Ga naar inhoud

seilram

Leden
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door seilram

  1. Hoi allemaal,

    Bedankt voor jullie reacties! Ik zal even vertellen wat ik heb gedaan. Ik heb nog een consult gehad vorige week, bij dr. Moojen-Zaal. Ik had een goed gevoel bij haar manier van doen, en ze heeft ook een eigen site waar ze stukjes schrijft met een hele duidelijke visie die me erg aansprak. Ze gaf me echt het gevoel voor de hoogste kwaliteit te gaan.

    Dus ik heb besloten me door haar te laten opereren! Ik wordt 23 december geopereerd. Krijg de Mentor prothese, cpg 322 anatomisch, 330cc, dual plane.

    De andere klinieken waar ik ben geweest heb ik afgebeld. Ben blij dat ik een 3e consult gedaan heb!

    Ik kreeg van dr. Moojen gelijk recepten mee voor pijnstilling voor en na de operatie en een middel voor misselijkheid om 2 uur voor de operatie in te nemen. Ook een recept voor vit. C en een voor arnicacreme en druppels.

    Dr. Moojen vertelde ook dat ze een pijnstillend medicijn in de borstholte spuit, die ca. 8 uur blijft werken. Dit lijkt me ook wel prettig. Als ik de verhalen hier lees, lijkt het me allemaal wel erg pijnlijk.

    Groetjes Annabel

  2. Hallo Annabel,

    Aanstaande maandag wordt ik door dr. Van Onselen geopereerd. Ik kan me deels vinden in jou verhaal met dit verschil dat wij een hele discussie hadden met de consultente en niet met dr. Van Onselen. Hij had het ook druk toen wij er waren, maar nam wel alle tijd voor het bekijken en advies geven over mijn borsten. De administratieve dingen liet hij over aan de consulente. Ik krijg 340 cc anatomisch, dual plane. Ik heb gevraagd om een mooie C en hoop dat ik daar op uit kom. In mijn geval heb ik ook 'lege borsten'. Beetje hetzelfde verhaal als die van jou, zwangerschappen enz.

    Ik ben bij dr. Laban van de Bergmankliniek geweest en hij heeft ook niets opgemeten. Hij vertelde wel dat hij tijdens de operatie bekijkt wat er echt past en aan de hand daarvan een bepaalde maat prothese inbrengt.

    Iedere arts zal zijn/haar manier hebben van het bepalen van een goede maat.

    Ik kan je geen advies geven, anders dan dat je inderdaad op je gevoel af moet gaan.

    Wij, mijn man en ik, hadden het gevoel dat dr. Van Onselen heel goed weet waar hij mee bezig is en zeker is van zichzelf en zijn kennis en kunde. Na aanstaande maandag kan ik je zeggen hoe hij is bij de operatie, misschien heb je daar wat aan. Succes met het kiezen van een arts!

    Groetjes, Karen

  3. Hoi,

    Ik ben Annabel, ben moeder van 4 jonge kinderen. Ik ben altijd al ontevreden geweest over mijn borsten, heb nooit veel gehad. Maar door 4 zwangerschappen en 4x lang borstvoeding is er helemaal niks meer van over. De bekende lege theezakjes. En dus heb ik besloten dat ik een borstvergroting wil.

    Ik heb inmiddels 2 consulten gehad. Als eerste ben ik bij Boerhaave kliniek in Amsterdam geweest, bij dr. van der Weij. Daar had ik een goed gevoel over. Dr. van der Weij legde eerst alles uit en toen ging hij mijn borsten opmeten. Vervolgens moest ik protheses passen. We kwamen uit op een anatomische prothese, 310 cc, op de spier. Kon makkelijk op de spier zei hij, want ik had een pinchtest van 3,5 cm. Ik moest niet kleiner nemen qua cc, want dat zou niet genoeg vullen.

    Het 2e consult was bij dr. van Onselen in het ACCZ. Hier kreeg ik eerst een gesprek met een consulent, die alles uitlegde en vervolgens ging ik met haar protheses passen. We kwamen uit op maat 4, de plast. chirurg zou later vertellen hoeveel cc dat zou zijn. Dr. van Onselen kwam toen binnen en heeft mijn borsten bekeken. Hij ging niks opmeten. Maat 4 was goed zei hij, dat zou uitkomen op 340cc. Hij zei dat het dual plane moest. Kon absoluut niet op de spier zei hij. Hij heeft niets gemeten. Hij zei dat als hij een huidplooi pakte hij ook op 3,5 cm kon uitkomen. Maar dat is niet reëel zei hij. Dan zou je randen zien.

    Hij had het druk, kwam verder wat gehaast over, maar wel goed.

    Bij beide klinieken heb ik een optie. Maar ik weet niet wat ik moet/zal doen. Wat is nu het beste? Is het wel goed dat dr. van Onselen niks heeft opgemeten? Hoe weet hij dan hoeveel cc goed is voor mij? Dr. van der Weij keek echt naar de maten, keek wat mijn borst goed op vulde. Wat zijn jullie ervaringen? Wordt het aantal cc/maat altijd bepaald door het opmeten? En we hebben het niet eens over welk profiel goed zou zijn gehad.

    Nou ja, misschien moet ik gewoon vertrouwen hebben in de arts. Ze zijn beide volgens mij ervaren. Maar het verschil in plaatsen vind ik ook lastig. Wat is nou het verstandigst?

    Daarbij komt nog dat ACCZ 800 euro goedkoper is, maar het belangrijkste is natuurlijk het resultaat.

    Is een lang verhaal geworden, hebben jullie adviezen?

    Groetjes Annabel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.