Ga naar inhoud

Jayro

Leden
  • Aantal items

    481
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jayro

  1. Hoi Sparkle,

    Het is zo 3 feb hoor. De tijd gaat zo snel.

    In ieder geval heb je de eerste stap al gezet. Waar ga je het laten doen? En hoeveel cc of op watvoor cup wil je uitkomen.

    Ik wordt zelf vrijdag geopereerd. En eigenlijk heb ik het alleen de mensen vertelt die mij na staan. En deze reageerde allemaal wel positief.

    Sommigen had ik wel het gevoel dat ze denken is dat nodig dan? Maar goed het is mijn lichaam en ja ik vind het nodig. In bh's kun je zoveel verhullen dus ja die zien niet wat ik zie.

    In ieder geval veel succes de aankomende tijd!

    Groetjes

  2. Hoi wesje,

    Als eerste gefeliciteerd met je dochter!

    Maar wat naar dat je je zo rot voelt. Ik heb helaas ook geen ervaring met Borstvoeding en protheses. Maar ik heb wel borstvoeding gegeven.

    Ik zou iedere keer de spanning van je borst afkolven hierdoor loopt je productie terug.Maar niet helemaal leeg. Ik weet dat ze dat zeggen ivbm een borstontsteking maar ik kreeg hier alleen maar meer melk van.Als je haar niet meer aanlegt dan loopt het ook snel terug. Maar het kan wel een week of 2 duren.

    Als je productie op houdt kan je denk ik pas goed inschatten of het kapselvorming is of dat de protheses in de knel zitten.

    En bij twijfel dan zou ik er op staan dat de huisarts er naar gaat kijken.

    Succes en beterschap!

  3. Hoi Kim,

    Ik weet precies hoe dat voelt. Je schrikt je wezeloos. Ik raakte ook ongepland zwanger van de tweede toen de oudste 1,5 was. Had dan geen BV gepland staan.

    Bij mij had het wel tijd nodig om het te laten bezinken.

    Wilden jullie wel nog een kindje? Alleen niet zo snel achter elkaar?

    Ja als je de zwangerschap doorzet zal je de bv moeten uitstellen.

    Ik wens je ook veel sterkte en succes.

    Liefs

  4. Hoi Nurlayla,

    Wat goed dat je zoveel bent afgevallen! Dat heeft idd zijn weerslag op andere lichaamsdelen he. Maar goed daarvoor krijg je nu wel mooie borsten voor terug.

    Ik vind het ook lastiger om te vertellen, ik wordt 7 januari geopereerd en ik heb het nog maar aan een paar mensen vertelt. Ik vind het ook persoonlijk.

    Om antwoord te geven op jouw vraag. Mijn manager had de arboarts gemaild en gevraagd hoe het zit. En volgens deze arts is de dag van de operatie voor je eigen rekening maar mag je daarna wel in de ziekte wet.

    Ik weet niet of je uit Nederland of belgie komt? Ms dat er in Belgie andere regels gelden.

    Succes!

  5. Hoi allemaal,

    ik ben vandaag bij dr de meyere geweest. Wat een fijne dokter is dat zeg. Kreeg alles goed uitgelegd. nam ruimschoots de tijd ervoor.

    Ik heb besloten dat ik mij door hem laat opereren. De datum wordt 7 januari 2011.

    Bij hem krijg ik ze ook voor de borstspier en hij had een pas prothese van 430 cc. En volgens hem ben ik een gezegende vrouw hahaha mijn borsten staan vlakbij elkaar dus met de protheses komen ze nog mooier bij elkaar te staan. Ik heb genoeg ruimte en hij zal wel moeten vullen.

    Wat een verschil met de andere arts. Die ik op zich ook oke vond maar mijn man zei ook dat dr de meyere een beter gevoel gaf en dat ik bij de bergman toch meer een nummertje was.

    Nu moet mijn operatieverslag wel aangepast worden. Kan ik dat zelf of doen jullie dat?

