Ga naar inhoud

boobss

Leden
  • Aantal items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door boobss

  1. tja, het relatie ging op zich wel goed, maar we hadden laatste tijd te vaak ruzie, en ging gewoon niet meer hebben we zelf allebei opgeven en hij is gelijk vertrokken waar naar toe weet ik niet, dus ik zie vanzelf wel wanneer hij opduikt! kleren halen of wat dan ook, kan me niet meer schelen! hij wist dat ik operatie hebt gehad laat ie mij achter met 2 kids! voor mij is duidelijk dat ie geen flikker om me geeft. mijn ouders helpen me nou helemaal vanuit venlo. dus ik wil ook niet meer verder met die achterlijke persoon. hij kan de pot op! :160: nee ..ik heb echt genoeg van hem hoor!! :angry: ik heb teveel geld aan die sukkel besteed! zonde,

    volgende week woensdag moet ik maar zelf naar bergman rijden voor die hechting, denken jullie dat ik kan rijden al? als ik maar niet te hard schakel?!!

    jij bent ook alleen he missyX ? wanneer zijn jullie uitelkaar gegaan? en vind je moeilijk met je kindje alleen ? voor mij is nu eventjes moeilijk maar hem missen doe ik niet.! ik wil een andere beter man die voor me zorgt en van me houd.

    ja alles is onverwachts, je weet nooit elk moment. ik vind heel erg voor mijn kindjes, mijn grote jongen van 4 was maandag op school hij wist niks van, maar toen hij thuis kwam van school vroeg ie waar pappa is, zei ik dat ie nooit meer terug komt en een beetje verhaal verteld aan hem, begon ie kei hard te huilen.

    vandaag zei ie heel grappig onverwachts vraag sinterklaas maar een nieuwe pappa voor ons, ik zeide nee we hebben geen nieuwe pappa nodig!

  2. ik keek vanmorgen ff in de spiegel, ik vind mijn borsten een beetje te klein, ik dacht in mijn beeld dat ik groter wou, maar volgens mij kan gewoon niet voor mijn postuur, ik had een sportbh gekocht bij hema, en die past wel c 75

    wanneer begint het met indalen? en word die soms groter? of kleiner? nu is het nog veel spanning in mijn borsten, word het alles anders? zakt ie naar beneden?? hoeveel verre cm?

    :102:

  3. hoi meiden

    ik heb een vraag, nu is het al 4 dagen geweest, ik voel me prima, geen last meer, alleen snachts is lastig om te slapen, als je plat ligt dan rekt het heel erg, maar is niet zo erg.

    ik heb een jongen van 1 jaar oud, kan ik hem af en toe optillen zoals op de bank, gewoon licht optillen, niet op je armen ofzo, een beetje helpen hem kan het wel, want ik denk dat ik het kan.

    is dat geen probleem iemand ervaring?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.