Ga naar inhoud

Drieka

Leden
  • Aantal items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Reacties die geplaatst zijn door Drieka

  1. Ik denk persoonlijk dat het niet uitmaakt. Een kliniek arts werkt vaak ook in het ziekenhuis of visa versa. Het voordeel van een kliniek is dat je zelf je arts uit kunt kiezen. Google daarbij wel even zijn naam voor de recensies. Een goede arts werkt in een A-kliniek. Ik heb zelf geen ervaring met het ziekenhuis. Veel succes met je keus. 

    Thanks allemaal! Ik moet morgen om 8.00 uur in Bosch en Duin zijn, dat is dus vroeg opstaan! Uurtje rijden dus 1,5 uur van tevoren vertrekken om rekening te houden met files. Beetje slechte planning... Je kijkt toch naar wie er in de buurt woont en laat die als eerst ivm woon-/werkverkeer? Naja zal mijn secretariële achtergrond wel zijn dat ik dit best gek vind. Ach, des te eerder heb ik ook nieuwe boobs! Spannend!!!!

     

    @Zeeuwsmeisje Lief je steun! Ik heb even bij jou gespiekt. Wanneer mag jij? En weet je al bij wie? Sorry als het al ergens geschreven staat, ik ben niet zo heel goed in zoeken en kijken naar wie wat schrijft en post. ;-)

     

    Ik zag dat je een borstlift nodig hebt, ik was daar ook heel bang voor... Zou er dan voor hebben gekozen ze letterlijk maar te laten hangen. Maar ik begrijp het heel goed als je dit toch doet. Een oud-collegaatje van me heeft het onlangs ook laten doen en Het resultaat is verbluffend! Het herstel zal wat langzamer gaan, maar desalniettemin te doen. Benieuwd hoe het jou verder vergaat. 

    @Zeeuwsmeisje Jaaaaa nog 3 dagen... of eigenlijk niet eens meer... Morgen bellen hoe laat ik aan de beurt ben. Als dat al in de ochtend is dan telt die dag al niet meer mee. Oeeeeeeej spannend! Mijn vriend wordt gek van me. Ik praat namelijk nergens anders meer over en kijk alleen maar naar mooie jurkjes/bh'tjes en bikini's. Die nagels wordt nog wat.... Ik heb die al jaren... Denk als ze van mijn wijsvingers af zijn ik me gehandicapt voel... Laat ze er ook weer zsm opzetten. Ik ben ook echt een tut! :68:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.