Ga naar inhoud

maxil

Leden
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door maxil

  1. Hey MissE!!

    Dat is lang geleden :69:

    Ik heb het echt mega-druk gehad, zowel op mijn werk als privé. Nu waren er ook persoonlijke omstandigheden waardoor ik niet echt in de mood was om te internetten etc. Ik heb het nog steeds druk maar ik heb even tijd voor je gemaakt, zo net op de valreep van het oude jaar!!

    Hoe is het met je? Ik las dat jij ook last had van velletjes/schilfertjes. Daar heb ik ook last van en dan met name op mn tepels. Ik smeer ze ook maar lekker in, alhoewel mn tepels nog heel gevoelig/pijnlijk zijn. Voor de rest gaat het prima en heb ik zo goed als geen last meer... Ik heb wel moeite om het insmeren van de littekentjes bij te houden en dan vooral 's-avonds, ik val gewoon in slaap als ik mn bed zie...

    Heb je nog leuke plannen voor oud/nieuw?

    Mocht ik je niet meer spreken dan wens ik je alvast een spetterend nieuw jaar met alle geluk, liefde en gezondheid!!

    Liefs, Maxil

  2. Hey!!

    Hoe is het met je? Alles goed? Lekker druk op je werk?

    Ik ben van de week gebeld door de Velthuis Kliniek, gewoon om te vragen hoe het met je gaat enzo. Voorts gaven ze nog wat adviezen en ik heb nog naar dat afbouwen van de sportbh gevraagd. Ik hoef hem s nachts niet meer om. En als ik toch prettiger vind om hem 's nachts aan te houden, dan kan ik overdag afwisselen of een halve dag een andere bh. Ik slaap nu sinds 2 nachten zonder sportbh, heeeeeeeeerlijk!! Zelfs op mijn zij slapen ging vanacht redelijk. De 1e nacht was een drama maar het gaat steeds beter worden denk ik.

    Ik moet de littekencreme nog 2 maals daags blijven gebruiken tot de controle van 15 februari.

    Ik vond het wel fijn om even wat dingetjes te vragen en te overleggen.

    Zo het weekend staat weer voor de deur, heb je nog leuke plannen? Ik geloof dat het weer niet veel soeps wordt...regen.. Eerst die gladheid van de week en nu weer die zeikregen, het is ook nooit goed ;-) !!

    Fijn weekend en tot mails!

    Gr, Maxil

  3. Bij ons was het Sinterklaasfeest ook erg gezellig. Mijn ouders en schoonouders kwamen 's middags met zakken vol cadeautjes voor de kids, en ja wel, ook ik ben dit jaar lief geweest... ik kreeg een soort van roze beautycase met daarin allemaal producten van Therme...heerlijk!!

    De kinderen zijn natuurlijk weer op en top verwend, veel te gek weer.... 's-avonds hebben we heerlijk met zn allen gegourmet (ons huis stinkt er nog naar :83: )

    Ik kan me goed voorstellend dat je dit een leuke periode vind om te werken, volgens mij erg gezellig, maar voor jou nu wat minder. Maar je moet echt goed om je zelf denken hè meid!!!

    Ik merk ook dat ik nog steeds herstellende ben, snel moe, 's avonds pijn etc.

    Zal zooooooo blij zijn als ik eindelijk weer op mn zij mag slapen... zucht..

    Hou je haaks!

    Groetjes,

  4. Hey!!

    Hoe was je Sinterklaas weekend? Was het leuk gisteren met je neefje? Was hij erg onder de indruk van de Zwarte Pieten?

    Ik denk dat jij/jullie het deze dagen voor Kerst erg druk gaan krijgen. Luchtjes en cosmeticaproducten doen het altijd erg goed met Kerst :1: Pas je wel een beetje op je zelf, niet te veel tillen, rekken en strekken!!

