Ga naar inhoud

Drieka

Leden
  • Aantal items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Drieka

  1. Gisteren (ja op een warme zondagmiddag) heb ik een tepelcorrectie via piercings ondergaan. 
    Het was even een stukje rijden (van oost Brabant naar Leiden en weer terug) maar de manier waarop V-klinieken de behandeling doet heb ik nog nergens anders gezien, iig niet bij mij in de buurt.

     

    Omdat ik teruggetrokken tepels heb (had inmiddels) heb ik me aangemeld bij de een van de V-klinieken te Leiden. Mij sprak dit aan omdat ik onder verdoving een piercing voor een tepelcorrectie kon laten plaatsen. Helaas was mijn linker-tepel zo ver teruggetrokken dat een melkkliertje gekliefd moest worden. Maar ook daar voel je niks van tijdens de verdoving en erna ook gek genoeg niet echt.

     

    Via een draadje dat door de tepel wordt gehaald, trekt men de tepel omhoog en wordt er via de uiteinden van de draad een soort van ringetje met een hoogte van ongeveer een centimeter om de tepel gelegd en de tepel wordt hierin getrokken. Via de gaatjes in het ringetje wordt een staafje door de tepel geduwd. En net als de meeste piercings worden er bolletjes aan de uiteinden geplaatst. Alleen de verdoving voelde ik iets...(beetje vergelijkbaar met een verdoving bij de tandarts maar dan in je tepel ipv in je kaak.

     

    Dr. de Vies is erg vriendelijk en duidelijk, ook was ik blij met de operatieassistente. Tijdens de behandeling gewoon gezellig gebabbeld. Helaas moet ik volgende week het ritje weer maken om de hechtingen te laten verwijderen (hoop dat het dan ook zo'n mooi weer is zodat ik nog eens een terras aan zee kan pikken).

     

    Ik was erg bang voor napijn, maar dat valt reuze mee. Ik heb alleen het trekkende gevoel aan de tepel (niet echt fijn, maar een paracetamolletje doet wonderen). Hopelijk is dat over een paar dagen weg. 

     

    Na acht weken mogen de ringetjes eraf en zullen de piercings nog minimaal een jaar moeten blijven zitten. Ik weet eigenlijk niet of ik het nou sexy vind voor een vrouw van bijna 56 of dat het eigenlijk maar raar is. In elk geval vind ik mezelf best stoer zo.  Schrik niet van de foto, het is nog maar 1,5 dag geleden. De striemen van mijn bh staan in mijn huid, de littekens van de borstlift zijn duidelijk te zien en de hechtinkjes steken er nog uit. 😁Piercing4.thumb.jpg.33236af3f3979e76e3c32de5924b4682.jpg

  2. Op 17-10-2022 om 22:13, Annick78 zei:

    Dag Drieka, ik overweeg ook een Borstlifting, maar twijfel vooral door de littekens. Ik kreeg ook al ander advies, 2x zonder implantaten en ankerlitteken , 1x met en lollipoplitten. Ik heb nu een E-cup.  Qua cup wel tevreden, enkel het hangen heb ik last mee. Wil je soms foto’s en ervaringen delen?

     

    ipiccy_image (2) (1).jpg

    • Like 1
  3. Oh meid wat naar voor je.... Wel heel herkenbaar ook al duurde het bij mij vijf jaar voordat er een implantaat zakte. Omdat ik toch al voorgenomen had om mijn implantaten te verwijderen, heb ik het maar een paar maanden zo gelaten. Ik weet hoe onzeker je ervan wordt en hoe vaak je voor de spiegel staat te vouwen om het maar enigszins goed in je bh te proppen. Ik hoop oprecht dat het alsnog verholpen kan worden. Ik zou idd, zoals SSx ook al zegt, even een second opinion aangaan bij een andere arts. 

     

    Veel succes en sterkte!

  4. Hoihoi.... Ik had idd dual plane van het merk Polytech. Echte Duitse boobs (pasten alleen bij mijn voornaam Heidi, ik heet niet echt Drieka gelukkig). En idd dat was wellicht geen goede optie van de arts destijds. Maar ik wilde heel graag die bolling bovenin dus ik begrijp zijn keuze voor dual plane wel. 

