Ga naar inhoud

Maan

Leden
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Maan

  1. 3 uur geleden zei Ellen125:

    Hmm reactie van laura op mijn mailtje:

     

    1. In de winter ben ik vaak wat zwaarder dan in het voorjaar. Loop ik dan geen risico dat de randen van de prothese zichtbaar worden doordat mijn vetpercentage lager wordt?
    Een paar kilo is helemaal niet erg, daar houd ik rekening mee. Maar 10-20kg eraf is wel een ander verhaal. Voor de maten en uitlijning maakt het ook niet uit.

    2. Wat gebeurt er met mijn borsten wanneer de prothese voor de spier worden geplaatst, gaan ze dan niet meer hangen dan via dual plane? Bij dual plane worden ze dan toch tegen gehouden door de spier waardoor de borsten langer een mooiere vorm hebben?

    Dat klopt wat u schrijft, alleen heeft u een gedrongen bouw en korte onderpool (is onderkant) van uw borsten en genoeg volume voor boven de spier. Het kan bij u ook onder de spier, maar bij een hoog profiel prothese zoals u wenst wordt dit proppen door uw gedrongen bouw.

    3. Zijn ronde protheses met minder volume dan 325cc ook mogelijk? Ik was gisteren zo overrompeld dat ik er nu rustig over na heb kunnen denken en dat wellicht toch te groot vindt. Het beeld met de maximiser nu vind ik erg mooi. Dat zou ik dan willen nastreven, maar net iets groter. Voor mijn gevoel is 325cc dan veel meer.
    Ja dan zou u op een anatomische midden hoog profiel 295cc uitkomen.
     

    Pff ze blijft maar op die anatomisch 295cc medium height, moderate+ profile hangen en rond 325cc high profile. Mijn hoop is nu gevestigd op dr. F. Straten. Mijn vriend vond het gesprek namelijk al niet zo prettig en hoe meer ik er nu over nadenk ook niet. Ik denk dat ze me gewoon niet zo goed begrijpt. Vertrouwen doe ik haar wel dat het mooi wordt, maar ik voel het niet helemal bij haar.

    Hey meid, 

     

    Goed dat je je vragen gemaild hebt en fijn dat ze zo snel antwoorden. 

    Je zegt dat Laura blijft hangen op anatomisch 295cc medium height, moderate+ profile hangen en rond 325cc high profile, maar zo te horen ben jij het hier niet helemaal mee eens? Wat zou je dan graag willen? 

    Als jij zeker weet dat je graag ronde protheses wil hebben, zou ik hier ook voor gaan. 
    Is het dan bijvoorbeeld niet mogelijk om een ronde prothese van 295cc te doen? En omdat Laura aangeeft dat 325cc achter de spier wel erg krap wordt, misschien dat er wel plek is voor 295cc achter de spier? 

     

    Lastige keuzes allemaal!

    Als je het net niet helemaal voelt bij Laura, doe je er denk ik goed aan om verder te kijken. Hoop dat je consult met F. Straten wel 100% bevalt! Alleen inderdaad nog even wachten. 
     

  2. Hey Ellen, 

    Ik vind het op de foto’s echt heel mooi eruitzien. Snap dat het verschil groot is met wat je nu gewend bent, maar ik vind het persoonlijk wel mooi bij je lichaam passen. 


    Begin februari heb je nog een consult toch? Dan kun je er nu rustig over nadenken en het laten bezinken, en tegen die tijd weer eens die hoeveelheid cc passen. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.