    En heb je al contact gehad met de Parkkliniek of jij ook al mag gaan afbouwen met de sportbh? Ik moet zeggen dat ik het afbouwen best lastig vind. Aangezien ik van 9 tot half 6 werk en ik 's nachts ook geen zin heb om van bh te wisselen, weet ik eigenlijk geen goede manier te vinden om het idd af te bouwen. Ik heb hem dus alsnog 24 uur per dag aan :23:

    Barendrecht en Spijkenisse is idd niet ver bij elkaar vandaan, volgens mij een minuut of 20 met de auto toch?

    Zo zie je maar weer, dat op je gevoel af gaan toch altijd het beste is...men nog zo veel zeggen over een arts maar als je er geen prettig gevoel bij hebt, moet je het zeker daar niet laten doen! Heel verstandig van je!

    Mijn collegaatje blijft nog steeds ontkennen..de trut..maar ik negeer haar gewoon en dat voelt ze echt wel. Maar misschien moet ik er ook maar niet meer blijven stil staan en er gewoon boven gaan staan...maar toch, ik zie nog steeds mensen naar mn boobs kijken en dan niks zeggen. Ik voel me dan toch ongemakkelijk... :24:

    Nou ik ga afsluiten, want ik zo van mijn werk naar huis (ja ja ik zit dit in de baas zn tijd te typen :66: )

    Groetjes en tot horens!

  5. Daar ben ik weer!

    Nee, ik mag gaan afbouwen met het dragen van de sportbh. Dus geen 24 uur per dag. En dan na 2 weken mag ik weer alle soorten bh's gaan dragen, met/zonder vulling, met/zonder beugels etc.

    Nou, het is echt reuze koud! Bij ons ligt er nog steeds sneeuw en voor vanavond geven ze ook weer sneeuw op. Gelukkig zijn de wedstrijden van de kinderen afgelast, dat scheelt morgen weer met koude tenen langs de lijn staan. Met Kerst heeft hoort het er een beetje bij, maar nu, nee hoor bedankt! Zal je zien dat het met Kerst alleen maar regent...zucht..

    Dat is ook wel een goede service van de Parkkliniek! Daar had ik ook naar toegekund, want ik woon nl zelf in Barendrecht dus dichterbij dan Eindhoven, maar ik had me laten vertellen dat Velthuiskliniek Eindhoven (en niet in Rotterdam) als beste uit de Consumentenbond kwam dus vandaar....

    Werk jij intussen alweer fulltime? Ik had het deze week retedruk op mn werk en moest aardig rennen en vliegen...nou, dat heb ik geweten gisteren ...ze deden echt mega-pijn.

    Doen jullie nog aan Sinterklaas? Mijn jongste (7 jaar) hebben we verteld dat hij niet bestaat, maar nu puntje bij paaltje komt, is hij stiekem best wel een beetje nerveus en begint hij toch wat te twijfelen...

    Alhoewel hij vanmorgen, nadat hij zn schoencadeautje had uitgepakt, zei: "bedankt lieve mammie"!

    Ik ga nu nog even wat administratie doen, dus groetjes!!!

  6. Hey!!

    Ja, ik probeer nu weer hele dagen te werken..zucht..maar het gaat best prima. Helaas vond één van mijn collega's het nodig om het door het hele kantoor te vertellen, dus iedereen weet het nu. Men (inclusief de mannen) kan nu niet meer naar mijn gezicht kijken maar alleen gefocust op mn borsten. Je begrijpt dat ik des duivels ben, maar ik pak haar nog wel een keer terug :86: Toen ik haar er gisteren mee confronteerde, bleef ze het ook nog ontkennen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Wat is het koud hè vandaag, brrrr...ben blij dat ik binnen zit, maar ik zal straks toch naar huis moeten.

    Jij hebt dan ook veel controles. Ik heb er maar 2! Eén voor het verwijderen van de hechtingen bij de verpleegkundige en 1 eindcontrole bij de pc.

    Je hebt overigens ook wel gelijk over de grootte..je kan wel bezig blijven.