     

    Achteraf denk ik idd dat plaatsing voor de borstspier (en niet zo groot) bij mij mooier was geweest. Maar het is gegaan zoals het is gegaan en ik ben nu supergelukkig met mijn eigen 75 D-cupje (ik heb overigens geen weefselverlies; van D naar F/G weer naar D). Op de foto zie je hoe mijn verloop is gegaan. Als je kijkt naar het verschil tussen foto 2 en 3 lijkt het wel over borsten van een ander te gaan... Maar ik ben het toch echt op alle 4 de foto's (lekker in mijn pyjamaatjes 😁). Je ziet ook duidelijk dat een van de implantaten gezakt was. Oh wat ben ik blij met mijn huidige 18-jarige boobies. Vraag me nu alleen af of de rest van mijn lijf erbij past.... hahahaha (nee, dit was mijn laatste 'niet perse nodige' ingreep).

     

    Ik wilde mijn implantaten na de operatie graag hebben en mocht ze de dag na mijn ingreep ophalen (of ja, laten ophalen). Ik heb altijd gedacht dat implantaten doorschijnend waren en was erg verrast dat dit niet het geval was bij mij. Ook weet ik nu pas waarom er op anatomische implantaten een streep zit. Inmiddels zitten ze, met het paspoort, in een plastic doosje en voel ik af en toe nog eens. Rare dingen die voor mij veel te zwaar waren. Kies wijs en laat je niet gek maken. Het is en blijft jouw keuze.

     

    Liefs xx

    ipiccy_image (2) (1).jpg

    Screenshot_20220803-111833_WhatsApp.jpg

  5. 1 uur geleden, Elsa1972 zei:

    Ik dacht dat 'lift of niet' een kwestie is van meten, dat daar bepaalde standaards voor zijn...

     

    Succes met beslissen!

    Een Borstlift is mogelijk wanneer de tepel laag hangt en met het plaatsen van een prothese nog meer gaat doorzakken of wanneer de eigen huidenveloppe te groot of te slap is. Een lift overweeg je pas als alle opties uitgesloten zijn of wanneer je geen implantaten wil. 

     

    Uiteindelijk beslist de betaler. 😉 

  6. Hallo borstnieuwsgierige weegschaal,

     

    Ik begrijp je overwegingen, deze hebben wij allemaal gehad. Het is zeldzaam dat iemand zich niet eerst inleest en gewoon zonder bedenkingen overgaat tot het laten plaatsen van implantaten. 

     

    Ik heb de overweging destijds natuurlijk ook genomen. Ik wilde niet perse grotere borsten, maar wilde graag zonder BH mooie topjes kunnen dragen.

    Ik was 49 en nog helemaal niet met de overgang bezig. Had ik destijds maar iemand gehad die mij hiervoor waarschuwde..... 

     

    Ik denk ook dat ik gewoon pech heb gehad. Ik had namelijk al borsten (75D) en ja na plaatsing van de implantaten kickte de overgang in! Hoppa daar ging mijn eigen weefsel.... Dat ging dus over mijn implantaat hangen. Ik had twee mooie bobbels met daarover het weefsel van een 75D triest hangend over de implantaten heen. Van een mooie fiere 75F had ik ineens twee hangende uiers en bovenin een bolling van de implantaten. In een BH zag je er niet veel van, maar owee als ik die uittrok. Door het afnemen van oestrogeen werd mijn eigen weefsel zwaarder en trok het zelfs mijn implantaat onder de borstspier uit. En dat was uiteindelijk de reden om tot een nieuwe operatie over te gaan. 

