zo deed het zeer :74: . Hopelijk gaat dat snel beter. Kan ook nog niet zelf rechtkomen uit bed, heb telkens hulp nodig van mijn man. Maar ik moet zeggen, hij is heel lief en helpt me goed, tis een schatje.

    Liefs

    Debke

  8. Hoi meisies,

    Heb net een mailtje gedaan naar mijn PC ivm de cc's, hou jullie op hoogte.

    Mercikes voor de leuke reacties, alles gaat goed, heb echt niet veel last, alleen het opstaan vanmorgen was een beetje zwaar. Mijn man heeft geholpen met mij recht te zetten en toen speelde de zwaartekracht me even parten. Onmiddellijk een pijnstiller genomen en gaat nu prima. Te goed misschien, ga seffes toch es efkes de zetel op, maar wou per sé eerst mijn PC mailen, want ben wel benieuwd wat ik nu uiteindelijk gekregen heb!!!!!

    Liefs,

    Debke

  9. Hey dames,

    Jihaaaa, ik heb mijn boobies :1bouncingboobs: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Effe een verslagje:

    Deze morgen om 5u50 ging de wekker, erg vroeg dus, maar om 6u30 moesten we vertrekken want om 7u moest ik in het ziekenhuis zijn. We waren goed op tijd daar, was maar een kleine 20 minuutjes rijden, dus was wel voordeel. In het ziekenhuis aangemeld en ik kon gelijk naar mijn kamer. Omkleden in zo een sexy ziekenhuiskleedje, lange witte kousen aan, ik voelde me helemaal sexy (vooral toen de verpleegster kwam en ik ook nog zo een schoon mutske op mocht zetten :4: !!!). Ietske na 8u kwamen ze mij dan halen. Mijn PC heeft dan nog wat gemeten en een kunstwerk gemaakt op mijn borstjes en toen naar de operatiekamer en vervolgens naar dromeland.

    Even later werd ik wakker. Ik had het gevoel dat ik thuis was en wou eventjes rechtkomen om op de wekker te kijken hoe laat het was, maar toen hoorde ik iemand zeggen dat ik moest blijven liggen. Daarna naar de kamer terug en heb nog een beetje geslapen. Was rond 10u30 geloof ik. Het ging redelijk goed, had alleen het gevoel van spierpijn en soms ook wel drukkend gevoel op de borst. Rond 12u kreeg ik een glaasje water en om 14u kwam de verspleegster vragen of ik een boterham wou. ging allemaal goed tot dan toe. Maar toen moest ik pipi doen en daar had ik wel bang van dat ik het bed uit moest. Ging allemaal redelijk goed, alleen toen ik terug in bed lag vond ik niet direct mijn draai en heb efkes veel last (niet echt pijn) gehad.

    We moesten wachten tot de PC langs kwam voordat we naar huis mochten, dus heb ik nog wat geslapen. Om 16u30 kwam hij dan eindelijk langs. De tijd was wel snel omgegaan, maar ik was toch blij dat hij kwam en ik daarna naar huis mocht. Wat vertelde hij: mag in bad, alleen nog niet met nieuwe boobs in het water, plakkertjes mogen niet nat worden, op controle na 10 dagen, morgenvroeg ochtendgymnastiek doen (moet dus beide handen voorzichtig om mijn hoofd leggen, zodat het allemaal niet te stijf wordt), en toen kwam het...

    Hij had niet het aantal cc's genomen dat we oorspronkelijk hadden gezegd (295). Ik dus (en mijn man trouwens ook) gelijk denken dat hij dan toch maar 280cc had genomen omdat die 295 misschien toch iets te veel was. Maar nee, hij heeft er dus 310cc ingedaan. Althans dat is wat hij zei, want toen ik thuis op het kaartje keek van de prothese, stond daar 335cc op (ga hem toch effe mailen of hij nu mis was toen hij het heeft verteld of dat ik misschien het verkeerde kaartje heb meegekregen). Ik hoor nu iedereen hier denken, meer cc's dat is niet erg want valt toch meestal kleiner uit bij plaatsing achter de spier en je went er snel aan, maar ik moest toch effe slikken. Hij had er wel een uitleg voor hoor. Eerst had hij 295cc MF gezegd, maar omdat ik een grote ben was het toch beter van de 310 (335??) FF te nemen. Qua projectie verandert er niks, alleen dat die nu hoger komt, omdat ik dus groot ben is dat beter.

