Ga naar inhoud

Isabella

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Isabella

  1. Hallo ladies,

    Ik hoop dat iemand hier mijn probleem herkend (en dat ik mijn onderwerp in het goede forum plaats)

    Sinds een paar weken had ik pijn in mijn borst. Druk als ik voorover boog en vaak een zeurende pijn als ik aan het werk was. Na een aantal weken zat er ineens een voelbare, harde streng in mijn borst met een klein knoopje aan de zijkant richting mijn oksel. Ik ben hiermee naar de dokter geweest. Zij denkt dat het een ontsteking is, want ik ben nog jong (25). Dus kreeg een kuurtje diclofenac mee. Ik mocht niet mijn borst zitten en als het niet over gaat moest ik het laten weten.

    Nou de pijn was afgenomen, maar er zijn ineens meer harde strengen bijgekomen. Eerst voelde ik er 1 door mijn tepel lopen, maar nu zie ik nog een aftakking en aan de zijkant van mijn borst voel ik nu nog 2 knoopjes die pijn doen als ik op mijn zij lig. De strengen zijn vooral zichtbaar als ik mijn arm naar achter doe.

    Morgen ga ik weer bellen voor een afspraak, maar ik ben nogal ongeduldig.

    Is iemand hier bekend mee? :20:

    BV 22-7-2010 240cc op de spier, 10 kg afgevallen afgelopen jaar.

  2. Hey Naomi,

    Bedankt voor je ww.

    Ik vind je :1boobs: echt onwijs mooi bij je lichaam passen!

    Ik las dat je eerst niet tevreden was met de maat? Ik hoop ondertussen wel, want je mag wel trots zijn op dit mooie, natuurlijke resultaat.

    Ik las ook over je ongeluk met de scooter :16: Gelukkig ben je niet gewond geraakt zeg, wel geschrokken zeker? :116:

    Nou ik hoop dat ze die mafkees snel vinden!

    Liefs Isabella

  3. Ach ja...mannen... :rolleyes: Het blijven altijd kleine kindertjes heh hahaha

    Ja, ik snap wel wat je bedoelt met die vrouwen. Sommige vrouwen kunnen zich inderdaad niet inleven in een ander en sommige vrouwen zijn inderdaad te bang om in een gezond lichaam te snijden.

    Maar ik zeg je ook wel eerlijk dat je ervan uit mag gaan dat er altijd een paar tussen zitten die het je misgunnen.

    Ze zeggen ik zou nooit in een gezond lichaam laten snijden, maar stiekem zijn ze jaloers omdat zij stiekem ook wel iets zouden willen laten doen, maar er geen geld voor hebben of ze hebben het lef niet!

    Niks van aantrekken, als de echte belangrijke mensen in je leven maar achter je staan! :116:

    Liefs Isabella

  4. Hallo Timber,

    Welkom en gefeliciteerd!!! :1bouncingboobs:

    Ik was ook 2 kilo aangekomen na de operatie hahaha. Ik schrok me kapot, maar na 2 dagen was het er af.

    Ik moet wel zeggen dat de 2 kilo er ook weer aan is gekomen, omdat ik mij onwijs heb verveeld en daardoor veel ben gaan eten :69:

    Maar wat je zei over dat het geen taboe is, maar dat er in je omgeving niet echt over wordt gepraat. Bedoel je daar dan ook mee dat mensen er negatief over zijn? Of dat dan weer niet?

    Liefs Isabella

  5. Dames bedankt voor de lieve complimentjes! Ik word er helemaal verlegen van :69:

    Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik ze liever iets groter had gewild.

    Maar ik moet niet vergeten dat ik een dwergje ben met mijn 1,53.

    Buffeltje, ik heb jouw foto's ook gezien in de galerij: onwijs mooi! En Marisjuh jou had ik al gepb't. Jullie mogen ook echt heel trots zijn op het mooie resultaat! En Eefje, ik sta nog steeds versteld van wat er is bereikt met 200cc.

    Rochella...als je onze resultaten ziet met 200 en 240 enz. dan komt het bij jou ook zeker goed!

