Ga naar inhoud

Motherof3kids

Leden
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Motherof3kids

  1. Hallo He @Miss91 fijn om wat te horen van je.. Ja dat lijk bleke handje ben ik nog niet vergeten.. Schrok toen idd van je haha.. Zo te lezen heb jij echt een helse tijd achter de rug en ben je er nog niet.. Fijn dat je medicatie schema is aangepast.. Hopelijk word het snel beter daardoor.. Ik was dinsdag zo goed als pijn vrij en ben toen ook gestopt met de medicatie.. Zoals jij schrijft over nog ongevoelige plekken op je borsten dat heb ik ook. De onderkant van beide borsten voelen aan of dat ze verdoving zitten. Raar gevoel.. En ook nio was bij mijn controle niet te spreken over het inzakken van de borsten.  Ik moet dus ook een veel te grote bh aan zodat ze in kunnen zakken.  Ik dacht nog nou dit heb ik nog nooit gelezen bij iemand maar jij hebt het dus ook... Zal ons wel weer overkomen . :lol:  ik heb nu telkens mega veel jeuk aan het litteken.  Ben in staat  het open te krabben zo erg..  

    Nou meid hou je taai en doe rustig aan! En probeer je perfectionisme onder controle te houden haha.. Wij vrouwen kunnen idd krengen worden als iets niet gaat zo als het moet hahaha 

     

    Xx 

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.