    En toen dus naar huis, joepie :43:.

    Tot nu toe gaat alles ok. Heb in het ziekenhuis voor ik vertrok een pijnstiller gekregen en die doet wel goed zijn werking. Ben alleen benieuwd naar morgen, want volgens mijn PC zijn de 2de en 3de dag het zwaarste. En ik moest nu nog niet te veel focussen op mijn boobs, pas na een 6-tal weken beginnen zie je het uieindelijke resultaat.

    Nu dus wachten wachten en nog eens wachten hé!

    Liefs,

    Debke

  10. Hoi Karen,

    Je hebt ze :136: !!!!

    Lees dat je toch wel pijn hebt, hopelijk duurt t niet te lang en kan je dan genieten!!! We moeten er toch iets voor over hebben hé. Ze zeggen dan: wie mooi wil zijn moet lijden. Maar binnenkort is dat weer helemaal vergeten :D als je gaat shoppen voor beha's en truitjes en alles past zo goed!!!!

    Je hebt ook kids las ik. Hoe reageren zij er op, heb je ze verteld wat er ging gebeuren of zijn ze te klein om het te begrijpen? Ik heb mijn kids nog niks verteld, de jongste is te klein (2 jaar) en de oudste (4 jaar) die is nu op de leeftijd dat ze alles tegen iedereen vertelt, dus als ik het haar zou vertellen, weet straks iedereen dat haar mama nieuwe borsten krijgt en dat is niet de bedoeling. Vrienden en familie daar heb ik geen probleem mee (maar dan zeg ik het wel liever zelf), maar als straks op school iedereen zit te kijken dat hoeft echt niet :140: . Nu ben ik me wel aan het afvragen wat ik ze morgen ga vertellen als ik terug ben, want ik kan ze dan toch een tijdje niet opnemen (vooral de jongste) of knuffels geven of lekker rollebollen. Lijkt me wel erg lastig, maar is ook weer iets waar we even door moeten hé.

    Rust nog goed en laat je maar lekker verwennen. Hopelijk gaat de pijn snel over!

    Liefs

    Debke

  11. Hey hey,

    Juist gebeld door het ziekenhuis, morgen om 7u45 is het zover :43: . Ben blij dat het zo vroeg is, heb ik niet veel tijd om te piekeren 's morgens. Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh... het komt nu wel héél kort bij!!!!!!!!! Zenuwen vallen eigenlijk nog mee, heb tot nu toe niet veel tijd gehad om eraan te denken. Dat zal wel voor vannacht zijn, denk dat ik geen oog ga dichtdoen.

    Tot morgen (hopelijk, als ik niet te veel pijn heb) en dan heb ik :1bouncingboobs: !!!!!!!!!!!!!!

    Groetjes,

    Debke

  12. Hey Mii,

    Ben wel blij dat het eruit is ja, had al mijn moed bijeengeraapt toen ik het vertelde, maar het is goed meegevallen. Oef, weer een zorg minder.

    Tja en dat stressen, ik ben wel een beetje een stresskip, dus ben het wel gewoon :6: . Zeker als ik even rustig zit te niksen, dan slaan de zenuwen genadeloos toe. Gelukkig heb ik tot nu toe nog goed geslapen 's nachts, anders ga ik ook nog liggen piekeren over vanalles en nog wat... Dinsdag (de dag vóór) ben ik nog de hele dag bezig, eerst werken dan avondles, dus dan heb ik al niet veel tijd om mij druk te maken.