     

    Ik heb niet lang hoeven twijfelen tussen een wissel met lift of explantatie met lift, de vader van mijn kinderen werd erg ziek en voor zijn overlijden wenste hij dat ik mijn implantaten zou verwijderen. Hij wilde alle risico's vermijden, zijn kinderen moesten nog langer iig een ouder hebben. Zijn laatste wens heb ik op 2 augustus 2022 ingewilligd. Hij heeft alle kosten op zich genomen. Natuurlijk weet ook ik dat er een kans is dat je ziek wordt van implantaten, maar ja hoe groot is die kans? Dat kan niemand jou vertellen. Ik zal ook nooit iemand zeggen er niet aan te beginnen. Het is jouw keuze, jouw lijf en ik neem aan dat welke kant de weegschaal ook opvalt, jij voor jezelf de juiste keuze maakt. 

     

    Tip? start na je ingreep (als je die gaat doen) vast met sparen. Uiteindelijk zal je na een aantal jaar toch over moeten gaan tot een wissel of zoals ik explantatie met lift. En ja.... wie niet waagt blijft maagd (best gek om maagd als sterrenbeeld te hebben na 2 borstingrepen). 😁

     

    Veel liefs en sterkte met het doorslaan van de weegschaal en eventuele ingreep.

  7. 4 uur geleden, Ano06102020 zei:

    Hey bedankt voor jullie reacties! Drieka, jij vindt dat mijn borsten groot genoeg zijn? De chirurg zei dat je 30% aan volume verliest na een lift… dan blijft er niets over. Dus wilde ik ze ook laten vergroten. Mijn borsten zijn niet even groot maar geen enkele chirurg zei van 2 verschillende cc te plaatsen. Alleszins: ik ben erg ongelukkig met mijn hangers. 

    Je kunt er ook voor kiezen om beiden te doen. Een lift en implantaten is helemaal niet raar en gebeurt ook vaak. Ik had een D en na plaatsing van mijn met implantaten een F (soms G).heb nu weer een D na de explantatie en lift dus ja.. ik weet niet waarom men jou heeft verteld dat je volumevelies van 30% krijgt na een lift. Alleen de huid wordt gereduceerd. Althans bij mij... Ik ben geopereerd door dr. Derks (een vrouwelijke arts) en ben uitermate tevreden. Misschien toch nog eens een (gratis) consult bij haar? Ik weet niet waar je woont en of Kliniek Veldhoven te ver is maar ik raad haar aan. Mijn resultaat heb je gezien. 

     

    Ik had qua implantaatvolume 445 en 395 destijds ivm ongelijke borsten. Borsten zijn eigenlijk nooit even groot. Al moet ik zeggen dat ik nu na mijn lift weinig verschil zie in grootte.

     

    Maar laat je niet gek maken, lees je goed in en overweeg wat het best en prettigst voelt voor jou. XX

  8. hoi hoi Ano061020020,

     

    Je vraat om een mening en die wil ik best geven, maar eigenlijk telt deze niet. Het gaat erom wat jij vindt en alleen jij kunt beoordelen of jouw borsten niet (meer) bij jou passen en er iets aan wilt doen. 

     

    Maar dat even terzijde, ik wil best een oordeel vellen. Laat ik voorop stellen dat jouw borsten prima in verhouding zijn en qua grootte (voor zover ik dat kan zien) bij jouw lichaam passen. Ik vind ze zeker niet lelijk en ben jaloers op jouw piercings (wil deze ook zooooo graag maar dat mag nog even niet). 

     

    Ik heb in het verleden, omdat ik vond dat mijn borsten gingen hangen, implantaten laten plaatsen (wilde opvulling maar kreeg eigenlijk voor mijn lijf veel te grote bollen). Deze waren ook maar heel even mooi (ik denk een klein jaartje). Het nadeel van voldoende eigen weefsel hebben is dat dit, hoe je het ook wendt of keert uiteindelijk gaat hangen (ik ben al wat ouder). Bij mij hing mijn weefsel over mijn implantaat. Maar goed dat is geloof ik sowieso niet jouw plan. 

     

    Als je het mij vraagt zou ik gaan voor een lift. Ik heb nog nooit gehoord dat men je tepel eraf snijdt.... Boerhaave heeft hiervan een mooi filmpje. Zie onderstaand. 

