Ga naar inhoud

beeze

Leden
  • Aantal items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door beeze

  1. Hai Mii,

    Had idd gelezen dat ze apart indalen. Ergens had ik er ook rekening mee gehouden, maar als het dan eenmaal zo ver is... ;)

    tis ook gek. Aan de linkerkant eigenlijk geen last gehad. na 7dagen al geen last meer aan die kant. Helaas is dit niet het geval voor rechts. Nu, 12 dagen po, zit de spier nog aardig vast aan de sillicone, lijkt wel. Bij elke beweging voel ik um trekken. Overigens ook als ik niet beweeg voel ik mn borstspier. Had jij dit wel?

    Hoe gaat het bij jou eigenlijk? las (en zag) dat je al nieuwe BH's hebt! gaaf man!!

    Liefs, Beeze

  2. Hai Looot,

    haha...met mn buik gaat het goed! De eerste 5dagen idd beetje dikke buik gehad. Maar inmiddels weer helemaal de oude. Helaas kan ik dit niet zeggen van mn rechter :1boobs: die zit nog wel beetje hoog,.

    Ik ben nu 12 dagen po, wanneer zaten ze bij jullie gelijk? Zijn ze bij jullie ook verschillend ingedaald? hoe lang duurde dit? Veel vragen.. haha...lees graag jullie ervaringen!

    Liefs

  3. Goedemorgen meiden!,

    Gelukkig wordt de spierpijn minder en was alles goed bij de controle afgelopen woensdag. De pleisters en de knoopjes van de hechtingen zijn verwijderd. Volgens de verpleegkundige was er niks aan de hand met mn rechterborst. Gelukkig maar....

    Helaas staat ie nog wel boller dan de linker en zit ie nog veel hoger.

    Hoe lang duurt dat ongeveerd?

    Wanneer zaten jullie :1bouncingboobs: helemaal op zn plekkie??

    lees graag jullie reacties!!

    liefs, Beeze

  4. Hallo Allemaal,

    Ik maak me een beetje zorgen... ik heb sinds zaterdagavond meer spierpijn aan de rechterkant, dan de vorige dagen. Deze spierpijn is nog altijd niet over en inmiddels doet mn hele rechter borst zeer. Hij voelt harder aan dan de linker en is ook rood op de plek, die door loopt naar mijn oksel. Is dit normaal? hebben jullie dit ook gehad? of moet ik me idd zorgen maken? :24:

    liefs..

  5. Hey Meiden,

    JA!! ik heb :1bouncingboobs:

    Gisteren zijn we om half 2 aangekomen in Bilthoven. We waren lekker op tijd want moesten er om kwart voor 2 zijn. Hoe verwonderlijk ook was ik nog altijd vrij rustig. Na even gewacht te hebben werden we opgehaald door de verpleging die ons naar mn kamer bracht. Een zeer ruime, netjes ingerichte eenpersoonskamer met op bed een badjas, operatiejasje, mutsje en slippers. Na mn gegevens te hebben doorgenomen moest ik me uitkleden zodat ze mn maten kon opnemen en ik me kon verkleden in het mooie pakje. Vervolgens kreeg ik 2paracetemolletjes die ik moest innemen. Voor ik het wist kwam ik van het toilet af en stond Dr. Laban voor mn neus! Tjee, toen was het ineens zover. Dat was dan ook het moment waarop de zenuwen er volop waren!! Nadat hij het een en ander had afgetekend werden de laatste foto's van mn tietjes gemaakt en mocht ik meelopen naar de wachtkamer voor OK. Niet veel later kwam de anesthesist mij ophalen en liepen we naar de OK toe. Tering wat was ik zenuwachtig. Blijkbaar was dit zeer zichtbaar want er kwam gelijk iemand naar me toe om mij gerust te stellen. Tjee wat zijn dat een lieve mensen daar. Ze stelden mij zeer op mn gemak. Inmiddels lag ik op de operatietafel en onder een heerlijk warm dekentje. Vervolgens kreeg ik een infuus in mn hand en niet veel later kwam het narcose middel. Dat was lekker zeg :rolleyes: ...

    en voor ik het wist werd er iets uit mn mond getrokken en was ik alweer (half) wakker aan het worden op de verkoeverkamer. Natuurlijk was ik erg nieuwschierig en heb ik ze gelijk ff bekeken :1big_boobs: . Die zagen er goed uit :)Om half 5 mocht ik terug naar de verpleegafdeling waar ik om half 8 alweer weg mocht.

    Het is me allemaal ontzettend meegevallen. Hoewel ik het vandaag op sommige momenten toch ff zat was.

    Straks nog ff mn paracetemolletjes en dan lekker slapen (op m'n rug... :blink::102: )

    Slaap lekker!!

    Beeze

  6. Hey Hope,

    Das wel raar eigenlijk als je afspraak had verwacht met iemand anders. Gelukkig dat je geen voorkeur had/hebt. Waarom dacht je moeder dat Kruppa het niet eens was met 210? Balen dat je dat zelf niet door had op dat moment, had je het kunnen vragen.

    Ik had later ook dingen waarvan ik dacht 'had ik nog maar, dit en dit gevraagd'. Je kan pc toch nog wel emailen of bellen? misschien idee om te vragen.

    Ik heb ook aangegeven een volle B te willen. Bij het verder uitrekenen hiervan schrok ik ook wel, is misschien toch wel groot :s.

    Heb voor zekerheid foto's uitgeprint met wat ik wel en niet wil, hihi.

    Ik ben ook benieuwd wat Laban je gaat aanraden. Ik denk ronde, dual plane. Begreep namelijk van hem dat zijn voorkeur niet uitgaat naar anatomische. Laat je het weten? ben zeer benieuwd.

    Ik ben morgen om 14.45 uur aan de beurt...AAAAAHHHH...ben zo ontzettend zenuwachtig haha...zal allemaal wel goed komen (hoop ik).

    Liefs, Beeze

  7. Hey Hope en Looot,

    Dank voor jullie steun. Begin um aardig te schijten, op z'n hollands gezegd. :) Zit de hele dag naar mn tietjes te kijken en me af te vragen hoe ze er uit zullen gaan zien, haha. Maar vooral hoe de pijn zal gaan zijn... :133:

    Allebei bij dr. Laban, leuk. Blijf jullie volgen hoor!.

    Hope, hoe is je gesprek de 11e gegaan? laat me weten, ben benieuwd!

    grzz een erg zenuwachtige beeze

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.