Ga naar inhoud

Bastiane17

Leden
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Bastiane17

  1. Nou mijn vervolg van alle consulten.

    Gisteren bij dr Hawinkels geweest in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Wat een fijne man, heel aardig en legt alles goed uit en ook waarom hij kiest voor welke prothese. Hij adviseert voor mij anatomisch 305cc dual plane.

    Enige nadeel is dat de operaties in het ziekenhuis allemaal uitgesteld worden vanwege corona... dus wanneer het zou kunnen is dan nog maar de vraag.

    Ik heb nu 4 consulten gehad:

    kliniek Veldhoven: Mentor anatomisch voor de spier 235 cc

    Verdonk: Motiva rond of anatomisch (zelf kiezen) dual plane 250cc

    Schellekens (Faceland) Polytech rond dual plane 275 cc

    Hawinkels: Mentor anatomisch dual plane 305 cc

     

    Ik heb bij Hawinkels echt het beste gevoel en de beste klik. Enige nadeel is dat de operaties in het ziekenhuis allemaal uitgesteld worden vanwege corona... dus wanneer het zou kunnen is dan nog maar de vraag. Hij zei dat het maanden zou kunnen duren, zeker met die nieuwe variant. Nou heb ik in principe geen haast maar het zou wel fijn zijn om alvast een indicatie te hebben wanneer dan wel zodat ik daar in de planning rekening mee kan houden.

    Wordt vervolgd dus....

  2. Op 10-12-2020 om 14:51, Ikke2 zei:

    Sorry dat ik nu pas reageer. Had je berichtje niet gezien. Ik ben bij dr Hawinkels geweest en dat is super goed bevallen. Hele aardige man en het resultaat is heel mooi. Ik heb mentor 235 cc anatomisch achter de spier. Ik ben 1.60 en weeg 50 kilo. Hoe zijn je ander afspraken verlopen? 

    Hey, ik heb ook al een tijdje niet meer op het forum gekeken en zie nu je antwoord 😉

    Ik heb inmiddels het consult bij Verdonck gehad, die raadde aan 250 cc rond dual plane en gisteren op consult bij Schellekens die raadde 255-275 cc rond dual plane. Nu Hawinkels op 19 jan nog even afwachten en dan ga ik een beslissing maken.. Wel spannend hoor. Er zijn nu al nachten dat ik er niet van kan slapen haha!

  3. Vervolg van mijn consulten....

    Inmiddels in dec bij Verdonck op consult geweest. Die adviseerde 250 cc dual plane. Rond of anatomisch, was aan mijzelf de keuze.

    Gisteren ben ik bij dr Schellekens op consult geweest. Ook deze kwam uit op 255-275 cc. Ik vond het een hele aardige man en heb er wel een goed gevoel bij. Hij vroeg of ik perse een voorkeur voor Motiva had, want hij werkte ook graag met Polytech. Hier had ik me verder nog nooit in verdiept. Dus daar ga ik eens naar op zoek.

    Op 19 jan heb ik (het laatste) consult gepland staan met dr Hawinkels. Daarna ga ik de knoop doorhakken.

    Eigenlijk weet ik al dat Verdonck het niet gaat worden, lees er naast veel positieve verhalen, toch ook te veel negatieve verhalen over op andere platforms. En bij kliniek Veldhoven ga ik ook niet, zij adviseerden als enige (van de drie tot nu toe) anatomisch voor de borstspier. 

    Dus...het wordt Schellekens of Hawinkels. Nog even ruim een week afwachten tot het volgende consult.

  4. Hey Ikke,

     

    Ik wordt binnenkort teruggebeld door het Elkerliek om een afspraak te maken voor een consult. Voor dr Hawinkels was dit jaar geen plek meer voor consulten. Dat is op zich een goed teken. Hoe was jouw ervaring met hem? 

    Ik heb nog een ander consult gehad bij Kliniek Veldhoven daar werd 235cc aangeraden, anatomisch, voor de spier. Dat had jij ook toch? Hoe bevalt de maat jou? Mag ik vragen wat voor postuur je nu hebt? Ik ben 171 en weeg rond de 58 kilo, ik wil ze vooral naturel en passend bij mijn figuur.

    Op 8 dec heb ik ook nog een consult bij dr Verdonck in Belgie. Daarna kan ik wel een goede keus gaan maken denk ik. 

    Succes met het herstel alvast!

