Ga naar inhoud

lonki2009

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lonki2009

  1. Hoi allemaal,

    Over een week is het zover en krijg ik een borstvergroting. Ik zit al een tijdje op dit forum en nu het allemaal zo dichtbij komt heb ik besloten zelf toch maar een topic te openen. Ik ben heel zenuwachtig voor de operatie en hoe het resultaat zal zijn. Ik kan bijna niet geloven dat het echt gaat gebeuren en dat ik hier volgende week met verband om zit. Gister sloeg zelfs de twijfel toe, maar ik denk dat dat pure angst is. Ik zit al 11 jaar te twijfelen en nu gaat het dan echt gebeuren, heel raar voelt dat. De komende week zal ik me psychisch moeten gaan voorbereiden, maar weet niet zo goed hoe.. Tot nu toe heb ik me er meer druk om gemaakt wat andere mensen ervan zouden vinden en nu ik het aan een paar mensen verteld heb en het echt gaat gebeuren word ik dus ontzettend zenuwachtig voor de operatie zelf.

    Ik ga trouwens van 80AA naar een B/C met Mc Ghan ST 240cc of 270cc, de dokter kijkt bij de operatie zelf wat het best bij mn lichaam past.

    Ik kan weinig doen verder dan afwachten tot het zover is.

    Zijn er nog andere mensen die zo zenuwachtig zijn/waren?

    Groetjes,

    Sula

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.