Ga naar inhoud

Marr

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marr

  1. Hoi Mii,

    Fijn dat jullie hier begrijpen hoe ik me voel :blush:

    Ik heb zo lang gehoopt dat mijn borsten weer mooi zouden zijn, en nu is het zo ver en wil ik wel dat ze echt mooi zijn.

    En toen ik zag dat de huid bij mijn tepelhof zo 'dik' is, alsof er teveel huid zit, toen baalde ik even. Maar aan de andere kant, ik ben sowieso al heel erg blij met de verbetering. En ik ga er op vertrouwen dat het nog mooier wordt!

    Vandaag is het 3 weken geleden dat ik geopereerd werd. Ik ga beginnen met de littekencreme, hoop dat dat ook helpt tegen droge huid, want de littekens zijn nogal aan het vervellen. Goed teken denk ik.

    Liefs

  2. Hoi Mii!

    Ja, ik heb alleen een borstlift gehad, heb nu een kleine B-cup, maar ik ben ook erg tenger dus dat staat ook mooier. Dr. Nio raadde mij ook geen protheses aan, om dezelfde reden.

    Ja, je hebt gelijk hoor, bij twijfel kan ik ook wel contact opnemen, ik voel me alleen zo ongeduldig, ik ben net 3 weken terug geopereerd, en waarschijnlijk hebben mijn borsten ook gewoon even nodig om zich helemaal te vormen..

    Ik kijk het gewoon nog even aan.

    Leuk dat jullie allemaal zo vriendelijk zijn :)

    Liefs,

    Mar

  3. Hoi allemaal,

    Ik ben nieuw hier en heb een vraagje.

    ik ben drie weken geleden geopereerd aan een borstlift. Nu ziet het er allemaal goed uit, ik ben erg tevreden.

    Alleen heb ik het idee dat mijn tepelhof te groot is, te dik zeg maar. Het loopt niet mooi door als 1 geheel, maar mijn tepelhof is dikker dan mijn borst zelf. Daardoor lijkt hij er dus echt opgeplakt zeg maar.

    Zou dit nog weg kunnen trekken?

    Groetjes,

    Mar

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.