Ga naar inhoud

AllerGroosteTwijfelaar

Leden
  • Aantal items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door AllerGroosteTwijfelaar

  1. Op 21-8-2017 om 15:04 zei silly1981:

     Ik vroeg me af of het de bedoeling is dat ik de sport bh constant aanheb? Het lijkt me qua indalen logischer  om thuis rond te lopen zonder bh? X

    Hoi!

    Ik moest de sport-bh toch constant aandoen hoor. Gedurende 4 weken overdag en 6 weken 's nachts... Ik ben vrijdag 8 weken po, maar slaap nog steeds met, voelt veiliger. Ik ga hem wel één van de komende nachten eens uitlaten denk ik. 

    Groetjes x

  2. 1 uur geleden zei Vanessa101:

    @AllerGroosteTwijfelaar

    Hey, ja hoor alles ging goed de eerste week werken. Nergens last van gehad.

    Ben ondertussen terug naar potiau geweest om mijn 2 sportbh's te gaan versmallen aan de rug, want die kwam wat los te zitten. En moet zeggen dat was echt een groot verschil. Ik merk echt wel dat het belangrijk is dat ze goed stevig zitten in je bh! Ik heb geen borstband en heintz heeft daar nooit over gesproken bij me. 

    Ik ga de 29ste terug op contole en hoop dan een datum te weten wanneer ik een gewone bh mag dragen. 

    X

    Fijn te horen dat het goed met je gaat! Potiau lijkt me echt wel een professionele winkel!

    Ah, dan was het de andere pc die ik bezocht heb die het over een borstband had. Was zo aan het twijfelen. 

  3. 6 uur geleden zei lienF:

    Dag dames, op 13/06 is het mijn beurt. Ik hoor hier best wel goede commentaren over dokter Heintz.  Dit stelt mij al gerust. Ik heb echter wel heel veel schrik voor de operatie. Af en toe denk ik "waar ben ik aan begonnen"; Nu ben ik zelfstandig en kan mezelf eigenlijk niet langer dan 7 dagen "verlof" gunnen.  Ik hoop dat dit haalbaar wordt. volgens dokter Heintz zou dit geen probleem moeten zijn. Hoe gaat het met jullie herstel? Bij mij wordt bij elk 350cc gestoken (nu 85B 1m62 en 55kg). Hoop dat dit uiteindelijk niet te groot uitslaat. dokter stelde zelf 400cc voor maar vond dit nu toch net dat tikkeltje teveel.

     

    groetjes

    Leuk, nog iemand die door Heintz geholpen zal worden. Ben al benieuwd naar jouw ervaringen! Ik ben op 30 juni aan de beurt.

     

    Ik herken alleszins het gevoel "waar ben ik aan begonnen?". Maar denk dat die twijfels wel normaal zijn. We zullen het klasseren onder "gezonde spanning" ;).

     

    Groetjes x

  4. Klinkt super! Het herstel gaat echt wel goed e! Je geeft me echt hoop! En zelfs geen pijnstilling meer! 

     

    Mag je volgende week al poetsen? Ik dacht gelezen te hebben dat je 6 weken geen repeterende bewegingen mag maken zoals stofzuigen, strijken of dweilen? Elke pc heeft zo zijn eigen adviezen waarschijnlijk. Dacht al dat ik daar een paar weken van vrijgesteld ging zijn, helaas :D

     

    Groetjes x

  5. Bedankt voor je reactie!

     

    Ik krijg 325cc, nu wat aan het twijfelen of het niet te groot zal zijn. Ben 1m63 en weeg 48kg. Maar tijdens het passen vond ik het mooi, dus gewoon vertrouwen in hebben. Nu draag ik 75a, ook steeds van die maxi's hoor om toch wat borst te faken :rolleyes:

     

    Ik wens je een vlot herstel hoor, blij dat het gisteren aan wat draaglijk was. Hopelijk elke dag wat beter!

     

    Groetjes x

  6. 1 uur geleden zei Vanessa101:

    Alles zeer goed verlopen, had vooral schrik van de narcose, maar op de operatie tafel kreeg ik infuus met op voorhand al een pijnstiller in. Binnen de 10 sec was ik al heel licht in het hoofd en kon er me niks meer gebeuren, zag nog  het groene maskertje komen die men gezicht nog net niet aanraakte of ik was al in droomland :D ik heb links 350cc en rechts 325cc ronde high profile. Dual plane geplaats. 

    Vandaag voel ik me al een pak beter, maar ga het niet ontkennen, het doet echt wel pijn!!!

    Maar na 8jaar twijfelen is het hem zeker waard hoor.

    Groetjes

     

    Bedankt om je ervaring te delen! Spoedig herstel gewenst hoor! 

     

    Ik weet niet welk profiel ik krijg... Heeft hij niets over gezegd, of ik heb te weinig vragen gesteld :huh:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.