    Ik kan overigens niet wachten tot ik die stomme sportbh uit mag. Met name 's nachts vind ik hem irritant. Nog een paar daagjes en dan mag ik gaan afbouwen :101:

    Dan nog 2 weekjes en kan ik mn nieuwe setjes aan, joepie!!

    Liefs, Maxil

  7. Hey meis, daar ben ik dan weer!!

    We zijn dit weekend er even met het gezinnetje tussenuit geweest, dus vandaar even geen krabbeltjes van mij, maar ik was je niet vergeten hoor!!!

    Ik heb gisteren 3 nieuwe lingeriesetjes gekocht, 2 van Sapph en 1 van H&M. Van Sapph heb ik een D en van de H&M een C, maar ik ben er reuze blij mee!! Er zit eindelijk iets in mn BH. Ik mag ze natuurlijk nog niet aan (helaas nog 3 weken wachten) maar toch!!!

    Excuus, heb het 1e setje van mijn mannetje gekregen, dat hoorde volgens hem zo (de schat)....

    Heb nog geen nieuwe foto's kunnen maken, hoop dat deze week nog even te kunnen doen.

    Het is overigens wel zo dat je snel gewend raakt aan de grootte...ik vind ze nu al niet groot meer, misschien ooit nog een keer een maatje groter :141: ????????

    Ja mijn hechtingen zijn ook oplosbaar en volgens mij zijn die knoopjes/hechtingen er allemaal uit nu. Ik moet pas 15 februari 2011 op eindcontrole, dus das nog heeeeeeeeeeeeeel ver weg En jij?

    Nou, ik ga even de jongste op bed leggen (heb ik een beetje rust).

    Tot gauw!!

    Liefs, Maxil

  8. Zo hè hè, daar ben ik dan eindelijk weer...

    had het gisteren even druk thuis...kids helpen met surprises, voetbaltraining etc etc.

    Ik werk nog steeds halve dagen en denk dat ik dat pas volgende week weer langzaam ga opbouwen....het bevalt me eigenlijk wel :141:

    Wel lekker spul hè dat Biodermal. Het ruikt niet maar het smeert lekker en ik heb het idee dat de wondjes er echt zachter van worden en dat het echt wat doet voor je huid. Ook heb ik regelmatig een stukje draad aan mn vinger, die masseer ik dan blijkbaar los ofzo.

    Ik heb net samen met mn kids een zakje chocolade kruidnoten naar binnen zitten werken mmmmm, maar o zo slecht voor de lijn. Maar ik voel me altijd een beetje zielig als ik ongesteld ben, dus dan mag het van mezelf. Volgende week maar weer op dieet!!

    Je hebt groot gelijk hoor van die band. Je gaat jezelf niet onnodig kwellen en als het nu echt nodig is....maar ik heb je foto's bekeken en het ziet er heel mooi uit, dus weg met die band!!

    Wat ik precies in mn linkerborst voel....ja. net of er 2 hele kleine knoopjes van hechtingen in zitten aan de buitenkant dan hè, ik kan ze ook zien. Ze zijn niet veel groter dan een speldeknop maar toch...

    Nou meid, mocht ik je niet meer spreken, een heeeeeeel fijn weekend en tot krabbels/mails!!

    ps zal volgende week weer eens wat foto's nemen....

    Liefs, Maxil

  9. Hey Lady!

    Vandaag ook weer goed gegaan op je werk? Goed van je hoor, dat je het de 1e dag hebt volgehouden tot half 4!!

    Ik was gisteren (en vandaag overigens ook) ook versleten. Volgens mijn man ben ik dan ook niet te genieten :67: Nu ben ik ook ongesteld dus dat zal ook wel meespelen....

    Ik ben gisteren begonnen met smeren met Biodermal..het voelt best raar aan...ik voel toch hier en daar wat bobbeltjes en volgens mij ook nog wat restjes hechting (????) zelfs in mijn linkerborst zelf :o Maar goed, dat zal allemaal wel overgaan ...hoop ik...

    Ben jij trouwens al van je extra band af?

    Heb trouwens de sportbh's van de Hema bekeken, zien er prima uit en volgens mij heerlijk zacht!!