    Groetjes Bastiane

  5. 11 uur geleden, Goow zei:

    Spannend! Altijd goed om bij meer klinieken/artsen op consult te gaan. We hebben beetje zelfde lichaamsmaten. Bij mij was bij mijn 1e consult 225-250cc geadviseerd, en bij 2e consult 310cc. Ik merkte dat ik eerst voorwl de gedachte had dat ik van “niets” naar “iets” wilde maar inmiddels toch wel overtuigd om niet voor te klein te gaan!

     

    Ja dat lees ik hier ook veel, beter iets meer dan te weinig omdat je er anders wellicht spijt van krijgt...

  6. Ja als ik na het consult meteen doorgepakt had, zou ik 30 nov al aan de beurt zijn gekomen. Maar dat gaat me iets te snel... ook qua werk nog niet te regelen. Op zich had ik wel het idee dat Schreinemachers heel goed gekeken heeft wat er bij mij past en welke vorm daar dan bij hoort. Het is toch per persoon en lichaam anders denk ik. Ik ga nu het consult bij Verdonck afwachten en dan ga ik beslissen...

     

  7. Hallo allemaal,

     

    Ik ben al een tijdje aan het meelezen en zal me even voorstellen nu ik de eerste stappen heb gezet.

    15 jaar geleden was ik al bezig met informatie te zoeken naar borstvergrotingen. Maar nooit de stap durven zetten. 

    In al die tijd niet meer zo mee bezig geweest. Met een push-up bh kwam ik al een heel eind maar elke zomer of naar het zwembad met de kinderen... dan zat er vrijwel niks.

    Nu al twee jaar bezig met fitness en nog zo'n 4,5 kilo afgevallen, wat helaas niet bij mijn buik maar bij mijn borsten er af is gegaan.

    Ik heb altijd al kleine borsten gehad, alsof ze nooit doorgegroeid zijn. Ook ooit begonnen met de pil in de hoop dat ze daardoor nog een boost kregen. (een nichtje van mijn kreeg enorme borsten door de pil) Helaas voor mij niet het geval.

    Tijdens mijn zwangerschappen eindelijk mooie gevulde borsten, nog steeds niet heel groot maar wel al beter! Maar goed, ook daar bleef niks van over, terug naar af en nog wat slapper.

    Nu eindelijk de eerste stap gezet. Ik vind het echt heel spannend, met name ook de mening van anderen, ook al weet ik dat ik me daar niets van aan moet trekken... en ik het natuurlijk voor mezelf doe.

    Ik heb vorige week mijn eerste consult gehad bij dr. Schreinemachers bij Kliniek Veldhoven. Omdat ik vrij slank ben en ik graag ook een natuurlijke look wil adviseerde ze me Mentor, anatomisch 210cc, voor de spier.

    Omdat ik ook hele goede verhalen heb gehoord en gelezen van dr Verdocnk, ga ik daar op 8 dec op consult. Ik ben benieuwd wat hij gaat zeggen. Zij werken daar met Motiva en hier gaat mijn licht mijn voorkeur naar uit. Eens kijken hoe die aanvoelen wanneer ik daar ben.

     

    Dan ben ik ook nog aan het bedenken hoe ik het ga doen zonder mijn werk te veel te onderbreken... ik heb nl geen zin om mensen hier over in te lichten... dus wil het liefste voor een vakantie plannen (ik zit vast aan de schoolvakanties). Voor de kerst gaat niet meer lukken denk ik, dat wordt dan voor de carnavalsvakantie.

     

    Nou, al een heel verhaal! 

    Zijn er meiden waarbij ik eens zou mogen kijken in hun album die ook bij Schreinemachers of Verdonck zijn geweest met bescheiden cc's?

    Dat zou ik fijn vinden.

    Groetjes Bastiane

     

  8. Hoi Dakota,

     

    Ik heb precies hetzelfde. Ik zou echt graag mooie ronde volle borsten willen hebben, zeker nu ik wat ben afgevallen en mijn borsten nog wat minder zijn geworden. Daarnaast ben ik ook bang dat stel dat het misgaat, ik me wel voor mijn kop kan slaan dat ik er uberhaupt gedaan zou hebben. 

    Als ik dan ook nog zo'n programma als Radar op tv zie waarbij er vrouwen zijn die allerlei vage klachten krijgen, dan durf ik al helemaal niet meer.

    Ik ben nog niet zover dat ik al een consult heb gepland met een arts, ook dat vind ik spannend. Daarnaast denk ik... je bent al 43. Heeft het nog wel zin... 

     

    Groetjes Bastiane

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.