    Liefs

  6. Hoi hoi,

    Ja schiphol is voor mij een thuiswedstrijd haha. Is een half uurtje rijden.

    Ik hoop dat ik ook begin januari kan worden geopereerd. Omdat het eigenlijk al geregeld is met mijn man zijn werk. Dus dat ga ik wel even vragen.

    Ik wil graag een grote c / kleine D cup. Ik weet niet precies hoeveel cc dat is maar ik denk zo rond de 300?

    Als ik toch besluit om mij door dr de meyere te laten opereren kan ik dan probleemloos de bergmankliniek laten opereren? Ik dan daar niks van terug vinden.

    Liefs

  7. Hoi hoi,

    Nou ik heb net gebeld met de kliniek. En ik heb 22 nov een consult met dr demeyere op schiphol. Oeii spannend, gek he ben weer nerveus.

    @ Daffy ja ik vind dr plovier ook een hele goede arts. Tenminste de foto's die ik heb gezien vind ik ook erg mooi. Ben heel benieuwd hoe die van jou gaan worden.Nog maar 6 dagen en dan weten wij het.

    Maar gevoelsmatig heb ik nu iets meer dr de meyere hahahah nou ja ms klikt het wel helemaal niet de 22ste ik wacht het maar even af.

    xxx

  8. Bedankt voor de reacties.

    Heb het net ook even met mijn man besproken en hij zegt als het 1000 euro scheelt dan rijdt hij wel naar belgie hahahah. Maar goed hij zegt het geld maakt niks uit als ik mij er maar goed bij voel.

    Moon doet dr de meyere ook consults in nederland of moet je daar wel voor naar Belgie? Ik ga morgen maar even bellen.Kun je daar redelijk snel op consult? Mijn man heeft al geregeld met zijn werk dat hij in januari zorgverlof opneemt dus het zou wel fijn zijn als ik begin januari kan worden geholpen.

    @ Mii18 ik ben niet zo thuis in de cc's maar bij dr maas zou ik 300 cc krijgen en dat vond ik wel een mooie maat. Ik wil niet te grote borsten. Ik lees ook goede verhalen over dr plovier maar die plaatst vooral achter de spier. Bij mij is dat niet nodig en ik wil ze voor de spier hebben.

    liefs

  9. Hoi hoi,

    Ik zit de laatste tijd veel te lezen op het forum en ik begin eigenlijk te twijfelen of ik niet beter de operatie in Belgie kan doen.

    Niet omdat ik niet tevreden ben over Dr maas of de Bergmankliniek maar meer een gevoel dat ik nog even moet kijken.

    Ik heb hier dus veel gelezen over Dr deMeyere en ik wil ook het liefst een voor de spierplaatsing dat was ook geen probleem voor dr Maas. Dr plovier plaatst veel achter de spier en dat wil ik liever niet.

    Om eerlijk te zijn heb ik het idee dat het ook qua kosten nogal scheelt.

    Ik denk dat ik morgen maar Artemedis ga bellen voor een consult kijken kan altijd toch.

    Hebben andere ook twijfels gehad? En waarom de nederlandse dames toch naar belgie gingen?

    Liefs Jayro (ben even hardlopen maar kom straks even kijken voor reacties).

  10. Hai hai,

    Zo herkenbaar jouw verhaal. Ik had eerst ook microgynon 30 en na mijn zwangerschap ook de stidiril. Nou ik leek wel depressief. Zo niet lekker in mijn vel.

    Ik wilde weer de microgynon heb ik ook gekregen maar dat hielp niks. Ik dnek ook dat je op een bepaalde leeftijd weer hormoonschommelingen krijgt en je daardoor zo gaat voelen in combinatie met de pil. En als klap op de vuurpijl raakte ik weer zwanger door de pil heen.

    Mijn man heeft zich laten sterilliseren dus voor mij geen pil meer. Ik heb zelf geen ervaring met een staafje maar mijn buurvrouw heeft het gehad maar die was daar ook niet over te spreken. Zal nog eens navragen waarom niet.

    Succes.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.