    Tja en die andere mensen zullen we dan wel zien. Ik denk dat er een aantal mensen misschien gaan denken dat ik weer zwanger ben :4: .

    Liefs

    Debke

  13. Zo... het is gebeurd, mijn moeder is op de hoogte. En de reactie viel ook nog mee, maar dat is meestal als je het ergste verwacht hé.

    En nu stressen voor de grote dag!!! Nog 3x slapen en dan is het zover en de zenuwen beginnen te komen. Het aantal cc's daar twijfel ik niet meer over, alleen de eerste dagen na de operatie daar heb ik een beetje bang van. En dan als ik terug onder de mensen kom, of ze het gaan zien en wat ze gaan zeggen. Vooral op mijn werk, ik ben namelijk de enige vrouw tussen een 6-tal mannen. Maar dat zijn zorgen voor over een paar weken.

    Groetjes

    Debke

  14. Hallo girls,

    De laatste dagen, nog 5 nachtjes slapen en dan jihaaaa :1bouncingboobs: !!!! Het weekend zal wel snel omgaan en dan nog 2 dagen werken, dinsdag is sowieso een erg drukke dag, want dan heb ik na het werk ook nog avondles. En woensdag is het zover! De kids blijven dinsdag bij mijn schoonouders slapen, want ik moet al om 7u daar zijn. Gelukkig is het maar een 20 minuutjes rijden, dus valt al mee.

    Mijn schoonouders weten dus wat er woensdag gaat gebeuren en die doen daar heel gewoon over, als dat is wat ik wil dan moet ik dat zeker doen. Maar mijn moeder, dat is iets anders. Ik heb haar een half jaar geleden, toen ik mijn consultaties heb gedaan, verteld dat ik graag een BV wou laten doen en ze reageerde toen heel negatief. Ik was toen erg van slag van haar reactie, had toch een klein beetje steun verwacht. Ze heeft mij dan een paar weken later een krantenartikeltje met risico's bij een BV onder mijn neus geduwd, zonder verdere commentaar. Heb het er nadien dan ook niet meer met haar over gehad. Zij weet dus nog niet dat ik woensdag nieuwe boobies krijg. Ik heb zo lang mogelijk gewacht om het haar te vertellen, maar nu zal het toch moeten, aangezien ik het toch vóór de operatie wil zeggen. Dit weekend ga ik het haar dus vertellen, ben mijn moed nu aant bijeenrapen en aan het denken hoe ik het ga vertellen. Aan de ene kant heb ik zoiets van: als ze niet akkoord is, is het haar probleem, ik ga het toch laten doen, maar aan de andere kant wil ik toch een beetje steun van mijn moeder.

    Dat wou ik effe kwijt, het lucht wel op om het hier neer te schrijven. Wish me luck!!!

    Groetjes en veel liefs

    Debke

  15. Hey meiden,

    @Karen: Ja het is inderdaad allemaal spannend, zeker nu het steeds dichter en dichter bij komt. Voor mij nog 9 nachtjes slapen, voor jou nog maar 7!!! Jij krijgt 340cc, ietsje meer dan mij (295cc). Ik wou graag een kleine C, dus dan zal jij wel op een mooi volle C uitkomen. Maar ja, zoals hier dikwijls wordt gezegd, het komt voor iedereen anders uit, dus eigenlijk kunnen we niet echt vergelijken. En toch ben ik de hele tijd aan het vergelijken, al was het maar om mezelf gerust te stellen hoe het er gaat uitzien. Krijg je eigenlijk ronde of anatomische prothesen?

