Ga naar inhoud

Anouk11

Leden
  • Aantal items

    120
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Anouk11

  1. 48 minuten geleden zei Liefbeestje:

    Hier ook anatomische protheses dual plane. Ik had wel wat weefsel van mezelf, maar wilde absoluut geen ronding aan de bovenkant, maar zo natuurlijk mogelijk. Die ronding creëer ik zelf wel met een push up als ik dat wil. In mijn albums staat de voorsituatie en passen en een 3D. Misschien is het een vergelijking voor je....?

     

    Dat heb ik inderdaad ook gezegd tegen de pc. Moet mooi natuurlijk zijn en als ik porno wil of ze in de nek wil leggen wil ik dat zelf doen met een bh. 

  2. 5 minuten geleden zei Visje7:

    Ik heb 300cc anatomisch dual plane gekregen. Enerzijds dezelfde reden als @Anouk11 vanwege dat de onderplooi niet volledig is en anderzijds dat mijn tepels omlaag wijzen (dus eigenlijk ook doordat de onderplooi niet volledig is) en als er dan een ronde in komt komt de vulling ook bovenop je boob en dan wezen de tepels nog steeds naar benden... 

     

    Grappig he! Echt nagenoeg dezelfde voor situatie! Bij mij gaf de pc ook aan dat als hij voor een ronde prothese zou gaan, het er in een bh super uit zou zien maar naakt geen mooie ronde borst. 

     

    Er zijn inderdaad wel pc's die hun voorkeur hebben, of alleen maar werken met rond, dus goed kijken waar je denkt het beste gevoel bij te hebben. 

  3. Ik heb anatomisch 330 cc en heb van mezelf 75A. 

     Heb aangegeven geen randen aan de bovenkant te willen zodat het er mooi natuurlijk uitziet. 

    Bij het errste consult raadde ze mij 375cc rond aan, maar bij het consult met de pc 330cc anatomisch. 

     

    Omdat ik smal ben aan de bovenkant zou een anatomische prothese dual plane geplaatst de beste optie voor mij zijn. Ook was mijn onderplooi niet volledig en gaf hij aan dit met een anatomische prothese beter op te kunnen vullen dan met een ronde. 

    Groter dan 330cc raadde hij mij af omdat ik dan "side boobs" zou krijgen, te breed voor de borstkast en gaan ze er iets buiten staan 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.