    Nou meid, ik kruip nu weer lekker onder mn dekentje op de bank en spreek je gauw weer.

    Liefs, Maxil

  10. Hey!!

    En hoe is het jou bevallen, zo'n eerste dag werken? Ik heb besloten om deze week nog halve dagen te werken en vanaf volgende week ga ik weer volledig aan de slag. Het 1e ochtendje is prima verlopen. Ook weer voor het eerst op de fiets mn zoontje naar school gebracht , dat viel even tegen , maar al met al ging het allemaal best redelijk. Mijn collega's vonden het wel gezellig dat ik er weer was...even de laatste roddels uitgewisseld natuurlijk :141:

    Als ik zo mijn kleding aan heb, valt het niet eens op. Als je het niet weet, zie je niets...dus dat is wel handig voor degenen die het niet hoeven te weten!!!!

    Wel relaxed dat jij zo dicht bij je werk woont!!

    Ik heb toch maar de littekencreme van biodermal gekocht...

    Nou meis, ik hoor graag jouw verhalen!!!

    Liefs, Maxil (wil bijna mijn eigen naam schrijven....)

  11. Wouw, dat klinkt super die BH's van de Hema!

    Ik zit nu even een half uurtje zonder bh, even luchten :1bouncingboobs: . Misschien dat ik ook de Hema eens inwip om te kijken ...

    Heb je een beetje leuk weekend gehad?

    Heb je intussen mijn site al kunnen vinden ????? Nou ik denk idd dat we elkaar zo voorbij zouden lopen maar toch kennen we elkaar, eigenlijk best maf.

    Morgen weer aan de slag hè, ben benieuwd hoe het jou bevalt...doe je wel een beetje rustig aan !!!

    Nou meid, nog een fijne avond en tot horens.

    LIefs, Maxil

  12. Hey!!

    Ik kan me heel goed voorstellen dat je er niet op zit te wachten om het met je districtmanager te gaan bespreken. Ik zit ook in de ziektewet....mijn baas en mijn directe collega's weten het, alleen onze personeelsfunctionaris heb ik het niet verteld, dat is zo'n lulla, dan kan ik net zo goed zelf gelijk de story bellen!!!

    Zo dat klinkt lekker zeg, heerlijk gamba's met knoflook mmmmm.

    Nou, van die tepels heb ik precies hetzelfde!! Ze zijn mega-gevoelig, als ik er alleen al naar wijs doet het al zeer :26: Raar hè, ik had daar in de eerste dagen helemaal geen last van. Ik ga ook as maandag weer werken. Ik werk op kantoor en of ik het een hele dag vol hou weet ik nog niet, maar dat zien we dan wel.

    Ben benieuwd naar je foto van de taart!!

    Ik mail je straks nog wel even.

    Groetjes,

  13. Nou moet echt opletten wat ik eet....Hoor wel vaker, nou bij jou valt dat wel mee toch!!!

    Woon sinds begin dit jaar samen met mijn vriend.

    GEZELLIG dan ga je dus nog meer eten HAHA!!

    Maar gelukkig weet ik er de rem op te zetten....Anders ben ik zo een kilo of 5 zwaarder..

    Lekker he ik hou ook echt van snoep...Ook wel van Chips en zo maar de zoetedingen staan bij mij op nummer 1.

    Jij heb het ook niet verkeerd geregeld met je verzoring kwa eten.

    Lief dat je moeder zo goed voor je zorgt.

    Ik vanmiddag naar een vriendin..ff lekker er uit!!

    Zij heeft een weekie vakantie..blijf ik gelijk bij haar eten.

    Ben ik ook weer onder de pannen..

    Voelde het gister avond toch wel hoor zoon daggie alleen.

    Ik denk dat ik voor de Bio oil ga!!!

    Zeker nu ik hoor dat het ook nog lekker ruikt :126:

    Ik ga ook eerst maar eens ruiken aan de littekencremes, misschien dan toch ook maar de Bio oil..