    De tijd gaat maar langzaam voorbij, zeker op het werk. Het is er erg rustig op het moment en dan zit ik constant op de klok te kijken. En dan begin ik weer te denken aan... jawel :1boobs: . Ben ik nu stilaan zot aan het worden :wacko: ???? Maar als ik dan effe op het forum piep en wat verslagen lees, dan ben ik weer gerustgesteld, ik ben toch niet de enige die er zo veel mee bezig is. Zal toch blij zijn als het eindelijk achter de rug is (denk dat ik op dat vlak ook niet de enige ben!!) en alles in orde is.

    Nog 9 nachtjes slapen!!!

    Greetz

  16. Nog anderhalve week, laat dat aub heel snel voorbij gaan, want ik denk aan niks anders meer. Heb er zelfs over gedroomd!

    Trouwens, was daarstraks aan het strijken en bij ieder bloesje/truitje van mij vroeg ik me af hoe het me over een paar weekjes zou passen als er :1boobs: in staan!! Realiseerde me ook dat er een aantal leuke truitjes zijn die ik niet meer kan dragen na mijn BV. Dus binnenkort niet alleen beha's shoppen...

    En toen kwam er bij mij ook ineens de vraag: wat kan ik nu best de dag van de operatie zelf aantrekken? Het lijkt mij toch moeilijk om een truitje of shirtje over je hoofd te trekken zo vlak na de operatie (en waarschijnlijk ook de eerste dagen erna). Een hemdje misschien, dat heeft knoopjes vanvoor, maar dat zit meestal iets strakker aan de armen (al mijn hemdjes zijn redelijk strak), dus ook moeilijk aan te trekken. Hebben jullie soms tips, please let me know!!

    Aan iedereen die deze week aan de beurt zijn, en het zijn er wel wat geloof ik, GOOD LUCK :71: !!!

    Liefs,

    Debke

  17. Hey Nina,

    Ja was inderdaad een aparte situatie, maar omdat ze zo gewoon reageerde voelde ik me direct om mijn gemak. Gelukkig was er niemand anders in de winkel, anders had ik misschien niet eens durven vragen.

    Hihi kan me het gezicht van die kassiere zo voorstellen. Maar binnenkort zal ze niet meer raar opkijken :141: Het komt wel heel dicht bij voor jou, nog maar een paar daagjes, spannend hé. Alvast veel succes en ik kijk er naar uit om je verslagje te lezen.

    Groetjes

    Debke

  18. Hey hey,

    Ben vandaag mijn sportbeha's gaan halen!!! Was wel wat nerveus, moet namelijk 2 maten meenemen naar de operatie en dan ziet de PC welke het beste is. Moest ik dus gaan uitleggen tegen een wildvreemde dat ik een borstvergroting krijg en één van die 2 maten achteraf wou ruilen en dat vond ik wel een beetje eng. Maar die vrouw zei meteen dat dat type sportbeha meestal gekocht werd voor een BV. Mij dus weer druk gemaakt om niks.

    Vandaag over 2 weken heb ik ze trouwens al, mijn 2 nieuwe vriendjes :43:

    @Saskia: wat leuk dat je dezelfde dag aan de beurt bent. Toch spannend hé. Ben je zenuwachtig?? Ja is beter dat je iemand hebt die voor je kindje van 3 zorgt. Je mag toch een aantal dagen niks zwaar opheffen en ook al is de jongste al 3 en kan al veel zelf, er zijn toch altijd momenten dat hem/haar moet optillen. Mijn man heeft een dikke 2,5 weken vrij kunnen nemen om voor de kids (4 en 2 jaar) te zorgen en natuurlijk ook voor mij!!

    Groetjes en veel liefs

    Debke

  19. Hey meiden,

    En het komt steeds dichter, kan al niet meer wachten tot de grote dag!!!!!! Nog 16 dagen, dat klinkt nog zo lang... Maar ja mijn datum staat al een aantal maanden vast, dus die 2 weken zullen ook wel snel om zijn zeker.

    @Eefje: heb je foto's gezien, ziet er zeer goed uit! Ik hoop dat het bij mij ook zo gaat meevallen.