     

    Je blijft jouw cup behouden (men snijdt alleen de huid weg) en jouw boobs staan weer fier omhoog! Ik zou als ik het allemaal over mocht doen, niet meer kiezen voor implantaten maar meteen voor een lift. Maar nogmaals zoveel verschillende mensen en wensen. Ik wens jou iig heel veel succes met jouw keuze. 

     

    Liefs,

    Drieka (aka Heidy)

     

     

     

     

     

  9. 10 minuten geleden, Elsa1972 zei:

    Ha Jemapelle, jij mocht direct na de operatie al op je zij slapen, begrijp ik? Omdat ik op zoveel plekken lees dat dat niet mag... ik ben afgelopen maandag geopereerd (wissel), probeerde wel op m'n rug te slapen, maar ben vanaf nacht 1 al voorzichtig op m'n zij gaan slapen (teveel rugpijn om op m'n rug te liggen). Ik hoop dat het geen kwaad kan!!

    Het mag niet.... Maar ook ik sliep de 2e nacht al op mijn zij. Nu na 6 weken ook al op mijn buik... tja...🙄

  10. Net terug van een weekje Tenerife-noord. Waarom het noorden? Nou omdat het daar in september meestal bewolkt is maar wel een heerlijke temperatuur heeft. Toen ik vertrok was ik bijna 5 weken po dus moest nog voorzichtig zijn. Ik ben braaf uit het zwembad en de zee gebleven, zelfs mijn voetjes hebben, behalve het douchewater, geen zee of zwembad gevoeld. Ik heb alleen gezondigd met een nieuwe bikini..... Wel ben ik onder een parasol gebleven (heel de vakantie boeken gelezen en maar weinig ondernomen) en heb de boobs afgedekt met een doek. Ook heb ik stiekem al wat nieuwe bh'tjes aangehad. Sorry ik kon niet wachten tot 6 weken.... Dat ben ik uiteindelijk komende dinsdag pas. Ik draag nu wel weer gewoon de post operatie bh en ook zeker elke nacht, maar ik kon me echt niet aan alle voorschriften houden.... 2 nachten na de operatie sliep ik al op mijn zij en ik ben iets te snel met gewone bh's. 

     

    Maar mijn genezing loopt zeer voorspoedig en zelfs mijn ingetrokken tepels vinden het ineens af en toe buiten best leuk! Ook zakken mijn borsten wat in, waardoor ze aan de onderkant wat boller (ronder) worden. Nog steeds slaag ik met vlag en wimpel voor de potloottest dus ik ben een blij mens. 

    20220910_113900.jpg

    20220907_083817.jpg

  11. 4 uur geleden, xloishayley zei:

    Wat een meevaller voor jou Drieka! Fijn dat je ze al hebt. 
    Hoe verloopt je herstel en wat heb je gekregen? Heb je veel pijn gehad de eerste dagen? 
     

    En dank je wel, ik zit stiekem nu al te kijken voor topjes, bikini’s en bh’s 😍😆

    Hihi ik heb ze juist niet meer. 🤭 

    Heb een explantatie (zonder wissel) en lift ondergaan. Ik ben dus weer zoals ik voor de implantaten was maar dan geen hangers meer (een mooie volle 75C cup). 

     

    Omdat ik wat ouder ben en mijn boobs gingen hangen koos ik voor implantaten. Ik had al een kleine 75D cup dus had daarna een 75F (soms wel een 75G). Dit was echt veeeeeel te groot voor mijn lijf en naast pijn aan mijn schouders en rug zakte een van de implantaten onder de spier uit en hing mijn eigen weefsel na verloop van tijd over mijn implataten heen (zeer lelijk, heb foto's op dit forum staan). 

     

    Ik had best pijn na het plaatsen van de implantaten (dit is overigens voor iedereen anders). Kon niks de eerste weken. Hoe anders is dat nu! Je zou zeggen dat een lift veel ingrijpender is met het verplaatsen van de tepel enz... maar niets is minder waar. Misschien omdat mijn boobs al niet meer gevoelig waren? Sinds de plaatsing van mijn implantaten is mijn huid aan de onderzijde 'dood' (zelfde gevoel als je wang na een verdoving bij de tandarts).