    :1bouncingboobs:

  6. Hallo dames,

    Ik had me al eerder op dit forum aangemeld onder een andere nickname, dus ik heb al een hoop gelezen en gezien op dit mooie en gezellige forum.

    Omdat iedereen in mijn omgeving mij kent onder mijn vorige nickname, heb ik ervoor gekozen om een nieuwe account aan te maken. Ik vind het namelijk niet prettig als bekenden mijn foto's zien, mochten zij zich toevallig hier aanmelden.

    Dinsdag 29 juni 2010 - 1e consult

    Op dinsdag 29 juni had ik mijn 1e consult bij Dr. v/d Werff. Haaglandenkliniek is een prive kliniek in de buurt van het centraal station in Den Haag.

    19.30 Dr. v/d Werff komt mij (en mn moeder) ophalen vanuit de wachtruimte. Dr. v/d Werff komt over als een hele sympathieke man en ik voel me meteen prettig bij hem.

    Dr. v/d Werff begint met de vraag wat mijn wensen zijn, een C cupje dus. Hierna geeft hij wat algemene informatie en ik mag tussendoor gerust zoveel vragen stellen als ik wil. Ergens in het midden van het gesprek wilt Dr. v/d Werff mijn borsten even bekijken en even de afstand tussen beide borsten opmeten. Hij zegt dat mijn linkerborst iets kleiner is dan de rechter en dat mijn ene tepel iets lager zit dan de ander. Dit blijft ook zo na de oepratie geeft hij al meteen aan. Ik vind het prettig dat hij dat zegt, want dan kan ik tenminste niet achteraf teleurgeseld zijn. Dr. v/d Werff laat mij prothesen passen en vraagt wat ik er van vindt. Zonder het van tevoren te zeggen heeft hij me 2 verschillende prothesen gegeven. Hij vroeg welke kant ik mooier vond en ik wees de 240 cc aan. Hij vertelde dat het 240 of 220 cc zou worden. Er zou in ieder geval niet meer in passen en tijdens de operatie zou hij kijken of het 220 of 240 zou worden.

    Hierna had ik een gesprek met de verpleegkundige. Zij gaf wat extra informatie en maakte een afspraak met mij. Helaas! Het laatste plekje op 22 juli was die middag al door iemand ingenomen en ik kon pas eind augustus geopereerd worden. :( Dan beginnen de scholen en ik wilde aan een nieuwe opleiding beginnen. Ik heb dus geen afspraak gepland, want ik was van plan om de operatie nu uit te stellen tot zomervakantie 2011 of zelfs tot na mijn opleiding. Wel heb ik aangegeven dat als er iemand uitvalt, ze mij meteen moeten bellen! Ik kom meteen als dat nodig is!

    Maandag 12 juli

    9.30, ik lig nog lekker te slapen, nog depressief van de wedstrijd Nederland - Spanje de avond ervoor, als ik mijn schoonheidsslaapje wreed wordt verstoord door de telefoon. Ik wil eigenlijk niet opnemen en door slapen. Ik ben nooit een fan van de telefoon opnemen als je net wakker bent. Als het belangrijk is bellen ze wel terug. Toch neem ik op. Ik hoor Haaglandenkliniek en meteen zit ik rechtop in mijn bed. JAAAAAAAAAAAA! Het gebeurd bijna nooit maar iemand heeft afgebeld, omdat diegene bonje had met de verzekering! :5::5:

    22 juli (10 dagen later) kan ik geopereerd worden, ALS ik dat nog wil. NATUURLIJK WIL IK DAT!!

    Ik moet wel nog even vlug die week naar het inloop spreekuur van de anesthesist in MCH Antoniushove.

    Donderdag 22 juli - De operatie

    Ik word om 12 uur verwacht in het ziekenhuis. Om kwart voor 6 gaat mijn wekker. Ik loop als een zombie naar beneden, pak een droge boterham, loop naar boven en eet de boterham op in mijn bed. Hierna ga ik weer lekker slapen. Mijn moeder hoorde mijn wekker en hoorde mij naar beneden sluipen voor een boterham. Zij heeft vanaf 6 uur wakker gelegen. Hahaha mijn arme moeder was nog zenuwachtiger dan ik zelf! Ik ging samen met mijn moeder met de tram naar Leidschendam. Ahhh...ging er nog even wat mis met het overstappen. Gelukkig zijn de tramtijden op htm.net ruim genomen en kwam ik alsnog netjes op tijd aan bij Antoniushove.