    En was het leuk bij je vriendin? Lekker gegeten?

    Ik merk het ook wel hoor, dat ik overdag meer doe. Ik ben nu ook gewoon aangekleed...helaas kan ik niet eeuwig in mijn huispak blijven rondhuppelen.. en probeer de gewone dingen weer op te pakken. Ik doe normaal de administratie voor het bedrijf van mijn man en dat ben ik nu overdag aan het doen, maar sommige ordners zijn eigenlijk best zwaar

    Mijn kids zijn er vanmiddag niet, de één is met een vriendinnetje spelen en de ander heeft een kinderfeestje, dan is het wel stil hoor de hele dag. Gelukkig straks bij mijn moeder aanschuiven, weer even wat anders, want mijn man heeft vanavond afspraken staan dus die komt voorlopig ook niet thuis...

  14. Nou moet echt opletten wat ik eet....Hoor wel vaker, nou bij jou valt dat wel mee toch!!!

    Woon sinds begin dit jaar samen met mijn vriend.

    GEZELLIG dan ga je dus nog meer eten HAHA!!

    Maar gelukkig weet ik er de rem op te zetten....Anders ben ik zo een kilo of 5 zwaarder..

    Lekker he ik hou ook echt van snoep...Ook wel van Chips en zo maar de zoetedingen staan bij mij op nummer 1.

    Jij heb het ook niet verkeerd geregeld met je verzoring kwa eten.

    Lief dat je moeder zo goed voor je zorgt.

    Ik vanmiddag naar een vriendin..ff lekker er uit!!

    Zij heeft een weekie vakantie..blijf ik gelijk bij haar eten.

    Ben ik ook weer onder de pannen..

    Voelde het gister avond toch wel hoor zoon daggie alleen.

    Ik denk dat ik voor de Bio oil ga!!!

    Zeker nu ik hoor dat het ook nog lekker ruikt :126:

  15. Nou, als ik jouw foto's zo bekijk kan jij het snoepen nog wel hebben!!

    Maar het is idd vreselijk al die lekkernijen... je kan mij 's nachts wakker maken voor chocola, heerlijk, maar o zo slecht. Eigenlijk ben ik gewoon een snoeper, ik lust alles, het liefst chocola, dropjes, winegums dus de zoete dingen mmmmm. :47:

    Gisteren bracht mijn jongste een zakje kruidnootjes mee, die had hij zelf gebakken op school, speciaal voor mama, errug lekker en tegen je kind van 7 zeg je natuurlijk geen "nee" ....

    Wel slim dat jullie de restjes in de vriezer hebben gedaan. Maar ik mag ook niet klagen wat gisteren heeft mijn moeder alles klaargezet en ik hoefde het ook alleen maar aan te zetten. We koken electrisch dus het kost niet al te veel inspanning op het knopje aan te zetten :141: En vanavond is mijn man niet thuis, dus ga ik lekker bij mn moeder eten...helemaal relaxed..

    Een vriendin had het ook over Bio-oil dat dat zo'n goed spul moet zijn, en het moet lekker ruiken, alleen daarom al smeert ze het erop (zij heeft vorig jaar een buikoperatie gehad).

  16. Ik weet nog niet welke littekencreme ik ga gebruiken, waarschijnlijk of Biodermal of VSM, en jij?

    Ik zit nu ook veel op het forum en mn gewone hyves. Verder bekijk ik alle mogelijke series op tv. Ik ben nu weer helemaal op de hoogte van As the World Turns :141:

    Ik ben normaal ook een bezige bij, ik vind het zo frusterend dat je zo moet oppassen met pakken, tillen, etc, je doet al snel te veel als je je eenmaal wat beter voelt. Alhoewel ik het ook wel errug lekker vind om gewoon op de bank onder mn fleece dekentje te kruipen en te roepen om een kopje thee. Mijn man, moeder en kids lopen wat af. Ze vinden me vast een slavendrijfster :130: (HAHAHAHAHA).