     

    Ik heb nu 2 dagen paracetamol geslikt maar was er snel achter dat ik eigenlijk niks nodig heb. Ik kreeg ook Oxycodon (niet gebruikt). Voor mijn implantaten-operatie kreeg ik destijds Tramadol. Nou die heb ik volop geslikt en zelfs bijgevraagd. Dus ja... geen touw aan vast te knopen.

     

    Maar het gaat vast goedkomen. 😃

     

    Ow ik had (ivm groteverschil borsten 445 en 395. Ik heb mijn implataten nu thuis liggen. Loeizwaar! 😵💫

  12. 23 uur geleden, Jemapelle zei:

    oh super mooi zeg! ik vind ook wel dat ze door de breedte mooi vol ogen, en lekker meisjesachtig pront staan zeg maar, maar daardoor is het niet zo dat je nu perse kleine borsten hebt of zo, omdat je wel vorm hebt.  hopelijk snap je een beetje wat ik probeer te zeggen 🙂

    Dank Jemapelle, ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb idd een bredere borstinzet dan gemiddeld denk ik. Dat is ook de reden dat ik altijd halterbikini's draag en bh's met een naar binnendrukkend effect. Dus waar het stuk (tussen de borsten) smal is. Dan oogt de hele boel wat smaller. En ja ik heb gisteren stiekem al een bikini en een bh gekocht. Heel even gepast, gekocht en thuis nog een keer aangehad voor de spiegel om vervolgens snel maar weer mijn po-bh aan te trekken. Ik dacht dat ik een 75C had, maar die maat was toch te klein. Het is toch echt een 75D (kan ook aan de specifieke bh hebben gelegen). Dus ja je hebt gelijk ze zijn helemaal niet klein. Ik hoor ook van iedereen, die weet dat ik een verkleining heb ondergaan, dat dit veel beter bij mijn lijf past dan die grote hotseknotsers. Ik ben tot nu toe heel tevreden. 

  13. Ow wat een nare ervaring. Wij hebben op dezelfde dag een borstverkleining ondergaan. Althans... ik heb mijn implantaten laten verwijderen en een lift gehad (zelfde littekens). 

     

    Je staat er eigenlijk niet bij stil dat er, behalve littekens, pijn en een eventuele ontsteking, ook nog andere complicaties op kunnen treden. 

     

    Maar zoals je zegt ben je pas 28 en gezond. Ik ga ervan uit dat het uiteindelijk allemaal wel goed komt, laat maar goed voor je zorgen. Veel sterkte en beterschap. 

  14. 11 uur geleden, Jemapelle zei:

    Vrouw wat knap van die kilo’s! 
    en je borsten worden ook erg mooi, zit een heel mooie vorm in! Ik denk dat de littekens straks echt amper te zien zijn!

    Ik hoop t. Mijn collega heeft een buikwandcorrectie gehad en zij heeft van de ziektekostenverzekeraar siliconenpleisters gekregen. Deze dient zij dag en nacht te dragen. Ik hen het even gegoogled en kwam uit op een site waar ze die strips verkopen. Ik krijg het vast niet vergoed, net als mijn ingreep zelf. Dus... ik ga het dinsdag tijdens mijn controle eens bespreken. Hoe minder zichtbare littekens hoe beter toch? 

     

    Mijn tepels zijn volgend jaar ergens aan de beurt. Eerst maar even kijken of ze vanzelf tegen die tijd minder verlegen zijn. 🤭 En ook al ben ik geen jong hertje meer, ik heb nu wel jonge meisjesboobs. 😀

  15. Ik heb vorige week mijn implantaten laten verwijderen. Gelukkig waren de mijne nog intact en heb ik wel een auto immuunziekte (Hashimoto), maar die had ik al voor mijn implantaten. Omdat ik genoeg weefsel van mezelf heb, was een lipofilling niet nodig en kan ik het af met een lift.

     

    Ik wens jou veel wijsheid en sterkte toe. Ik heb een topic gestart met foto's mocht je het willen zien. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.