Ga naar inhoud

silly1981

Leden
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door silly1981

  1. Ik heb een album aangemaakt, voorlopig nog maar 1 foto maar ga dit zo snel mogelijk aanvullen. Ik ben momenteel in de 3e week van genezing en heb nu een anti shok bh 75D aan. De gelifte borst heelt heel mooi de niet gelifte borst vertoond nog een klein open wondje. Stofzuigen en dweilen begint langzaamaan te lukken enkel zware dingen tillen vermijd ik. Op mijn zij slapen begint ook te lukken maar word dan na een uurtje of 2 wel wakker omdat het dan oncomfortabel begint aan te voelen. Voor zover wel al super blij met het resultaat! De ergste pijn die ik geleden heb was een 5/10. Ik neem al een week geen pijnstilling meer er werd mij na de operatie enkel ibuprofene 600mg voorgeschreven.

    Liefs ikke.

  2. Hallo! ik word 18/8 geopereerd door Dr. Heintz. Leuk eindelijk eens ervaringen te lezen van dezelfde Dr. en ongeveer hetzelfde aantal cc's! (ik koos voor 325cc HP). Bij het passen ging ik voor 300cc en mijn vriend vond de 350cc het mooist (typisch mannen zeker) dus ik koos voor de gulden middenweg. Ik ben 1m63 en weeg een 60 kg. momenteel heb ik links een B cup (peer model) en rechts een A cup (appel model). Mijn borsten zijn dus asymetrisch en hebben van nature een verschil van 90cc. Dit werd al duidelijk op mijn 15de en ben er nu 35 dus loop al 20 jaar rond met idee om er iets aan te laten doen. Ik koos voor Heintz mede omdat hij gekend zou staan ervaring te hebben met asymetrie. Mijn linkse borst word gelift met een anker litteken, mijn rechtse gewoon vergroot. Het idee dat 1 borst littekens zal hebben en de andere niet was wel een zure appel om door te bijten maar uiteindelijk kan het zoiezo niet slechter worden dan de situatie nu is...

    De sportbeha is niet zo duidelijk voor mij, ik dacht dat we naar huis gingen na de operatie in sportbeha en deze dan droegen tot we een gewone bh aan mogen en dat deze in de operatie prijs meegerekend zit?

    Ik heb ook een vraag rond welk merk prothese Heintz gebruikt daar dit bij mijn consultaties ook niet besproken werd...

    Ik volg nu zowel vanessa 101 als allergrootstetwijfelaar en ben heel benieuwd naar jullie verdere topics!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.