    Ik merk ook wel dat ik van de verveling steeds meer ga snoepen, dat is natuurlijk ook niet echt de bedoeling. Straks heb ik mooie borsten maar vallen ze in het niet omdat mijn buik eronder uit puilt :83:

    Ik hoor je gauw weer.

  17. Hi MissE,

    Wat een heerlijkheid zeg, die pleisters eraf pfffffttt..Verder hebben ze alleen de knoopjes van de hechtingen verwijderd want de rest is oplosbaar.

    Volgens de verpleegkundige heb ik nog wat vocht en zwellingen (vandaar ook die druk) maar dat gaat vanzelf over. Vanaf volgende week moet ik beginnen met het lichtjes masseren van de littekens met een littekencreme.

    Ik heb even je foto's bekeken en ik vind ze ook prachtig, ik zie eerlijk gezegd ook niet dat ze niet gelijk zijn...maar ik ben dan ook geen specialist...alhoewel, ik heb de afgelopen tijd wel heel veel borsten en vormen bekeken :141:

    Ik blijf deze week nog thuis en hoop volgende week wellicht voor halve dagen weer aan het werk te gaan. Ik heb een kantoorbaan dus dat moet wel te doen zijn denk ik.

    Ik probeerde vanmorgen na het douchen één van mn oude bh's (met vulling en beugel) te passen, maar ik kreeg hem niet eens aan, veel te klein :1:

    Hoe gaat het met jou verder, vermaak jij je nog een beetje?

    Gr., Maxil

  18. Hi MissE.

    Ja, ik heb in de avonduren ook meer last dan overdag en als ik 's nachts lig, voel ik ook meer druk. Lig jij helemaal plat op je rug of ook in een soort van zitstand?

    Oh, heb jij nog een band gekregen, wat is daar de bedoeling van?

    Ik heb gelukkig vanaf dag 1 mijn eigen sportbh aan, maar toch kan ik haast niet wachten om een mooie Sapph aan te trekken !

    Ik zal blij zijn als maandag die stomme pleisters eraf mogen, want het begint nu toch wel aardig te jeuken en te irriteren :mad:

    Nou meid, laat je nog maar lekker verwennen, doe rustig aan en ik hoor je gauw weer!

    Liefs, Maxil

  19. Hey Miss E!

    Wat leuk dat we op dezelfde dag zijn geopereerd. Het gaat elke dag beter. Ik heb alleen last van de pleisters, die trekken een beetje onder mn BH-band en ik vind het slapen nog steeds een ramp. Ik ben een echte buikslaper dus zo op mn rug vind ik helemaal niets. Verder heb ik het idee dat het tussen mijn boobs nog wat stijfjes en gespannen staat, maar ik ben reuzeblij met het resultaat!

    Ik doe nog erg weinig, beetje tv kijken, internetten en als ik het zat ben ga ik gewoon weer op bed liggen :1:

    Zijn je hechtingen er ook al uit? Ik mag a.s. maandag op controle, althans dan gaan de hechtingen eruit en 15 februari 2011 heb ik de eindcontrole bij de arts.

    Ik kan ook haast niet wachten dat ik mooie lingerie mag gaan kopen, eindelijk een goedgevulde BH!

    Liefs, Maxil

  20. Hey allemaal,

    onwijs bedankt voor jullie lieve berichtjes allemaal. Ik ben (tot nu toe) erg tevreden met het resultaat en zeker ook met de zorg van de Velthuis Kliniek.

    Ik heb een verschrikkelijke 1e nacht gehad. :wacko: Ik denk dat ik de pijn wat onderschat heb. Vandaag ben ik dus voor het eerst beneden en in staat om wat te internetten. Maar het gaat iedere dag beter en het is voor een goed doel tenslotte :1:

    Hoe doen jullie het met slapen zeg, ik heb een mega-zere rug. Dit komt waarschijnlijk ook omdat ik de hele dag in bed lig...

    Ik hou jullie op de hoogte van mn herstel!

    Liefs, Maxil

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.