    En mijn twijfels zijn (bijna) helemaal weg. Heb veel gelezen op het forum en dat geeft me goede moed.

    Liefs

    Debke

  20. Hey meiden,

    Ik denk gewoon dat ik er te veel mee bezig ben. Mijn datum begint nu heel kort bij te komen en dan beginnen bij mij de zenuwen héél erg op te komen. Ik hoop zo dat die 2,5 weken supersnel omgaan. Ik ben wel al heel wat meer gerustgesteld na de reacties en ook na het lezen van verslagen van anderen. Veel meiden die achteraf zeggen dat ze spijt hebben dat ze niet meer hadden genomen. Mijn PC zei ook al dat het snel zou wennen, dat ik daarom best niet minder zou nemen, anders krijg ik achteraf spijt. Dus 295cc zal het worden, twijfelen doen we nu niet meer!!

    @Moontje en Eefje: hebben jullie ook foto's? Heb al eens in de galerij gekeken, maar vindt niets terug? Ofwel ben ik weer te snel geweest...

    Nu ist dus nog enkel aftellen, kan niet meer wachten!!! Toch heb ik ook wel wat bang voor de pijn na de operatie, maar als mijn 2 nieuwe vriendjes dan eindelijk volledig genezen zijn, zal ik mij daar wel niks meer van herinneren. We moeten er iets voor over hebben hé.

    Groetjes

  21. Hey allemaal,

    Ik ben "Debke", 31 jaar en ben na de geboorte van mijn 2de kindje gaan nadenken over een BV. Na 2 kinderen borstvoeding te hebben gegeven was er van mijn mooi A-tje niet veel meer overgebleven. Vroeger was ik tevredern met mijn A-cup, het was niet veel, maar ze waren mooi stevig. Dat kan ik nu dus niet meer zeggen. Daarom dat ik dan ook aan een BV dacht, maar met een baby is dat niet te doen. Ondertussen is mijn jongste bijna 2 en nu is het de moment!

    Ik ben ergens rond maart - april 2010 bij 3 PC's (Dr. Roddi, Dr. D'Hondt en Dr. Verhelle) op consult geweest, ik wou namelijk meerdere opinies horen en zien bij welke PC ik mij het beste voelde. Naar mijn bescheiden mening waren het alledrie goede PC's, alhoewel ik me bij Dr. Roddi minder op mijn gemak voelde. Uiteindelijk is het Dr. Verhelle geworden. Hij zit wel niet in een privé-kliniek, maar is verbonden aan een ziekenhuis. Heb toen ook onmiddellijk mijn operatiedatum laten vastleggen: 27 oktober 2010! Ik wou de operatie sowieso na de zomer en in die periode kon mijn man gemakkelijk een 2-tal weken verlof nemen om te helpen.

    En nu komt die datum dus dichterbij en beginnen de zenuwen en twijfels te komen.

    Mijn PC heeft alles opgemeten en is uitgekomen op: anatomische prothese Mc Ghan type 410 MF (medium profile, full height) 295cc achter de spier. Ik zou dus van mijn lege A naar een kleine C gaan (had gevraagd voor grote B - kleine C). Dit zou voor mijn lengte (1m76) en gewicht (61 kg) ideaal zijn en als ik kleiner zou gaan zou ik er achteraf spijt van krijgen zei hij. Heb in april een passessie gehad en zag er toen goed uit. Maar een paar weken terug begonnen de twijfels, gaat het niet te groot worden, want ik wil echt niet meer dan een kleine C. Ben vorige week dus teruggeweest voor een 2de passessie en mijn twijfels zijn al iets minder. Maar toch blijven die twijfels nog wat hangen. Wie is er nog van een A naar C gegaan, met hoeveel cc? Misschien nog iemand die bij Dr. Verhelle is geweest? Graag jullie ervaringen, positief (of negatief, de operatie gaat toch sowieso door, twijfels of niet want ik heb deze week betaald :-))))

    Liefs,

    Debke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.