    Op de afdeling aangekomen, had ik helemaal niet het idee dat ik in een ziekenhuis was. Wow, wat ziet de dagbehandeling chirurgie er daar goed uit. Mooie kamers, flatscreen aan het voeteneinde, koelkast naast je bed mocht het nodig zijn, kastjes met sloten. Ja, het voelde er goed. Ook de verpleegkundige was heel erg lief. Na het opnamegesprek had ik nog een kwartiertje en dan mocht ik mijn mooie kontloze operatiejas (zeg maar gerust jurk) aantrekken. Rond kwart voor 1 werd ik opgehaald. Nog even mama een dikke kus geven en ja, toen begon het allemaal!

    Bij de voorbereiding waren er allemaal hele lieve mensen. Ik kreeg voor het eerst in mijn leven een infuus. Dat was nog het pijnlijkste van alles hahaha. Ik had niet het gevoel dat ik nerveus was, maar de monitor gaf wat anders aan. Mijn bloeddruk was aan de hoge kant en mijn hart sloeg soms eventjes op hol. En ik me maar voordoen als een bikkel, die niet nerveus was :P

    Op de OK ontmoette ik de anesthesisten, 2 grappige en lieve mensen. Ik heb ze maar 2 minuten meegemaakt aangezien ik daarna een verdovend middel in mijn infuus kreeg en daarna de narcose.

    Toen werd ik wakker. Het eerste wat ik deed was even spieken onder het laken. Whoehoe :5: ik heb tieten!!!!! Ik moest meteen plassen. Ik had ze daar ook al voor gewaarschuwd voor de narcose, dat ik meteen wilde plassen na de oepratie hahaha. Half stoned nog van de narcose zat ik op de po in bed. Ik dacht nog: ik ga zelf mijn handeltje daar beneden afvegen, ik wil niet dat een man dat doet die mijn vader had kunnen zijn. Nou, ik had niks te willen!

    De mensen op de verkoever vertelden dat ik heel snel wakker was geworden en ik mocht ook al heel snel weer naar de afdeling. Ik zou mijn moeder op de afdeling bellen, want zij zou in de tussentijd gaan winkelen in winkelcentrum Leidsenhage, maar de verpleegkundige vertelde me dat ze al na 3 kwartier terug was en zat te wachten met een bezorgde blik op haar gezicht. Mijn moeder had verwacht dat ik zwak en misselijk terug zou keren, maar ik kwam rechtop zittend met een big smile binnen gereden :3:.

    Geen pijn, geen misselijkheid. Alles waar ik bang voor was, was niet aanwezig. 1,5 uur later mocht ik naar huis toen Dr. v/d Werff nog even langs was geweest. Hij zei nog met een strenge blik: doe rustig aan heh! Hij zag namelijk dat ik al te snel van alles wilde.

    Post OK

    Ik heb geen pijn gehad, alleen jeuk door de microfoam. Wat was ik blij toen dat er na een weekje af mocht! Effe lekker krabben! Ik heb me echt kapot verveeld de eerste week. Ik voelde me ook enorm bezwaard om van alles aan mijn moeder te vragen en ik deed dus ook al heel veel stiekem zelf. Ja, hallo, ik ga mijn mama niet roepen om mijn muts af te vegen of om mijn licht aan te doen. Ik begon dus al meteen te smokkelen.

    Ik ben wel onwijs moe geweest na de operatie. Dat was ook een beetje mijn eigen schuld. Toen ik eenmaal wakker was na de operatie, toen heb ik ook moeite gedaan om wakker te blijven terwijl ik voelde dat ik mijn ogen nog eventjes dicht moest doen. Ik wilde wakker blijven, omdat ik het anders zo saai vond voor mijn mams en ik wilde snel naar huis en als ik zou slapen als de Dr. langs zou komen, dan zouden ze me nog een uur langer houden.

    Zo dit is wel eventjes genoeg heh :6:

    Liefs Isabella :1big_boobs:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.